És a másik oldalon ott van a sok baszatlan nő, aki papucsot csinál a pasijából, utána meg sopánkodik, hogy az nem elég férfi.

 

image_215.jpg

 

Szép jó reggelt Kedveseim! 

Ma reggel pont olyan érzéssel ébredtem, mint eddig mindig, amikor külföldre költöztem és ébredtem meg ott az első reggel. Van annak valami zamata, amikor külföldön ébred az ember, talán másként süt a Nap egy kicsit, vagy más szagú a levegő, vagy csak szimplán az egész olyan felnőttes, amikor hirtelen Mami és Papi nincs fél órányi távolságban. Nem tudom, de bármikor is éltem külföldön, az első reggel mindig ugyanolyan szagú volt mindenhol. Tettrekészen és bátran keltem ki az ágyból, mert tudtam, mi a cél, és valahogy nem volt bennem kérdés sem. 

Na pont ilyen érzésekkel keltem ma reggel, és mivel külföldön kurvára nem vagyok, ezért csak arra tudok gondolni, hogy bennem alakul valami változás. Érdekes, hogy négy hét szexmegvonás után már nincsenek hirtelen feltörő szexuális vágyaim, kezdek egy aszexuális békához hasonlítani. Bár tény, hogy napok óta idegroncs vagyok, és néha, amikor elborul az agyam, azon gondolkozom, mit kéne földhöz baszni. 

Miközben baszatlanul sétálgatok az utcán, és nézem a körülöttem lévő embereket, azon gondolkodom, hogy eszméletlenül jól esik most szürkének maradni a tömegben, és senkinek sem feltűnni. Jól esik, hogy átsuhannak rajtam a tekintetek, és érdekes, hogy egyértelműen a baszatlanság miatt csökkent az önbizalmam is. 

Például jelenlegi állapotomban eszembe nem jutna kikezdeni bármilyen Don Juan kiskandúrral, vagy csábító ribancot játszani. Biztos vagyok abban, hogy mindezt a baszatlanság okozza, mert bármikor volt egy kandúr az oldalamon, aki esténként faszán lekezelt, én másnap mindig büszkén, magamat kihúzva közlekedtem a tíz centis sarkaimon és száz százalékosan tisztában voltam a vonzerőmmel. Lehet, hogy ez arcoskodásnak tűnik, de azért lássuk be, mindenki pontosan tisztában van azzal, hogy milyen prédákra érdemes vadásznia, ergo mindenki tudja, hogy az aktuális próbálkozása könnyű zsákmány, vagy esetleg magas léc lesz.

 

image_214.jpg

 

Próbálom figyelni a testi és lelki változásaimat így, hogy négy hete nem dugtam. Én, akinek a szex lételeme. És arra jöttem rá, hogy kezdek befelé fordulni, sokkal zárkózottabb vagyok, mint amikor esténként faszán megdöngetnek. 

Összeállt az a kép is közben, hogy a jó szexpartner teljesen leuralja a kapcsolatát. Magyarul ha egy nő puncija eget rengető, akkor az oda teszi a kanját, ahová csak akarja. Eddig akárhány párocskát láttam, és tudtam valamicskét is a szexuális életükről, teljesen egyértelmű volt, hogy az a fél, akié az utolsó szó a hétköznapokban, az überszuper az ágyban is. Legalábbis a párjának. 

És a másik oldalon ott van a sok baszatlan nő, aki papucsot csinál a pasijából, utána meg sopánkodik, hogy az nem elég férfi. Egyértelműen kiderül egy nézésből, hogy a párocska stimmel-e az ágyban, vagy inkább csak maszatolnak üres perceikben. 

Például ha egy nő lekezelően beszél a párjáról, és folyamatosan elégedetlenkedik vele, teljesen biztos, hogy bár szétteszi neki a lábát esténként, emberesen megbaszva még nem volt. 

Én meg erre azt mondom, hogy ilyen kapcsolatot inkább nem kérek, köszönöm. Viszont tény, hogy bár kezdek a testemre egyfajta templomként tekinteni, és nem érzek semmilyen vágyat a vonzerőm fitogtatására, a feszültség egyre nő bennem, és érzem, hogy valahol le kell azt vezetnem. Úgyhogy azt hiszem, ma futok egyet.

Mert ha már megfogadtam, megtartom, hogy április ötödikéig nem kupakolok. Már most is izgalmas elképzelni, milyen lesz, ha újra férfi kéz érinti majd a bőrömet, hogy milyen lesz újra csókolózni, és milyen lesz újra megnyitni a puncimat. De mivel még mindig nem csak egy oltári baszásra vágyom, így nem hagyom, hogy becsavarjon bármilyen hirtelen felindulásból jött ördögi vágy, és nem hagyom, hogy faszra üljek addig, amíg szét nem feszülök egy érintésért. 

És közben veszettül próbálok arra is figyelni, nehogy bent ragadjak ebben a mimózaságban. Mert az ugye nem én lennék. 

Csók,

xLady