Ha nem soroltak át minket a másik kategóriába, úgysem fognak. Fájó sztori, de illik benyelni. Pont úgy, mint a faszát, amikor még kellettünk neki. 

 

sad.jpg

 

Kedveseim!

Elsősorban drága Hölgyeim! Nagyon örülök, hogy egyre többen bátorkodnak nekem írni, írjanak is, mert fantasztikus magukat olvasgatni.

Engedjék meg, hogy szenteljek egy posztot egy olyan problémának, ami bizony sokunkat arcon csapott már. Mi van akkor, ha belezúgunk abba, akivel az elején megbeszéltük, hogy csak vad kamatyolásba burkolt perceket osztunk meg egymással, mást meg nem. Na vajon mi van akkor? Lófasz se. Ezt nyugodtan könyveljük el magunknak. 

A 25 éves Anett írt nekem egy hosszú keserédeset, amely sokunknak ismerős lehet. Mert hogy sajnos ez egy classic shit fake love story a javából. Idézem:

"A Lovebox kontra Titanic című írásod óta olvaslak, amikor is azt éreztem, hogy igen, ez a csaj bizony leírta a gondolataimat és merte is ország világ előtt vállalni. Szóval valami lelki társ félének érezlek azóta és persze minden nap figyelem, hogy írtál-e. Magamról annyit, hogy mondjuk azt, szingli vagyok, bár utálom a kifejezést, mert sztereotípiák tömkelege jár vele, de mivel nincs állandó kanom, biza másként nem tudom magam definiálni. Nem mintha nem akarnék szívem mélyén koszos alsókat mosni heti kétszer szín szerint válogatva, de nem jött még az a férfi, akinek megtettem volna. Illetve jött, talán neki még kivasalni is hajlandó lettem volna, de jól át is baszott a kis buzi. Ezért is írok neked, a Ferraris írásra reagálva.
 
Azt írod a macedón kapcsán, hogy idézlek: Én meg tudom, hogy már alakul benne az érzés, és el is keserít egy picit a gondolat, hogy egy férfinak elég a szerelembe eséshez egy jó punci.
 
Na akkor jövök én, cáfolni. Van olyan pasi, akinek ez nem elég. Röviden a kis történetem: Közös haverok,összegabalyodás, részeg szex, jó volt. Már amire emlékszünk.
 
Persze az elején megállapodunk, hogy ez csak ennyi, ő kategorikusan kijelenti, hogy tudja, soha nem fog ÚGY szeretni. Kamatyoltam már érzelmi töltet nélkül párszor, pasik olyankor nem bújnak, nem ölelgetnek és főként nem beszélgetnek órákat utána összebújva, és nem alszanak veled. A kúrást is meg tudom különböztetni a szeretkezéstől. Ezzel teljesen összezavar, nőből vagyok, belé szeretek szép lassan. Olyan jó velem kúrni, hogy részegen megint akar, mi több, részegen hulla szerelmes belém. Mint egy pincsikutya. Rá pár napra meg kell beszélnem a dolgot, mert megint összezavart, nem tudom mi van. Ő sem tudja, jó velem, és hálás, mert visszaadtam az önbizalmát. Hurrá, a mennybe jutok, gondoltam a szagelszívó fényében megvilágítva. Nem veszi a lapot. Inkább megdug megint. Mert azt nagyon szereti velem csinálni. Végül arra jutunk, hogy nem erőltetünk semmit, majd alakul valami, ő sem és én sem akarunk most annyira elköteleződni. Oké.
Közben elutazik egy kis időre, mint utólag kiderült, lányokkal. Hazajővén mintha mi sem történt volna, megbasz még párszor, hangulat alakul, költözik közénk valamiféle bizalmas meghittség vagy mi a tököm. Épp kezdenék örülni magamnak, hogy alakul a  dolog, mikor közli, hogy bocs, de az utazás során kurvára megtetszett neki az egyik tyúk, neki az kell. Ott, akkor meghalt bennem valami.Őszintén? Tudom, hogy én voltam a hülye és a naiv, basszam meg magam. Az jutott most eszedbe, hogy talán mégsem voltam olyan jó. Dehogynem, hidd el. Tudom, hogy kurva jó volt velem a szex, és senki nem fogja soha úgy leszopni, ahogy én tettem. Ronda sem vagyok, és ostoba sem. Sőt, mindenki szerint sokkal jobb pasi jutna nekem, tudod, külsőleg. 
Van olyan pasi, akinek sajnos nem elég a pina. Már kezdek túl lenni rajta, volt búbánat-baszás, beújítottam egy régi-új kant, aki tényleg csak kamatyolni akar, én meg tuti nem zúgok bele, mert ahhoz kellően gáz, és megkeményítettem a szívemet. Nem fogom csak úgy akárkinek odadobni többet, hogy darabokra cincálják.
Közben meg őszintén, tiszta szívből remélem, hogy mindig rám gondol, amikor az a kis picsa szopogatja a farkát. Mert nálam jobban senki nem fogja megcsinálni.
A pasiknak meg, akik sírnak a sok lelketlen kurva miatt, azt üzenem, hogy ők tesznek azzá bennünket, basszák meg. Mert minden kislány a herceget várja, még 25 évesen is, hogy boldogan moshassák a telefingott gatyáját. Ehelyett jönnek ilyen fasztarisznyák, és porrá zúzzák a rózsaszín álmokat. A barátnőimmel közös jelszóval búcsúzom: A baszás mindenre megoldás, a baszás a VÉGSŐ megoldás!
Maradok hű olvasód:
Anett, aki még titokban várja a herceget"
 
lovon.jpg
Miután őszintén sajnálkozom a történteken, nagy levegőt veszek és egy dologban teljesen egyet is értek Anettel. Hogy a baszás bizony sok mindenre megoldás. De nem mindenre. A sztorija sajnos nagyon is gyakori, de hölgyeim! Engedjék meg, hogy bemutassam Anettnek küldött válaszomat. És kérem, vegyék fontolóra. Ezzel megkímélik magukat a fájdalomtól, a drága férfijainkat meg a felesleges melodrámáktól.
 
"Kedves Anett,
Nagyon köszönöm, hogy megírtad nekem a sztoridat. Nem tudom, hogy azert írtál-e, hogy elmondjam a véleményemet, vagy csak hogy kiöntsd pici szívedet, de akárhogyis, azért valamit muszáj erre reagálnom. Sajnálom, hogy belezúgtál ebbe a faszkalapba, de valójában sajnos azt kell mondanom, hogy magadra vess. Ha egy faszi az elején azt mondja, nem tud 'ÚGY' szeretni, akkor biza nem is fog.
 
Ők is emerből vannak, nyilván egy tüzes kamaty után előtõr belőlük is az érzés, hogy férfinak lenni egy nő oldalán jó dolog. Kicsit összebújunk utána, ettől különbözünk mondjuk a csimpánzoktól. De tudod, nincs olyan, hogy "most pont nem akarok komoly kapcsolatot". Ez csak egy classic shit faszi duma (na jó, néha én is mondom) és gondolj csak bele, ha te egy csak baszásnak induló sztori közben esel szerelembe, nyilván azonnal rá fogsz érni komoly kapcsolatba kerülni. Ugye? 
 
Magyarul, a kegyetlen igazság sajnos az, hogy jó kis ribanc voltál neki az ágyban, de valamiért sajnos nem sorolt be téged az "utcaésbarátképes" kategóriába. Ez előfordul, de ne hagyd, hogy a düh vezéreljen, és ne gonoszkodj. Hagyd, hadd szopogassa az új pina a farkát, te meg keresd meg magadnak azt a faszit, aki egy közös fagyizás után is szívesen alád vág, úton a vasárnapi ebédre a szüleidhez."
 
Drága Hölgyeim! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ne tessék elhinni mindent, amit látnak. Tudom, nehéz, de ne tegyék. Ha egy kan csak baszogat minket, és gyanúsan csak akkor keres, amikor pisztolyt ürítene, nyugodtan gyanakodhatunk arra, hogy ő bizony nem velünk szeretné lepkehálóval kergetni a gyerekeit a Városligetben. Ne akarjuk őket üres női praktikákkal megfogni. Magunkkal baszunk ki, ha fölös ábrándokba kergetjük saját magunkat, aztán meg zokoghatjuk tele a micimackós kispárnánkat. Ha nem soroltak át minket a másik kategóriába, úgysem fognak. Fájó sztori, de illik benyelni. Pont úgy, mint a faszát, amikor még kellettünk neki. 
Sorry.
 
Csók,
xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts