Közben mi meg épp egy ilyen fehér hollót keresünk, akivel kapcsolatot kezdeményezhetnénk. Hol rejtőznek ők? Hiszen nem kevesen keressük őket, mert nem ribancokat akarunk választani örök párnak.

 

image_172.jpg

 

Cimbalmos jó reggelt Kedveseim!

Meglepően sok reakció érkezett a 25 éves, szűz Dia levelére, amiben arról írt, hogy szinte már kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy huszonötéves korára nem járt még benne farok. 

Volt olyan harmincas hölgy, aki megüzente neki, hogy ne aggódjon, anno ő is ebben a cipőben járt, volt olyan fiatalember, aki arra bíztatta Diát, hogy ne féljen attól, hogy ezt el kell majd mondania a leendő kedvesének, és volt olyan is, aki azt javasolta, hogy hozzuk össze Diát az ő harmincas, szintén szűz barátjával.

Én belegondolni sem merek, hogyan zajlana egy szűz-szűz dupla játszma, de inkább azt gondolom, hogy szerencsésebb lenne, ha Dia egy tapasztalt fiatalember karjaiban élné meg első szexuális élményét. Nyilván ezt nem mi döntjük el, hanem Dia, de jöjjenek most a támogató levelek, szépen, sorban. 

Íme az első a harmincas Abigéltől, aki ezt írta:


Ma olvastam Dia levelét. Szomorkodik, mert 25 évesen még nem volt senkije. Ne szomorkodj Dia. Tudom nem vígasztal, de én is átmentem azon amin te. Voltam szerelmes, jól pofára is estem mert nem viszonozták. Aztán 28 évesen, életemben először merész voltam és moziba hívtam egy srácot, aki tetszett. És ő igent mondott. Következő héten már ő hívott el kajálni. Búcsúzásnál már csókolóztunk is. És két nap múlva randiztunk. Az első "rendes" randinkon elmeséltem neki mindent: párszor csókoloztam, még sosem volt barátom, szűz vagyok. Kicsit csodálkozott, de elhitte. És egyáltalán nem volt ciki.

Tudom nehéz várni, de amikor majd eléred, rájössz, hogy nem véletlenül alakult így. Mindig voltak rossz érzéseim, mikor egy-két srác próbálkozott én meg nemet mondtam anélkül, hogy megismertem volna őket. Nem rájuk vártam, most már tudom. Mikor eljön a szerelemed, nem lesznek kétségeid. És neki sem lesz gondja azzal, hogy milyen vagy. Mert úgy szeret majd, ahogy vagy. A szex miatt meg ne izgulj, majd kialakul. Nem kell elkenődni, ha az elején még nem élvezel egetrengetőeket. Sok évi magadra szedett gátlást és tiltást kell levetkőznöd, de sikerülni fog. Sok sikert a jövőben! És ne felejtsd el, nem baj, ha ritka madár vagy. Mindenkinek más az útja. Néha nem úgy tűnik talán, de hidd el, akkor is az utadat járod, mikor úgy tűnik eltévedtél.
Kedves Lady neked meg köszönöm, hogy ilyen leveleket is posztolsz. Amikor ezt megéli az ember leánya, azt hiszi hogy egyedül van a világon. "Csak én lehetek ilyen pancser, hogy 29-hez közeledve még nem volt senkim. Meg "biztos bennem van a hiba". Nincs senkivel semmi baj, csak nem vagyunk egyformák. Amit néha nehéz elfogadni, de fura mód, ha elbeszélgetsz a "furcsasággal" már nem is olyan idegen a dolog.

Abigél kedves levele után jöjjön most Erik, akinek a sorai elgondolkodtattak. Tényleg ilyen szomorú a helyzet a másik oldalon?

 

Szia xLady!

Épp most olvastam Dia levelét hozzád, ami igazán megkapó volt. S ép
ezért nem is értem. Van egy ilyen kedves lány aki a mai világban
tartja magát s szinte már úgy jön le a dolog mintha szégyelné, hogy
még nem volt egy, de több tucat pasija sem, akivel tartós kapcsolata
lehetett volna. Közben mi meg épp egy ilyen fehér hollót keresünk
akivel kapcsolatot kezdeményezhetnénk. Hol rejtőznek ők? Hiszen nem
kevesen keressük őket, mert nem ribancokat akarunk választani örök
párnak. Mint írtad neked is eddig 10 kapcsolatod volt s ennek
majdnem fele egyéjszakás. Ez még nem is kaland, sokkal
tivornyázottabbakat is ismerek, akik már csak arra is ugranak, hogy
megfogják a karjukat s elvigyék őket. Semmi tartás bennük. De olyannal,
ki tényleg tartaná magát még sose találkoztam. Manapság már versenyt
rendeznek abból, ki veszíti el előbb vagy, hogy kivel akarják.
Sajnálatos.

Miután kurvára elgondolkodtam Erik sorain, arra jutottam, hogy akkor mégis csak igaza volt Mamikámnak, amikor azt mondta, hogy ha az első héten baszok a friss kandúrral, ne lepődjek meg, ha tovább nem érdeklem please. Bár valójában így még sosem jártam, de Erik levele szerint azért mégis csak van abban valami, hogy egy nőnek igenis legyen tartása.

 

image_176.jpg

 

Miközben ezen morfondírozom, idepattintom Máté levelét is, aki beajánlotta a spanját. Íme:

Harmincas faszi vagyok, a barátaim közül többen még szüzek. Nagyon fura szituáció, mert többünknek is mindig volt állandó kapcsolata, vagy csak jöttek mentek a lányok. A barátaim korombéliek, egyébként róluk annyit érdemes tudni, hogy nagyon jó fejek, normálisak, jó állásokkal, jó fizuval, jó humorral, de mégis egy dolog hiányzik belőlük: a kezdeményező készség. 

Én hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja az igazit, de áldozatokra szükség van. Dia esetében azért elgondolkodnék, hogy mi lehet a baj, amellett, hogy gátlásos és fél a következményektől, hogy mi lesz ha kiderül, hogy még szűz. Esetleg a külső, azon tud változtatni, esetleg stílus azon is, a belső még akár azon is. Viszont én is csak azt tudom ajánlani, hogy találja meg előbb az első igazit és akkor bújjon ágyba az illetővel. Az exem úgy vesztette el a szüzességét, hogy lement buliba és összejött valakivel, de nem emlékezett ki volt az és utólag belátta, hogy hülyeség volt így megtörténnie. Összefoglalva, vannak még fehér hollók fiúkban is. Legyünk kerítők és hozzuk össze haverommal Diát! 
Nos, én kíváncsian várom Dia válaszát a felvetett ajánlatra. Közben pedig eldöntöttem, hogy a következő faszival direkt ki fogok várni, nem fogok vele lefeküdni jó sokáig. És nem csak azért, hogy ő ne veszíthesse el az érdeklődését dugás után irántam, hanem azért is, hogy én ne veszítsem el az én érdeklődésemet iránta.
Faszi agyam van, most már nem kérdéses, a szex meg nagyon fontos, de most először azt mondom, hogy márpedig ismerkedni fogok, és csak akkor fogok baszni, ha már szétvet az izgalom, meg a vágy. 

Azon gondolkodom, hogy van-e olyan, hogy újrajátszás. Ha már lefeküdtem valakivel, nyilván meg nem történtté nem tehetem, de vajon van-e olyan, hogy egy megvolt kannal direkt nem fekszem le jó sokáig csak azért, hogy fokozzam az izgalmakat. Van ilyen? Azt hiszem, Princeszel kipróbálom. 

Csók,

xLady