Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fehér holló

Szóval a külföldi faszik váltották egymást az életemben, és így nem csak én jártam be a fél világot, de kis túlzással a fél világ is bejárt engem.

 

image_173.jpg

Cimbalmos jó reggelt Kedveseim! 

Sorban kapom a leveleket, osztókat, hogy ne picsogjak már a múltamon, hogy ne lepődjek meg a csalódásokon, ha mindig reklámarcú fiatalemberekkel kezdek, és bíztatókat, hogy a picsogásom majd nemsoká elmúlik, ne aggódjak. 

Nagyon köszönöm a kedves és építő kritikákat, meg azt is, amikor virtuálisan bokán rúgnak, hogy térjek már magamhoz. Nos. Gond egy szál se, ugyanis xLady zakatol tovább, és ha most nem is felhőtlen baszásokról regélek, hadd osszam meg a 25 éves Dia levelét, aki azért írt nekem, mert irigykedve olvassa a soraimat arról, hogy milyen felszabadultan baszok reggel, délben, este. Mert hogy ő meg nem. Sosem.

Dia hezitált, hogy írjon-e, de végül bátor volt és végül megtette. 

Íme:

Kedves xLady!

Ma bukkantam a blogodra, és bevallom, kicsit irigykedve olvastam. És pár bejegyzés után el is döntöttem, hogy írni fogok neked.

Még nem olvastam végig, így lehet olyannal kapcsolatban írok, amiről már írtál.

A helyzet az, hogy még szűz vagyok, 25 éves, és szűz. A legtöbb, ami fiúval volt, az csók volt, de azt se nagyon élveztem, csak azért tettem, mert úgy gondoltam, ki kell próbálni.

Szerelmes voltam már, de csak plátóian, soha sem viszonozták az érzelmeimet.

És itt vagyok ennyi idősen, és nem tudom, mit tegyek. Szoktak közeledni hozzám fiúk, de mindig arra gondolok, hogy mi lesz, ha elmondom. Hogy mondjam el? És mi lesz, ha nem élvezem a szexet? Mitől függ az, hogy valaki élvezi-e? 

Én mindig azt gondoltam, azzal vesztem majd el, akit szeretek, de itt vagyok ennyi idősen, és még nem jött el. És azért kíváncsi vagyok a szexre.

Szerinted mit tegyek?
Kicsit szégyellem.

Üdv,
Dia

Nos. Dia levele elgondolkodtatott. Elsősorban azon, hogy nekem hány kanom volt 25 éves koromig. Ec-pec, kimehetsz, öt. Ebből kettő egyéjszakás, egy kapcsolat, egy szeretősdi, és egy házasság.

Aztán visszatekerem magam a jelenbe, 28-hoz és újra számolok. Ec-pec, kimehetsz, tíz. Egy nyári lámúr, két egyéjszakás, egy Ezel és most egy Prince. 

Aztán már mondanám is, hogy a mérleg igazából kurvára nem dőlt semerre. Mert bár járt bennem tíz fasz, volt, amelyik szeretett, volt, amelyiket én szerettem, de a végeredményen nem változtat. Szingli vagyok. Aztán meg azon gondolkodom, hogy vajon másképp csinálnám-e, ha újra kezdhetném.

Volt egy házassági kérőm 16 évesen. Egy cigányfiú, aki első látásra belém szeretett, és a mai napig érdeklődve követi a kapcsolati állapotomat. Akkor, 16 évesen eszem ágában nem volt férjhez menni. Sokkal izgalmasabb volt barátnőzni, meg nagy álmokat kergetni, hogy én majd megtanulok sok nyelven, meg majd bejárom a világot, és menő bizniszvumen leszek.

 

image_175.jpg

Emlékszem, úgy hét éves lehettem, amikor Papikámmal a buszon ültünk, és velünk szemben ült két fekete férfi, és valami érthetetlen nyelven beszéltek egymással. Én meg nem tudtam mást tenni, csak meredten bámultam őket, és próbáltam kitalálni, vajon mit mondhatnak. Aztán hirtelen az egyik hozzám szólt. Megkérdezte angolul, hogy értem-e, amit mondanak. Én meg hirtelen nagyon megijedtem, de hogyan volt tovább, arra már nem emlékszem. 

Szóval az évek teltek, én meg mindenből jeles voltam, és csak haladtam az álmaim felé. Nyelvvizsga, meg világjárás már a középiskola alatt, és minél jobban szagoltam bele abba, hogy milyen érzés külföldön külföldieket látni, meg nem a saját nyelvemen hozzájuk szólni, annál inkább éreztem azt, hogy nekem erre van szükségem.

Így lett hát rengeteg külföldi barátom, és nem utolsó sorban külföldi kanom. Minél többet láttam a nagyvilágból, és minel többet éltem külföldön, annál kevésbé éreztem magam itthon otthon. Mindig is úgy éreztem, hogy semmi másért nem vagyok magyar, csakis azért, mert anyanyelven beszélem ezt a nyelvet, és mert magyar útlevelem van.  Ennyi. Nekem sosem jelentett semmit a sertéspörkölt, a bor, vagy a pacal. 

Aztán egy alkalommal, mikor 24 órát repkedtem a világ felett, mert minden kibaszott csatlakozásomat lekéstem, valami megváltozott bennem. Emlékszem, a magyar mezőtáblák felett, ereszkedés közben elsírtam magam. Akkor éreztem először igazán, hogy hazaértem. Onnantól kezdve máshogy néztem még a körútra is, és rájöttem, hogy akárhol is éljek, olyan város, mint Budapest, nincs még egy a világon. 

Így maradtam itthon, de a külföldi kanoktól továbbra sem szabadultam. Itthon is folyamatosan beléjük botlottam, bármerre is mentem. 

Szóval a külföldi faszik váltották egymást az életemben, és így nem csak én jártam be a fél világot, de kis túlzással a fél világ is bejárt engem. Egyszer az egyik külföldi pasim azt mondta nekem, hogy külföldi férfit ne szeressek, mert azok mindig haza vágynak, és haza is mennek. Akkor nem hittem neki, de így, az évek távlatából, ennyi külföldi faszi arcra ejtése után már belátom, igaza volt. 

 

image_174.jpg

 

Volt, amelyiknek izgalmas magyar pina voltam, volt, amelyiknek szexi szerető, volt, amelyiknek szerető feleség. De egy sem volt, amelyik maradt volna.

Szóval ha újra kezdhetném, azt hiszem, semmit sem csinálnék másképp. Mert bár sokszor estem arcra, de sokszor repültem is. Ezek a férfiak reptettek ideig-óráig, és azt hiszem, rengeteg élménnyel és tapasztalattal lennék ma szegényebb, ha kihagytam volna őket az életemből. 

Úgyhogy Dia, ne bánj semmit. Inkább légy büszke arra, hogy kis hazánkban 25 éves szűzként olyan ritka vagy, mint a fehér holló. És csak azért ne bassz valakivel, hogy túl legyél rajta. És hidd el, az a férfi, aki megkaphat majd téged, százszor többre fog értékelni, mint a valaha is volt legjobb szopását. 

Csók,

xLady

 

képek: http://www.erdekesvilag.hu/feher-hollo-ritka-es-kulonleges-madar/, http://puteri-farah.blogspot.hu/2010_11_01_archive.html, http://autism.lovetoknow.com/treatment-goals-autism

0 Tovább

Love Story


"Mert hogy repülünk a lávtól,  biztosak vagyunk abban, hogy végre eljött a mi lovagunk, aki végre kiskirálylányként fog minket a tenyerén hordani forever. Hát kérem, baszottul nem. Mert
az emberi önzőség előbb-utóbb felüti a fejét és az sem lesz neki elég többet, hogy a fűtött garázsából, a fasza autójával elgurul a fasza munkahelyére, este meg hazagurul a fasza kérójába a fasza szerelméhez."
 

perfect2.jpg

 

Előrebocsátom, hogy ez lett az eddigi leghosszabb írásom. Hogy miért, azt én sem tudom, hogy érdemes-e végigolvasni, azt meg pláne. 

Azzal a gondolattal aludtam el, hogy Bridget Jones kurvára elbaszta. Mármint nyilván nagyon irigylem, hogy megtalálta az igazit; Mister Darcy-t, de azért kár volt kihagynia egy utolsó numerát Hugh Grant-tel, meg a thai masszőrlánnyal. Ha már úgy alakult volna a helyzet, hogy Thaiföldön is vagyok, csillagok is vannak, meg már bemért kandúr is van, akiről tudom, mit művel az ágyban, bizony én nem szaladok el dühösen, amikor bekopog egy szexi kis thai lány alig felöltözve.

Főleg akkor nem, ha tudom, hogy a pasival jó dugásoknál sokkal komolyabbat úgysem tervezek, sőt azt is tudom, hogy én voltam a legjobb numerája. Sokat témáztunk már itt arról, hogy milyen egy maradandó szex-macska egy férfi életében, így nem gondolnám, hogy Bridget Jones -nagy bugyi ide, vagy oda- bevállalósan betérdelve szopkodta Darcy-t, vagy alias Danielt. Sokkal inkább gondolnám, hogy Bridget Jones a gátlásait és prűdpicsaságát ledobni még nem tudó, klasszik harmincas szingli nőci; amire nyilván a forgatókönyv írók is hajaztak. 

Aztán a sztori kering tovább, a nagy szerelem az nagy szerelem és bizony ha bekakukkolt az igazi, még mi, felszabadult szex-imádó vadmacskák is nehezen mondunk igent egy csábító Don Juannak. Sőt. Elvileg biztosan nemet mondunk. Elvileg.

Mert hogy minden nő arra vágyik, hogy eljöjjön az igazi, aki valójában egy rajzolt hímnemű, általunk felruházott ál tulajdonságokkal, akire pontosan azokat a tulajdonságokat vetítjük rá, amit mi olyan nagyon szívesen látnánk rajta. Na még egyszer. Szóval jön egy átlagos faszi, valami megfog, elragad és ott is tart. A faszi teljesen átlagos, teljesen rendben van, és akkor jövünk mi, gyorsan belezúgunk, és azt mondjuk, hogy nincs nála helyesebb, okosabb, kedvesebb és jobb szerető. Jó esetben ő is így gondolja rólunk, ha meg nem, hát bukta, de legalább megint tanulhatunk valamit, hogy legközelebb kevesebbet vetíthessünk.

Van az a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart, a jó szex meg hozzáláncol. És ez bizony kurvára igaz, mert hány, meg hány olyan kapcsolatról hallani, ahol semmi nem működött, csak a szex és emiatt az exek még évek múltán is összefeküdtek néha-néha egy egy hancúrra. Ugye. 

Mialatt végignéztem rengeteg körülöttem lévő hölgy szerelmi hanyatlását és miután én is nyaltam már bele a fagyiba fordítva, rájöttem, hogy a nők tényleg teljesen másképp vannak bedrótozva, mint a férfiak. Általában. Mert valahogy nálam ez tényleg fordítva működik. Természetesen én is nőből vagyok, a legtöbb classic shit női tulajdonsággal együtt, de nekem valahogy megy a dekódolás. Utálom a felszínes faszikat, utálom, amikor már a nézésükből kiolvasom, mivel akarnak hülyíteni és mindig eszméletlenül elkeseredem, amikor rájövök, hogy ez is csak egy pöcsfej, akiben annyi spiritusz sincs, hogy megadja a módját annak, hogy jól nézzen hülyének. Ehhez is kell valami plusz és nem azért, mert én olyan hű-de-nagyon-okos-vagyok, hanem azért, mert nincs is annál kiábrándítóbb, amikor előre tudom a forgatókönyvet és választhatok, hogy eljátszom a szerepet, vagy sem.  Abban viszont nincs izgalom, és mint mindenki más, természetesen én is azt keresem. Ha viszont egy lovag kedveskedve és ügyesen játszik velem, és meg tud szédíteni, na azt már szeretem. Nagyon. Csak sajnos ez ritka, mint a fehér holló, de pont ezért a számomra túlon túl kedves.  

Visszatérve a témához, én nem riadok meg, ha az új pasi hirtelen eltűnik, aztán pár nap múlva előbukkan, és tesz úgy, mint ha mi sem történt volna, vagy attól sem, ha a harmadik randin szerelmet vall. Ha eltűnik pár napra, főleg ha miután megkúrt, nyilvánvalóan ő is gondolkozik, vagy rosszabb esetben sajnos be kell nyelni, hogy csak meg akart fektetni. Hölgyeim, ilyen helyzetben sajnos kár duzzogni, meg kamu sms-eket küldözgetni, ha nem teljesen tapló az ember, még talán válaszol is, de a kegyetlen igazság az, hogy ha egy férfi nem keres az első randi, vagy baszás utáni mondjuk 48 órán belül, akkor tessék inkább arra gyanakodni, hogy nem mi voltunk számára az igazi, mint arra, hogy elütötte a villamos és ő azért nem tud telefonálni, mert épp kómában fekszik.

A harmadik randin szerelmet vallani, sőt, még kezet kérni is extrém, de ha a szerelem egyszer betalál, akkor bizony betalál és mivel mi emberek önző népség vagyunk, a jóból is sokat akarunk, igent mondunk és el is basszuk jó gyorsan az egészet. Hipp-hopp. Mert hogy repülünk a lávtól,  biztosak vagyunk abban, hogy végre eljött a mi lovagunk, aki végre kiskirálylányként fog minket a tenyerén hordani forever. Hát kérem, baszottul nem. Mert senki nem fából van faragva (csak szegény Diána pinája), az emberi önzőség előbb-utóbb felüti a fejét és az sem lesz neki elég többet, hogy a fűtött garázsából, a fasza autójával elgurul a fasza munkahelyére, este meg hazagurul a fasza kérójába a fasza szerelméhez. 

Megelégedetten fekszünk le két hónapig, mert azt érezzük, hogy szeretünk és szeretve vagyunk, aztán a hónapok száma nő, a baszásoké meg csökken és kezd rémleni, hogy ez a valami nem is az, amit az elején hittünk. Mert hogy a kedves hirtelen már nem is olyan kedves, rájövünk, hogy ő is büdöset sz*rik, hogy ijesztő reggel, smink nélkül, meg hogy kurvára nem teszi a szennyesbe a zokniját. A lavina meg beindul, hirtelen sokkal több munkánk lesz az irodában, meg hirtelen tök fontos lesz megint összeülni Barbival, hogy elmesélje a legújabb csalódását, századszorra. A főtt kaja azért még otthon vár. A hűtőben. 

chicken.JPG

Aztán szépen, lassan kezdünk elszontyolodni, hogy pedig-az-elején-nem-is-ilyen-volt, meg hogy most már mindegy és beletörődve kezdünk haragudni a szerelmünkre. Jaj, bocsánat, a volt szerelmünkre. Néha még megpróbáljuk újratölteni a kapcsolatot, mert az elején minden annyira klappolt és hát mindenki úgy irigyelt minket, na-ne-má-hogy-most-be-kelljen-nyelni-hogy-elbasztuk. Aztán a herceg egy nap mikor munkába indul, próbál nem is filózgatni az otthoni dolgokon, mert tudja, hogy ha már otthon nem is, azért   a munkájában még mindig ő az ász. És akkor beér a munkahelyére, leül az irodájában a kurva nagy foteljébe, és kurva fontosan ügyintézni kezd. Aztán meg bejön Anita, a miniszoknyás pénzügyes kisasszony, megkérdi, mi-a-baj-főnök? Majd kimegy mosolyogva. A főnök meg azon gondolkozik, hogy Anitának milyen helyes a kis pofija, meg amúgy a segge sem rossz. És akkor hazamegy, a lakás üres, mert a Kedves épp Barbival van, a herceg vacsorát melegít a mikróban, a tévé előtt meg bezabál belőle egyedül. Azon gondolkozik, hogy már a pörkölt se olyan, mint az elején volt. De azért megeszi, elmegy zuhanyozni és bedobja magát a tévé elé. Egyedül. Aztán kapcsolgatja a tévét, eszébe jut, hogy milyen jó lenne egy isteneset baszni végre. Aztán eszébe jut, hogy de a Kedves olyan fura mostanában, meg már nem dugtak vagy két hete, hát mégis hogyan. Mindegy. Aztán eszébe jut Anita az irodából. Kicsomagolja magát, behunyja a szemét és elképzeli, milyen lenne Anitát megbaszni az íróasztalon. Kiveri a farkát, kurva nagyot élvez, aztán szomorúan tudomásul veszi, hogy mekkora szarházi. Aztán megtörölgeti magát a fürdőben, a kulcs meg fordul a zárban és a Kedves megérkezik haza. A herceg szájrapuszilja, megérdeklődi, milyen napja volt és úgy tesz, mint ha minden a legnagyobb rendben volna. A Kedves megkérdezi, hogy vacsorázott-e már valamit, lezuhanyzik ő is, és együtt bámulják tovább a Barátok Köztöt. A Kedves bealszik. A herceg meg lekapcsolja a tévét, sóhajt egyet, befordul a fal felé és lassan elalszik ő is. 

Reggel felkelnek,  és kezdődik minden előröl. A herceg ma már várja, hogy Anita megint bejöjjön és ő megint megbámulhassa  a csinos kis seggét, de mivel érzi, hogy hiba lenne megfektetni a titkárnőt, este inkább kurvázni megy. Megbassza a kurvát, kiéli benne minden dühét, eszébe jut Anita is, meg a Kedves is, azt érzi, neki ez jár, ezért büntetésből bassza a kurvát. 

Aztán bűnbánóan hazamegy, de azért magabiztosan somolyog, hogy van egy kis titka a Kedves előtt. Mert ő akkor is megmutatta. Aztán lágyan megöleli Kedvest, és itt borul az egész. Mert bizony a Kedves megérzi, hogy az embere más nőben járt. Egy darabig megy a huzavona, meg a hajcihő, míg végül ordibálások közepette tényleg bebizonyosodik, hogy a herceg félrekúrt.

Kedves szakítani akar. Hiba.

És az egész történelmi hosszúságú írásomnak a lényege talán most következik. A herceg -bár félrekúrt-, nem akar szakítani. A Kedves -mert megcsalták-, szakítani akar. 

different.JPG

Hölgyeim! Egy alapvető biológiai magyarázatot engedjenek meg nekem. Szó sincs arról, hogy a férfinak mindent lehet, a nőnek meg semmit. Egy frászt. De. Egy fontos apróság, ami nem is annyira apróság. Ha egy férfi félrebaszik, az nem azt jelenti, hogy már nem szeret. Egy férfi ha félrebaszik, azt jelenti, hogy hajtja a vére. Vagyis inkább a farka. Vadásznia kell. Így van programozva. El kell szórnia magát. 

Viszont Uraim, ha egy nő megy félre, akkor baj van. Egy nő csak akkor baszik félre, ha már érzelmileg nincs a kapcsolatban. Ez is a genetikai programunk része, pont úgy, mint az, hogy levadásszanak minket. 

Mint minden másban, így nyilván ebben is akad kivétel. De ha hiszik, ha nem, még egy ilyen oltári nagy fasz-bubus, mint én vagyok sem tenne ilyet.

Én soha nem csaltam meg senkit, és nem is fogok. Ha kapcsolatban vagyok, a lábaimat bizony összezárom, és más kanra bizony rá sem nézek. Ha viszont azt érzem, hogy másra kezd zizzeni a nunim a pasim helyett, akkor tudom, hogy baj van és inkább pattanok. Szomorú és fájó beismerni, ha tévedtünk, de tévedni bizony még mindig emberi dolog.

Ha épp szakítás előtt állnak, és félnek megtenni ezt a nagy lépést, kéretik arra gondolni, milyen jó lesz bűntudat nélkül jókat kupakolni valaki egészen mással. 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

 

 

0 Tovább

Kulcs a zárba

"És akkor hirtelen arra gondolunk, milyen volt a szex az exszel. Ott lebeg a szemünk előtt a teste, a nézése,  a mozdulatai, és hirtelen újra őt akarjuk. Mert nem is volt az annyira rossz, eszméletlenül jó volt az ágyban, és hát tényleg, annyira kedves volt. "

pszt.jpg


Minden férfi életében eljön az a nő, aki mindenestül megfogja. Jó az ágyban, szép a mosolya és vállalható  a család, a barátok, és a munkatársak előtt is. Jó esetben egy hölgyről beszélünk.  Aztán fiatalság, bolondság, pár játszma, vagy egy megcsalás, irgalmatlan düh és csalódás. Száz szónak is egy a vége: kilépünk.

Féktelen baszásnak indulunk az éjszakában, aztán pedig vadul átzokogjuk az éjszakákat az ex után sóvárogva. Telnek a hetek és a hónapok, utcaképesre tisztul az ábrázatunk, a Nap is kisütött, aztán az ex hirtelen előkerül, mi meg arra leszünk kíváncsiak, vajon ő is túl van-e már rajtunk. Találkozunk, játsszuk a fejünket, lobogtatjuk a sérónkat és büszkén mesélünk az új szerelemről. Kifacsarjuk belőle, hogy vajon van-e már valakije, ő kéreti magát, de persze közben eszi a fene, hogy mi már nem egyedül tengetjük múló éjszakáinkat. Aztán elbúcsúzunk, hazaérünk, megöleljük az új Kedvest és ágyba bújunk. 

És akkor hirtelen arra gondolunk, milyen volt a szex az exszel. Ott lebeg a szemünk előtt a teste, a nézése,  a mozdulatai, és hirtelen újra őt akarjuk. Mert nem is volt az annyira rossz, eszméletlenül jó volt az ágyban, és hát tényleg, annyira kedves volt. 

Másnap felkelünk, munkába indulunk, és azon gondolkozunk, hogyan keressük meg az exet újra. Már lezártuk, nem éri meg. A család is lezárta, macera lenne, az új párunkkal igazából minden rendben van, szóval tényleg nem éri meg borítani. Akkor legalább egy éjszakára cserkésszük be -gondoljuk. Telefon elővesz, sms elküld. A nő ezt: "Örülök, hogy láttalak, és hogy tisztáztuk a dolgokat. Ha gondolod, találkozhatunk máskor is. " A férfi ezt:  "Jól néztél ki. Szex este?"  És ha jó volt a szex az exszel, a válasz nem is lehet más, mint hogy "Hatkor?"

Aztán azon kapjuk magunkat, hogy ugyanolyan izgalommal készülünk a titkos légyottra, mint annak idején az első randira. Lehűtjük magunkat, hiszen tudjuk, mire számítsunk. Az ex már ismeri a szagunkat, tudja mit szeretünk és mit nem. Találkozunk vele. És baszunk egy olyan kőkeményen felszabadítót. Kötöttségek, kérdések és szavak nélküli,  a-te-hibád-volt-hogy-szétmentünk nézéssel megspékelt, igazi jó kúrást.  Hmm. Igen. Aztán hazamegyünk az új Kedveshez, elhitetjük magunkkal, hogy ez csak ennyi volt, egyszer muszáj volt megélni. Majd két nap némaság után újra a telefonért nyúlunk. 

És ez így megy évekig. Ha hagyjuk.   

Az alábbi sorok fogalmazódtak meg bennem, miközben Péterrel arról beszélgettem, hogy miért nem annak a nőnek a keblein hajtja álomra buksi kis fejét, amelyiknek a pinájáért aranyat adna. 

"Tudod Péter, fantasztikus, hogy legalább nekem le mered írni, hogy te is tisztában vagy vele, hogy ő az igazi. Ez olyan "kulcs a zárba" dolog. Minden zárat egy kulcs nyit, és igen, minden pénisznek egy puncija van, amelyikbe úgy klappol, ahogy semelyik másikba nem. Ezt megtalálni csodás dolog, és bizony tovább lehet lépni, mert a körülmények megkövetelik, de nem éri meg. Biztosra állíthatom, hogy ha maradsz a nejeddel, tíz év múlva is ugyanúgy minden nap az exedre fogsz gondolni. Szex közben is. Ha nem maradsz vele, akkor is, azzal a különbséggel, hogy megnyugodva mész haza a munkából, és lelkiismeret nélkül dugod át vele az éjszakát. Az exeddel. Szóval már csak azt nem értem, mire vársz. Miből gondolod, hogy a feleségeddel egyszer csak hirtelen arra fogsz ébredni, hogy jéé! mégis ő az igazi! de jó, hogy feleségül vettem! Ez nem fog megtörténni Péter. A gyerek miatt vagy vele? Ne tedd. Ez nem önzőség, hidd el. Feleségpárti vagyok és most nem arról beszélek, hogy semmi nem számít, csak menj a farkad után, hanem arról, hogy ha megtaláltad azt a nőt, akivel mindig izgalmas az élet is, nem csak a szex, akkor tessék bátornak lenni és felállni. Felszabadító."

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

0 Tovább

Házastársi retro szex

T nem volt rest megfogadni a tanácsaimat, egy görbe este után kérdés nélkül megmarkolta és magára tette az asszonyt, akit kérés nélkül sikerült nem csirkelábasan leszopatnia, majd pedig újra emberesen megbasznia. A szeretője helyett. 

wife.jpgperfect.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ugye, mindenki emlékszik T elkeseredett soraira a Best of Esti kedvcsináló. Hölgyeknek című posztomban? Ha nem, hát tessék elolvasni, itt: http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/09/best_of_esti_kedvcsinalo_holgyeknek

T nem volt rest megfogadni a tanácsaimat, egy görbe este után kérdés nélkül megmarkolta és magára tette az asszonyt, akit kérés nélkül sikerült nem csirkelábasan leszopatnia, majd pedig újra emberesen megbasznia. A szeretője helyett. Levél alant.

"Érdekesen alakult a hétvége, elmentem a feleségemmel és baráti társaságunkkal kikapcsolódni, és mivel az exem is már majdnem egy hete, hogy kicsavart, mint egy citromot, némi pia után elindult a vezérhangya, hogy most vagy soha, nekiesek rendbe rakni a dolgokat, na meg az asszony punciját."

Pont annyi volt bennem, hogy álljon a rúd rendesen, lerántottam asszonyról a cuccokat, persze csábítgatni sem nagyon kellett. Na, innen indult a tanítási folyamat, még mielőtt "maszatolós" misszionáriusba csaphatott volna át, magamra ültettem, és ha már így van, rendesen belemarkoltam a kis seggébe, és hogy kapjon valami szokatlant is (gondoltam van benne is elég pia, hogy ellazuljon), szépen finoman megkerestem a popsiját, hogy ne csak egy lyuk legyen ellátva. Új volt a dolog, nyilván nem is csináltam vadul - persze alul rendesen megdolgoztam közben- és úgy tűnt, hogy veszettül tetszik neki. Annyira, hogy megmondom őszintén, egy hét kihagyás után sokáig nem is bírtam, ő pedig magától hirtelen felpattant és rendesen kiverte, rásegített a nyelvével. Hogy ne maradjon hoppon -és ha már úgyis háton akarta kezdeni-, gondoltam levezetem a villámokat, jó vadul lecsaptam az ágyra és addig nyaltam, amíg remegőset nem élvezett. Mindezek után közöltem vele, hogy már régóta így akartam megdugni, amit ő huncut nézéssel konstatált. Levelem célja, hogy köszönetet mondjak (!) a blogért, ha nem olvasom, lehet, hogy nem nyílik ki a szemem...ennyire. A hölgyeknek szóló kedvcsináló (http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/07/esti_ajanlo_holgyeknekaz enyémet is meghozta, és ha bizony nem varázsoljuk elő asszonyból mi magunk a kis szukát, lehet, hogy ők maguktól nem merik előhozni. Persze látom, hogy ez nem egy szemvillanás alatt fog kiteljesedni, de talán van némi remény. Az Uraknak azt üzenem, bátran rángassuk bele az asszonyt a dolgokba, ha már ők nem teszik, veszteni valónk nincs, max kiderül milyen a nejünk valójában."

Én már csak annyit tennék hozzá T leveléhez, hogy itt az ékes bizonyítéka annak, hogy mi nők bizony szeretjük ha emberesen kezelnek minket az ágyban, és bizony mindannyian kicsomagolásra vágyunk.  Kalandra fel, féktelenül jó baszást kívánok Mindenkinek!

Csók,

xLady

Ui: xLady kalandjai folytatódnak,  hamarosan jövök új sztorikkal a saját szexuális élménytáramból, például azzal, hogyan dugtak meg hátulról, fényes nappal egy padon, milyen volt egy terepjáró hátsó ülésén széttenni a lábam, vagy hogy milyen volt orvossal kefélni egy orvosi szobában.  Jó olvasgatást addig is!

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

 

 

0 Tovább

Best of Esti kedvcsináló. Hölgyeknek

"Azt a mintát senkitől sem tudja leutánozni, azt anyuka nem mondja, hogy látod milyen nyugodt és kedves az apu, most szoptam le az előbb."

woman paper.jpg

Kedves Hölgyeim!

Ez a bejegyzés is Önöknek szól, mert szeretném, ha tudnák, hogy amit leírtam az Esti kedvcsináló. Hölgyeknek c. posztomban (http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/07/esti_ajanlo_holgyeknek), az nagy valószínűséggel tényleg a kapcsolatban élő férfiak vágyait tükrözi. Ez a poszt is ütött, olvasottsága ismét súrolta a tízezres határt, és az írást az Indexen túl átvette több oldal is, ami vagy azt jelenti, hogy a netes szerkesztők java férfi, vagy pedig azt, hogy olyan nők kezébe került a blogom, akik egyetértenek az olvasottakkal. Amennyiben az utóbbi, úgy kéretik nekem megírni a tapasztalatokat, hadd lássák a férfiak, hogy van még nő rajtam kívül is, aki a szexet élvezi, nem csak eltűri. Ismét szemezgettem a legjobb levelekből, és ha még mindig nem hinnék el nekem, hogy egy férfi szemében a neje nem attól lesz kurva, ha az ágyban vadmacskaként fog rá a dákójáram, akkor kérem, figyelmesen olvassák el az alábbi kommenteket, leveleket és vegyék őket fontolóra.

HM nevű olvasóm is hálás a sorsának, amiért "nagy szerencséjére ő csak hozzám hasonlóakkal találkozott eddig.Vagyis inkább kerülte azt, aki más." Kérdéses, hogy ezt vajon honnan tudta előre. Zsolti csak annyit írt, hogy "férfiszemmel tényleg így látjuk, ahogy összefoglaltad" és őt az érdekli inkább, vajon hogyan lehet új vizekre eveztetni az asszonyt anélkül, hogy az sírva dőlne saját kardjába. A legbeszédesebb két levelet pedig a végére hagytam. Hölgyeim, ezek többet mondanak annál, amit én tudtam mondani Önöknek, és T., illetve Szabi levelei alapjaiban döntik meg nők ezreinek tévhitét, miszerint baszni csak a kurvák szoktak. Nem is firtatom tovább, egészében közlöm a leveleiket, olvassák, szeressék, és merengjenek rajta. Ha pedig végképp kiveri a biztosítékot, azt is írják meg nekem!

 
"Olvastam az esti kedvcsinálót, és nagyon igaz minden mondata. Persze más kérdés, hogy az ember állva olvassa végig az írást, de eszméletlen remek! Gondolkoztam sokat, hogyan is mennek ezek a folyamatok, én sajnos már kitekintettem, nem is tudom, hogy vegyem rá a feleségem, hogy olyan kis ribanc szuka legyen, amiről írtál. Na ilyenkor jön a B terv. Összefeküdtem az exemmel, de mégsem mehet ez így az idők végezetéig."   T. 
 
 
"Szia, Szabi vagyok és szeretnék reflektálni a Esti kedvcsináló. Hölgyeknek. című írásodra.
Először is az volt a benyomásom, hogy ezt a cikket egy férfi írta, mert rendkívül mély igazságokat feszeget. Aztán ezen továbbléptem és próbáltam a csak a mondanivalóra figyelni és nem a hátterén gondolkozni. Tulajdonképpen olyan prűd társadalomban, kulturális miliőben élünk, ahol az anyuka megtanítja ugyan a lányát, hogy kislányom így kell főzni és optimális esetben a leányzó főz-mos-takarít is, mivel otthon ezt látta az édesanyjától és a szülő megnyugszik, hogy felkészítette a lányát a jó házastárs szerepre, viszont mi a helyzet a szexszel? Azt a mintát senkitől sem tudja leutánozni, azt anyuka nem mondja, hogy látod milyen nyugodt és kedves az apu, most szoptam le az előbb. És azt sem látja, hogy apu és anyu csókolóznának, mert a gyerek előtt ezt sem illik, sőt a gyerek előtt semmi sem illik, szexelni is csak halkan miután már elaludt. Honnan tudja, hát a szegény lány, hogy partnerének mennyi és milyen minőségű szexre van szüksége?
 
A válasz benne van a cikkedben: a szexuális tapasztalatszerzés során. Ugyanis ha az előző, meg az azelőtti partneremnek sem jött be az, hogy a farkát két ujjal fogtam, akkor itt az ideje mind az öt ujjammal megmarkolni és nem úgy fogni, mint kezdő háziasszony a csirkelábat. Egy szó, mint száz szeretni kell azt amit csinál az ember, mert amúgy megette a fene az egészet.
 
Én azt mondom kutyából nem lesz szalonna. Hiába olvassa el bármennyi nő ezt a cikket, ha előtte fapina volt az is marad, ugyanis mindig talál okot, hogy kihúzhassa magát a szex alól.... Ez az attitűd vagy megvan a nőben vagy nincs. Ha megvan, akkor valóban úgy játszik a férfival mint macska az egérrel. Totálisan a hatalmába keríti. Hány meg hány kemény férfit láttam virággal négykézláb csúszni-mászni egy jó baszásért. Én sem feledhetem soha azt a lányt akivel életem leggazdagabb szexfantázia játékát élhettem át. Határt csak a saját fantáziám szabott. Szabaddá tett a szexben és köszönettel tartozom neki. De ha az efféle affinitás nincs meg egy nőben akkor szerintem reménytelen az eset és a legszomorúbb az hogy sok esetben észre sem veszi magát, s aztán csodálkozik ha megcsalják és ezért minden férfi egy szemét disznóvá válik a szemében.
 
Legvégül csak annyit üzennék a hölgyeknek, hogy attól még hogy valaki mocskos módon szeretne szexelni a párjával, még nem kell, hogy a jókislány-jófeleség imidzs kárt szenvedjen, épp ellenkezőleg: ezáltal válik a pasija/férje szemében még tökéletesebbé, még inkább pótolhatatlanabbá, még inkább feledhetetlenné.
Maximálisan egyetértek a cikkeddel, illetve a leírtakkal. Sajnos mi férfiak úgy vagyunk összerakva, hogyha teli a tár akkor üríteni fogunk és ha otthon erre nincs lehetőség akkor megoldjuk máshol, másképp....
Ha a buta kurva megérti ezt a sarkon, akkor az okos feleség miért nem fogja ezt föl????"
Üdv: Szabi

Na ugye, hogy ugye?

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts



0 Tovább

Azt a kurva mindenit!

blogavatar

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

Legfrissebb bejegyzések

2014.01.27.
2014.01.25.
2014.01.24.
2014.01.17.

Utolsó kommentek