Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cipellő

Hölgyeim, lássuk be, ha kell nekünk valaki, akkor azt most akarjuk, nem később. Pont ugyanúgy, mint egy új cipellőt, amibe elsőre beleszeretünk. Nem tudjuk ott hagyni, mert mi lesz, ha elviszi más?

image_184.jpg

Borvirágos szép jó reggelt Kedveseim! 

Az anti-szexuális fogadalmamról annyit, hogy álmomban vadul szerelmeskedtem. Érdekes, hogy ilyet álmodni nem szoktam, de talán most, hogy direkt megvonom magamtól, sokkal jobban rá vagyok pörögve a témára, mint egyébként. 

Eddig bármilyen időszakos kihagyásnál azt vettem észre, hogy az első harom hét a legnehezebb. A harmadik hét végére már szinte a falat tudnám levakarni, aztán hopp, jön a fordulópont, és két hónap után már szinte aszexuális békának érzem magam.

Hosszú kihagyás után mindig fergeteges érzés újra szexelni. Ahogy belém hatol a pénisz, egy kicsit mindig eszembe jut az első alkalom. Nyilván ilyenkor már nem fáj, de olyan érzés, mintha a puncim téli álmot aludt volna, és a megérkező férfi hímtag felszolítaná, hogy ébresztő. 

Egy kicsit szúr, és feszít, de mivel ilyenkor már reflexből emelem a csípőmet, az érzés hamar átvált élvezetbe, és mindig újra megállapítom, hogy szexelni jó. 

Nyilván könnyebb úgy ellenállni a kísértésnek, ha nincs kísértés, és nyilván nagyobb a kihívás akkor, ha mellettem van egy kívánatos fiatalember. 

De mivel ma reggel felebredés után végigfutott az agyamon, hogy hány náció járt a bugyimban, egy kicsit elszégyelltem magam, és azt mondtam, hű-bazmeg-nem mindig volt értelme. 

Így tartom tovább a fogadalmam, és nem fogok dugni április ötödikéig.

Miközben meghoztam ezt a fogadalmam, Prince előkerült, és érdeklődve kérdezi, hogy mikor is érkezem hozzá látogatóba. Én meg ledöbbenek, hogy bassza meg, a férfiak aztán tényleg magyon furán működnek, mert hogy én már el is könyveltem, hogy Prince lepattintósat játszott, és nem látogatom meg. 

Miután hazament, természetesen továbbra is beszéltünk, de mérföldekkel kevesebbet, mint előtte, és felettébb más habitusban. Érzelmi hintára ültünk mindketten, így egymást váltották a nagyon hiányzol-ok, meg a néma napok. Azt már az elején tudtam, hogy Prince az a féle fiatalember, akibe nagyon csúnyán bele tudnék szédülni. És már majdnem sikerült is, de miután hazament, bennem a lelkesedés lecsendesedett, és úgy éreztem, hogy benne is. 

Mivel még mindig nem gondolom, hogy a puncim használatával elkötelezem magam bármelyik faszi iránt, és azt sem, hogy a bennem járt faszinak feleségül kell engem kérnie, így úgy gondoltam, hagyom a dolgokat csendben lecsillapodni, és szépen elmúlni. 

Szép volt, jó volt, betesszük az emlékek közé, legyen mire emlékezni. 

 

image_183.jpg

Zsuzsinak többször mondtam, hogy ha tetszik, ha nem, be kell látnom, hogy Princere azért akkora nagy hatással nem voltam, mint szerettem volna. Be kell látnom, hogy ha egy férfi megzakkan egy nőért, akkor az másképp viselkedik, mint ahogy Prince tette. Mondani nyilván bármit lehet, de a tettek valóban százszor beszédesebbek minden szónál. Így azt gondolom, hogy amikor kurvára szar napom volt, és szét vagyok csúszva mindenhogyan, akkor pont hogy szívem valasztottja jelentené az elalvás előtti megnyugvást. Legalábbis nekem. 

Szóval elkönyveltem, hogy Princenek annyira nagyon azért nem kellek, és szépen leszedtem magam róla. Én nem vagyok nyomulós fajta, versenyt futni meg nem fogok, pláne nem saját magammal. 

Szóval Prince bedobta, hogy akkor hany órakor is érkezem. Én meg úgy gondoltam, hogy itt az ideje tisztázni a mi kis kapcsolatunkat, és visszakérdeztem, hogy szerinte mennem kéne-e. Mire ő azt mondja, hogy de harmincadikán érkezel, nem? Én meg meglepődve nézek, hogy bár sosem konkretizáltuk, emlékszik a dátumra. 

Aztán belekezdek a mondókámba. Hogy én persze nagyon szívesen mennék, mert biztos jól éreznénk magunkat, de őszintén megvallva, én már eltemettem ezt a történetet, mert azt hittem, túl vagyunk a pattintáson. És hogy nem szívesen pörgetném az agyam azon, hogy vajon elég jó vagyok-e neki, miközben mellette kelek és fekszem. Meg hogy voltam már sajnos magyar kurva, és bizony többet nem lennék az please.

Mire azt mondja, hogy de hogy ő nagyon tisztel engem. És hogy tanul, meg dolgozik, éppen haldoklik, annyi a dolga, és hogy az élet meg amúgy is nehéz. 

Erre én azt mondom, hogy az élet csak akkor nehéz, ha nem teszünk meg mindent azért, hogy könnyebb legyen és hogy here we go, a respect az kurvára fontos egy kapcsolatban, de egy kapcsolathoz meg vajmi kevés. Pont, mint a jó szex. 

Aztán azt mondja, hogy egy kapcsolat az nagyon nehéz. Hogy sok meló és macera. Mire én azt mondom, hogy egy kapcsolat csak akkor nehéz, ha több benne a kellemetlenség, mint az öröm. És akkor itt végre kimondja azt a mondatot, ami eldönti a kapcsolatunk sorsát.

Hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra. Én meg előveszem xLadyt a fiókból és azt mondom, hogy nyilván nem ellensege saját magának. Ergo ha annyira nagyon rám cuppant volna, akkor nem mondaná azt, hogy bocsika, menj meg egy kört légyszike, mert még nem állok készen. 

És hogy továbbra is kurvára értékelem az őszinteségét, de azért lássuk be, hogy igazam van, és nem engem lát leendő gyermekei anyjaként. 

Erre azt mondja, hogy nem erről van szó, és hogy együtt megoldjuk, és hogy majd talán egyszer megértem őt, meg hogy ő azért szeretné tartani a kapcsolatot, mert hogy sose tudni, mit hoz az élet. 

Én meg pacekba visszakérdezek, hogy de mégis milyen céllal szeretne velem barizni a jövőben? Azt mondom neki, hogy én türelmes gyerek vagyok, elmondom neki, hogy biztos nagyon bele tudnék szeretni, meg tudnék várni is két hónapot, vagy egy évet, de hogy én legyek a vésztartalék azért köszi, de inkább nem lennék. 

 

image_182.jpg

Aztán meg pár szóban elmesélem neki a bécsi-iráni Irhant, meg a szerelmi hadjáratát felém. Elmondom neki, hogy Irhan lenne számomra a tökéletes racionális választás. De hogy azért nem választom őt, mert nem lehet csak fejben együtt élni valakivel. És hogy racionális választásból maradni valakivel azon túl, hogy nem korrekt, még egy jó nagy fostalicska is. 

Erre Prince csak annyit mond, hogy nem tudja, mit kéne mondania, én meg azt, hogy semmit drágám, semmit. Aludj rá, és ha lesz mondanivalód, én itt leszek. 

Szóval így történt, hogy beláttam, hogy bár mehetnék Princehez, és tehetnék úgy, mint ha minden hű-de-szupi lenne, de leginkább csak magammal basznék ki. Sőt. Rápöröghetnék a történetre, hogy hú-de-jó fogás ez a kisherceg, kimegyek, és addig stummolom, míg rá nem jön, hogy én vagyok élete szerelme, de az a helyzet, hogy kurvára nincs kedvem udvarolni. 

Nem csak hogy kedvem nincs, de őszintén szólva ez nem is az én feladatom lenne. Azon is elgondolkodtam, hogy izgis lenne-e, ha kimennék, és a fogadalmamat tartva nem dugnék vele. Lehet. És lehet, ha máskor találkoztunk volna, akkor nem hagynám annyiban ezt a kiskandúrt, és futnék, rohannék utána. Potenciál van benne, anno Ezelt én is csak kúrni tartottam, de ő meg annyira nyomta az udvarlást, meg a kellesz nekem-et, hogy végül beadtam a derekam, és faszán beleszerettem. Hogy akkor már késő volt, az mas kérdés, de nem szeretnék kérdések közt élni a párommal, azon gondolkodva, hogy vajon holnap is fogok-e neki kelleni.

Száz szónak is egy a vége, hölgyeim, lássuk be, ha kell nekünk valaki, akkor azt most akarjuk, nem később. Pont ugyanúgy, mint egy új cipellőt, amibe elsőre beleszeretünk. Nem tudjuk ott hagyni, mert mi lesz, ha elviszi más?

Egyszerű, mint az egyszer egy, vagy simple as fuck. Ugye? 

Csók,

xLady



0 Tovább

Re: Fehér holló

Közben mi meg épp egy ilyen fehér hollót keresünk, akivel kapcsolatot kezdeményezhetnénk. Hol rejtőznek ők? Hiszen nem kevesen keressük őket, mert nem ribancokat akarunk választani örök párnak.

 

image_172.jpg

 

Cimbalmos jó reggelt Kedveseim!

Meglepően sok reakció érkezett a 25 éves, szűz Dia levelére, amiben arról írt, hogy szinte már kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy huszonötéves korára nem járt még benne farok. 

Volt olyan harmincas hölgy, aki megüzente neki, hogy ne aggódjon, anno ő is ebben a cipőben járt, volt olyan fiatalember, aki arra bíztatta Diát, hogy ne féljen attól, hogy ezt el kell majd mondania a leendő kedvesének, és volt olyan is, aki azt javasolta, hogy hozzuk össze Diát az ő harmincas, szintén szűz barátjával.

Én belegondolni sem merek, hogyan zajlana egy szűz-szűz dupla játszma, de inkább azt gondolom, hogy szerencsésebb lenne, ha Dia egy tapasztalt fiatalember karjaiban élné meg első szexuális élményét. Nyilván ezt nem mi döntjük el, hanem Dia, de jöjjenek most a támogató levelek, szépen, sorban. 

Íme az első a harmincas Abigéltől, aki ezt írta:


Ma olvastam Dia levelét. Szomorkodik, mert 25 évesen még nem volt senkije. Ne szomorkodj Dia. Tudom nem vígasztal, de én is átmentem azon amin te. Voltam szerelmes, jól pofára is estem mert nem viszonozták. Aztán 28 évesen, életemben először merész voltam és moziba hívtam egy srácot, aki tetszett. És ő igent mondott. Következő héten már ő hívott el kajálni. Búcsúzásnál már csókolóztunk is. És két nap múlva randiztunk. Az első "rendes" randinkon elmeséltem neki mindent: párszor csókoloztam, még sosem volt barátom, szűz vagyok. Kicsit csodálkozott, de elhitte. És egyáltalán nem volt ciki.

Tudom nehéz várni, de amikor majd eléred, rájössz, hogy nem véletlenül alakult így. Mindig voltak rossz érzéseim, mikor egy-két srác próbálkozott én meg nemet mondtam anélkül, hogy megismertem volna őket. Nem rájuk vártam, most már tudom. Mikor eljön a szerelemed, nem lesznek kétségeid. És neki sem lesz gondja azzal, hogy milyen vagy. Mert úgy szeret majd, ahogy vagy. A szex miatt meg ne izgulj, majd kialakul. Nem kell elkenődni, ha az elején még nem élvezel egetrengetőeket. Sok évi magadra szedett gátlást és tiltást kell levetkőznöd, de sikerülni fog. Sok sikert a jövőben! És ne felejtsd el, nem baj, ha ritka madár vagy. Mindenkinek más az útja. Néha nem úgy tűnik talán, de hidd el, akkor is az utadat járod, mikor úgy tűnik eltévedtél.
Kedves Lady neked meg köszönöm, hogy ilyen leveleket is posztolsz. Amikor ezt megéli az ember leánya, azt hiszi hogy egyedül van a világon. "Csak én lehetek ilyen pancser, hogy 29-hez közeledve még nem volt senkim. Meg "biztos bennem van a hiba". Nincs senkivel semmi baj, csak nem vagyunk egyformák. Amit néha nehéz elfogadni, de fura mód, ha elbeszélgetsz a "furcsasággal" már nem is olyan idegen a dolog.

Abigél kedves levele után jöjjön most Erik, akinek a sorai elgondolkodtattak. Tényleg ilyen szomorú a helyzet a másik oldalon?

 

Szia xLady!

Épp most olvastam Dia levelét hozzád, ami igazán megkapó volt. S ép
ezért nem is értem. Van egy ilyen kedves lány aki a mai világban
tartja magát s szinte már úgy jön le a dolog mintha szégyelné, hogy
még nem volt egy, de több tucat pasija sem, akivel tartós kapcsolata
lehetett volna. Közben mi meg épp egy ilyen fehér hollót keresünk
akivel kapcsolatot kezdeményezhetnénk. Hol rejtőznek ők? Hiszen nem
kevesen keressük őket, mert nem ribancokat akarunk választani örök
párnak. Mint írtad neked is eddig 10 kapcsolatod volt s ennek
majdnem fele egyéjszakás. Ez még nem is kaland, sokkal
tivornyázottabbakat is ismerek, akik már csak arra is ugranak, hogy
megfogják a karjukat s elvigyék őket. Semmi tartás bennük. De olyannal,
ki tényleg tartaná magát még sose találkoztam. Manapság már versenyt
rendeznek abból, ki veszíti el előbb vagy, hogy kivel akarják.
Sajnálatos.

Miután kurvára elgondolkodtam Erik sorain, arra jutottam, hogy akkor mégis csak igaza volt Mamikámnak, amikor azt mondta, hogy ha az első héten baszok a friss kandúrral, ne lepődjek meg, ha tovább nem érdeklem please. Bár valójában így még sosem jártam, de Erik levele szerint azért mégis csak van abban valami, hogy egy nőnek igenis legyen tartása.

 

image_176.jpg

 

Miközben ezen morfondírozom, idepattintom Máté levelét is, aki beajánlotta a spanját. Íme:

Harmincas faszi vagyok, a barátaim közül többen még szüzek. Nagyon fura szituáció, mert többünknek is mindig volt állandó kapcsolata, vagy csak jöttek mentek a lányok. A barátaim korombéliek, egyébként róluk annyit érdemes tudni, hogy nagyon jó fejek, normálisak, jó állásokkal, jó fizuval, jó humorral, de mégis egy dolog hiányzik belőlük: a kezdeményező készség. 

Én hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja az igazit, de áldozatokra szükség van. Dia esetében azért elgondolkodnék, hogy mi lehet a baj, amellett, hogy gátlásos és fél a következményektől, hogy mi lesz ha kiderül, hogy még szűz. Esetleg a külső, azon tud változtatni, esetleg stílus azon is, a belső még akár azon is. Viszont én is csak azt tudom ajánlani, hogy találja meg előbb az első igazit és akkor bújjon ágyba az illetővel. Az exem úgy vesztette el a szüzességét, hogy lement buliba és összejött valakivel, de nem emlékezett ki volt az és utólag belátta, hogy hülyeség volt így megtörténnie. Összefoglalva, vannak még fehér hollók fiúkban is. Legyünk kerítők és hozzuk össze haverommal Diát! 
Nos, én kíváncsian várom Dia válaszát a felvetett ajánlatra. Közben pedig eldöntöttem, hogy a következő faszival direkt ki fogok várni, nem fogok vele lefeküdni jó sokáig. És nem csak azért, hogy ő ne veszíthesse el az érdeklődését dugás után irántam, hanem azért is, hogy én ne veszítsem el az én érdeklődésemet iránta.
Faszi agyam van, most már nem kérdéses, a szex meg nagyon fontos, de most először azt mondom, hogy márpedig ismerkedni fogok, és csak akkor fogok baszni, ha már szétvet az izgalom, meg a vágy. 

Azon gondolkodom, hogy van-e olyan, hogy újrajátszás. Ha már lefeküdtem valakivel, nyilván meg nem történtté nem tehetem, de vajon van-e olyan, hogy egy megvolt kannal direkt nem fekszem le jó sokáig csak azért, hogy fokozzam az izgalmakat. Van ilyen? Azt hiszem, Princeszel kipróbálom. 

Csók,

xLady

0 Tovább

Best of Esti kedvcsináló. Hölgyeknek

"Azt a mintát senkitől sem tudja leutánozni, azt anyuka nem mondja, hogy látod milyen nyugodt és kedves az apu, most szoptam le az előbb."

woman paper.jpg

Kedves Hölgyeim!

Ez a bejegyzés is Önöknek szól, mert szeretném, ha tudnák, hogy amit leírtam az Esti kedvcsináló. Hölgyeknek c. posztomban (http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/07/esti_ajanlo_holgyeknek), az nagy valószínűséggel tényleg a kapcsolatban élő férfiak vágyait tükrözi. Ez a poszt is ütött, olvasottsága ismét súrolta a tízezres határt, és az írást az Indexen túl átvette több oldal is, ami vagy azt jelenti, hogy a netes szerkesztők java férfi, vagy pedig azt, hogy olyan nők kezébe került a blogom, akik egyetértenek az olvasottakkal. Amennyiben az utóbbi, úgy kéretik nekem megírni a tapasztalatokat, hadd lássák a férfiak, hogy van még nő rajtam kívül is, aki a szexet élvezi, nem csak eltűri. Ismét szemezgettem a legjobb levelekből, és ha még mindig nem hinnék el nekem, hogy egy férfi szemében a neje nem attól lesz kurva, ha az ágyban vadmacskaként fog rá a dákójáram, akkor kérem, figyelmesen olvassák el az alábbi kommenteket, leveleket és vegyék őket fontolóra.

HM nevű olvasóm is hálás a sorsának, amiért "nagy szerencséjére ő csak hozzám hasonlóakkal találkozott eddig.Vagyis inkább kerülte azt, aki más." Kérdéses, hogy ezt vajon honnan tudta előre. Zsolti csak annyit írt, hogy "férfiszemmel tényleg így látjuk, ahogy összefoglaltad" és őt az érdekli inkább, vajon hogyan lehet új vizekre eveztetni az asszonyt anélkül, hogy az sírva dőlne saját kardjába. A legbeszédesebb két levelet pedig a végére hagytam. Hölgyeim, ezek többet mondanak annál, amit én tudtam mondani Önöknek, és T., illetve Szabi levelei alapjaiban döntik meg nők ezreinek tévhitét, miszerint baszni csak a kurvák szoktak. Nem is firtatom tovább, egészében közlöm a leveleiket, olvassák, szeressék, és merengjenek rajta. Ha pedig végképp kiveri a biztosítékot, azt is írják meg nekem!

 
"Olvastam az esti kedvcsinálót, és nagyon igaz minden mondata. Persze más kérdés, hogy az ember állva olvassa végig az írást, de eszméletlen remek! Gondolkoztam sokat, hogyan is mennek ezek a folyamatok, én sajnos már kitekintettem, nem is tudom, hogy vegyem rá a feleségem, hogy olyan kis ribanc szuka legyen, amiről írtál. Na ilyenkor jön a B terv. Összefeküdtem az exemmel, de mégsem mehet ez így az idők végezetéig."   T. 
 
 
"Szia, Szabi vagyok és szeretnék reflektálni a Esti kedvcsináló. Hölgyeknek. című írásodra.
Először is az volt a benyomásom, hogy ezt a cikket egy férfi írta, mert rendkívül mély igazságokat feszeget. Aztán ezen továbbléptem és próbáltam a csak a mondanivalóra figyelni és nem a hátterén gondolkozni. Tulajdonképpen olyan prűd társadalomban, kulturális miliőben élünk, ahol az anyuka megtanítja ugyan a lányát, hogy kislányom így kell főzni és optimális esetben a leányzó főz-mos-takarít is, mivel otthon ezt látta az édesanyjától és a szülő megnyugszik, hogy felkészítette a lányát a jó házastárs szerepre, viszont mi a helyzet a szexszel? Azt a mintát senkitől sem tudja leutánozni, azt anyuka nem mondja, hogy látod milyen nyugodt és kedves az apu, most szoptam le az előbb. És azt sem látja, hogy apu és anyu csókolóznának, mert a gyerek előtt ezt sem illik, sőt a gyerek előtt semmi sem illik, szexelni is csak halkan miután már elaludt. Honnan tudja, hát a szegény lány, hogy partnerének mennyi és milyen minőségű szexre van szüksége?
 
A válasz benne van a cikkedben: a szexuális tapasztalatszerzés során. Ugyanis ha az előző, meg az azelőtti partneremnek sem jött be az, hogy a farkát két ujjal fogtam, akkor itt az ideje mind az öt ujjammal megmarkolni és nem úgy fogni, mint kezdő háziasszony a csirkelábat. Egy szó, mint száz szeretni kell azt amit csinál az ember, mert amúgy megette a fene az egészet.
 
Én azt mondom kutyából nem lesz szalonna. Hiába olvassa el bármennyi nő ezt a cikket, ha előtte fapina volt az is marad, ugyanis mindig talál okot, hogy kihúzhassa magát a szex alól.... Ez az attitűd vagy megvan a nőben vagy nincs. Ha megvan, akkor valóban úgy játszik a férfival mint macska az egérrel. Totálisan a hatalmába keríti. Hány meg hány kemény férfit láttam virággal négykézláb csúszni-mászni egy jó baszásért. Én sem feledhetem soha azt a lányt akivel életem leggazdagabb szexfantázia játékát élhettem át. Határt csak a saját fantáziám szabott. Szabaddá tett a szexben és köszönettel tartozom neki. De ha az efféle affinitás nincs meg egy nőben akkor szerintem reménytelen az eset és a legszomorúbb az hogy sok esetben észre sem veszi magát, s aztán csodálkozik ha megcsalják és ezért minden férfi egy szemét disznóvá válik a szemében.
 
Legvégül csak annyit üzennék a hölgyeknek, hogy attól még hogy valaki mocskos módon szeretne szexelni a párjával, még nem kell, hogy a jókislány-jófeleség imidzs kárt szenvedjen, épp ellenkezőleg: ezáltal válik a pasija/férje szemében még tökéletesebbé, még inkább pótolhatatlanabbá, még inkább feledhetetlenné.
Maximálisan egyetértek a cikkeddel, illetve a leírtakkal. Sajnos mi férfiak úgy vagyunk összerakva, hogyha teli a tár akkor üríteni fogunk és ha otthon erre nincs lehetőség akkor megoldjuk máshol, másképp....
Ha a buta kurva megérti ezt a sarkon, akkor az okos feleség miért nem fogja ezt föl????"
Üdv: Szabi

Na ugye, hogy ugye?

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts



0 Tovább

Best of kurvahatározó

Vajon ki van jobban megalázva? Én, akit pénzért basznak, vagy ő, aki annyira nem tud egy nőt megbaszni, hogy az inkább tévét néz? 

58214_3944750551959_1026067584_n.jpg

  

És igen. Elkészült a kurvahatározó. Sokan írtatok sokfélét, és bár a Velvet egyszer már feszegette ezt a témát   (http://velvet.hu/blogok/randi/2013/01/05/hany_skalptol_lesz_ribanc_egy_no/), én is kíváncsi voltam, mit gondolnak a férfi olvasóim. Úgy őszintén.  

Vérbeli férfiaktól kapott gondolatok, melyek értékesek, így kihalásztam a legszebb gyöngyszemeket, és gondoltam, egy az egyben közzéteszem őket. Íme: 

G. H. szerint kurva az, aki pénzért olyat csinál olyat, amit rühell. "Pl. én is egy büdös kurva vagyok mert utálom a munkámat, de csinálom. Pénzért. Sok pénzért. Ha nem esne jól, de a pénzt elteszed, az kurvulás. Asszem, átmenet, az nincsen."

Több férfi egyben válaszolt a felvetett kérdésemre, hogy vajon szexeljek-e egyet az idegennel, mesés összegért, avagy sem. Egy éjszaka alatt 200.000 Forint elég-e ahhoz, hogy eladjam magam? Vagy ez nem eladás? Szép kereset, viszont a test efféle használata súrolja a határokat, és a prostitúció mindenkinek mást jelent. Ha egyszer baszok egyet pénzért, onnantól már kurva vagyok? Eszembe jutott, hogy basztam én már pénzért. De csak olyannal, akivel amúgy is basztam már előtte, aztán bedobtam neki, hogy nézzük meg, milyen lenne, ha fizetne értem egy jelképes összeget. Vajon többet akarna? De nem. Pont ugyanolyan szarul volt bennem pénzért is, mint anélkül, talán azzal a különbséggel, hogy abban az egyetlenegy együttlétünkben azt éreztem, leszarja, nekem mi a jó, másra nem figyelt, csak a saját élvezetére. Uraim, így kapcsol át automatikusan az agyatok, ha kurvához mentek? Meglepő volt, hogy addig szeretett nyalni, és kéjelegni rajtam, abban az egyben viszont betette, vonaglott rajtam, mint valami pancser fasz. Úgy jó húsz percig maszatolt rajtam, aztán elment, és csá. Mi van akkor, amikor egy pasi annyira szar az ágyban, hogy inkább a tévét nézem közben és azon gondolkozom, hogy szálljon már ki belőlem? Vajon ki van jobban megalázva? Én, akit pénzért basznak, vagy ő, aki annyira nem tud egy nőt megbaszni, hogy az inkább tévét néz? Vagy ha már fizetett értem, illett volna eljátszanom, hogy élvezem? Előtte sem játszottam el. Ha jól megkúrt, azt érezhette, ha pedig silányan, hát azt is. És az összes dugásunk közül az első volt csak maradandó a számomra. Akkor is azért, mert kinéztem magamnak és meg akartam baszni. Igen, Uraim, a nők is vadásznak. Elhitetjük, hogy mi választunk, pörgünk, topogunk, a lényeg, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, de remélem, az azért minden férfinak tiszta, hogy ez bizony csak a látszat. Csak annak fogunk tipegni-topogni és pillákat rezegtetni, akit szívesen magunkban éreznénk. Talán vannak, akiknek kiábrándító vagyok, talán van, aki pont erre vágyik és talán pont ezért gondolja I.H. rólam a következőt: "Te nem ribanc, hanem az álmaimban szereplő szadista nőstényállat vagy."

Citrom szerint "Van, aki nem akarja, de mégis odaadja magát valami dologi haszon érdekében. Ezt talán úgy ki lehet cselezni a te esetedben, hogy egy kicsit beszélgetsz a fickóval előtte, és csak akkor fekszel le vele, ha tetszik is. Ha nem tetszik a fickó, és mégis hagyod magad, nos, akkor akár ki is állhatsz a sarokra. És ezen hogy változtat a fent leírt esetem? 

Érdekesmód több férfinak éles határ van a kurva, a ribanc és a prostituált között. Mi nők nem teszünk ilyen nagy különbséget, főleg nem ribancok és kurvák között. Példának okáért valószínűleg a legtöbb nőnek, aki olvasta bármelyik írásomat én egy ribanc vagyok, de lehetek kurva is. Ha egy nő leribancoz, vagy lekurváz egy másikat, az csenghet sokféleképpen, de bókként biztosan nem. Ezzel szemben sok férfi szerint a ribanc egy pozitív jelző, míg a kurva negatív. S. nevű olvasóm szerint "A ribanckodás egészen más. Az lehetsz te is.  Nyilván nem kurváz le senki, hiszen nem vagy az." H.M. is ugyanígy gondolja: "Ribanc vagy, és/de igazad van. A ribanc egy pozitív szó. ". 

Másképp látja TanyasiEdömér, aki szerint "Kurva az, aki pénzért baszik. Ribanc, aki dolgokért, pl. ital, vacsora, bunda. És van persze a büdös kurva, aki mindenki mással baszik, csak az ezt hangoztatóval nem."  Nyilvánvalóan ez a savanyú a szőlő esete, valójában a nőknél is ez a rosta képezi a legtöbb ribancot/kurvát. Megbaszott valakit a pasija? És az a nő tudta, hogy a pasi nem szingli? Hát mekkora egy oltári ribanc az a nő?! - mondja az átlag fapina. Pedig ha esze lenne, és lelkesen szopkodná a párját reggeltől-estig (lásd: http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/07/esti_ajanlo_holgyeknek), nyilvánvalóan az embere sem ment volna mást megbaszni. Hömm. 

Egy 29 éves férfi olvasóm leegyszerűsítette a történetet. Szerinte "a kurva egy nőtípus, pénzért szexelés nélkül, a pénzért szexelő nők pedig prostituáltak, de csak akkor ha huzamosabb ideig, megélhetésszerűen végzik e szakmát. Ha egyszeri vagy esetleg több, mint egyszeri alkalommal egy nő él egy ajánlattal, mely szép összeget ígér neki (melyből elmehet nyaralni vagy szép ruhákat vehet magának), akkor az még nem prostituált. Viszont ha a pénzből ocsmány műkörmöket, hülye frufrus hajat, térdig érő csillogó csizmát vesz, akkor nem prostituált lesz belőle, hanem egyenesen kurva!"


És ebben a pillanatban érkezett egy komment daninettől, amiben azt írja, hogy "az átlag nő nem úgy beszél és gondolkozik, mint én, még ha perverz is. Az útszéli ribancok talán. "


Nos, Uraim, azt hiszem, a témát alaposan körbejártuk és véleményem szerint a kurvahatározás is pont ugyanolyan szubjektív, mint az, hogy mit, vagy kit engedünk be a hálószobánkba. 

Csók,

xLady

ui: hamarosan érkezik a best of re: Esti kedvcsináló. Hölgyeknek. 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

0 Tovább

Ribancnak születni kell

Dugnék, ez a férfi is célirányosan ezt tenné, semmi vadromantika, csak a szex, aztán viszlát. Egy mesés összegért. 

Na most vagyok csak igazán bajban. Az egyik társkeresőn kaptam egy érdekes ajánlatot. Summás összeget ígértek egy baszásért. Volt már ilyen ezek előtt is, de akkor figyelemre sem méltattam ezeket a leveleket. A mostani viszont elgondolkodtatott. Dugnék, ez a férfi is célirányosan ezt tenné, semmi vadromantika, csak a szex, aztán viszlát. Egy mesés összegért. 

Az a kérdés merül fel bennem, hogy vajon mikortól számít egy nő ribancnak? Ha pénzért baszik? És ha igen, akkor mekkora az az összeg, amiért egy nőnek megéri eladnia a testét? Tízezer? Százezer? Egy férfi vajon mikortól gondolja azt egy nőről, hogy az kurva? Ha ő megbassza pénzért, vagy ha a nőjét megbaszta a legjobb barátja is. Ingyen. Vajon melyik a nagyobb ribanc? Vagy talán a kitartott kurva, aki hozzámegy egy vénemberhez a vagyonáért, és esténként azon imádkozik, hogy holnap ne ébredjen már fel az a vénember, és ne kelljen tovább hallgatnia a szuszogását?

Melyik a nagyobb kurva? Engem mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen lehet pénzért baszni. Vajon többet megengednék annak a férfinak, aki fizetett értem, mint annak, aki nem? Vajon tudnám élvezni? Igazából minden kapcsolat ugyanazon alapul. Az is kurva, aki rosszul van a párja érintésétől, de tűr, mert muszáj. 

Élvezem a leveleiteket, csodás a saját élményeiteket olvasni és érezhető az arctalanság, mert mindannyian őszintén, szókimondóan írtok nekem. Ezt szeretem. Van, aki tanácsot kér, van, aki mesél, de mindenképp tanulságos. Kíváncsi vagyok, mitől lesz valaki kurva a férfiak szemében.

Az eddigi írásaim alapján -bár trágár vagyok, mint egy kocsis- még senki nem kurvázott le. Kíváncsian várom hát, Nektek mikortól lesz kurva egy nő.  

 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

0 Tovább

Azt a kurva mindenit!

blogavatar

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek