Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Surprise

"Én felállok, azt mondom neki, hogy üljön csak nyugodtan, és a vibrátoromért, Zoéért indulok.  Visszaérek, ő meglátja a kezemben a puncimájsztrót, felpattan, és hitetlenkedve ordibálni kezd. Macedónul."

 

maced.jpg

A parfümje még mindig visít az egész lakásban, meg az orromban. Ő még bent alszik, én meg a konyhában azon gondolkozom, elkezdjek-e írni, mert nyilván ha felébred, kijön és megkérdezi mit csinálok. Nem örülök, hogy itt aludt, de tényleg nem lett volna túl kedves, ha megint kiteszem. Mert hogy a macedón bejelentkezett az órájáért. Meg egy baszásért. 

Megérkezik, és úgy örül, mint valami tizenéves. A kapuban mosolyogva megölel, magába húz és megcsókol. Hm.

Bejövünk, kiderül, hogy hozott nekem csokit, meg nekünk bort, én leveszem a hosszú kabátomat, meg a csizmámat és nem marad rajtam más, mint a bonbonos fehér csipkeharisnyám (http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/14/valentin_napi_bon-bon) , meg egy fekete csipkés kombiné. Ő rám néz, mélyen bele a melleimbe, még mielőtt levenné a cipőjét, beléjük fúrja magát, húúúúzik egyet, megöleli a derekamat és megint megcsókol. Nagyon tetszik neki. Kettőnk közül ez nyilván  csak neki volt meglepetés.

Bemegyünk a nappaliba, finoman szól George Michael best of-ja, leng a vaníliás füstölő illata, kibontja a bort, ülünk a kanapén és beszélgetni kezdünk. Mármint kezdenénk, mert a fickóm nem túl erős angolban. Se magyarban, szóval azért van kihívás ebben bőven. Végigsimítja a csipkémet és azt mondja, this-is-very-sexy, én meg nyújtok egyet a lábamon, mint valami kényes kiscica, elmosolyodom és megkérdezem végre, pontosan hogy is hívják. Erősen próbálom megjegyezni. Nem durvul, hanem finomkodik, mélyeket néz, túrja és puszilgatja a hajamat, meg az arcomat, majd megáll, valamit nagyon mondani akar, de közös nyelv híján, beletörik a bicskája. Nevetünk, aztán megint azt mondja nekem, hogy i-love-you, én meg kínomban ismétlem, hogy oo-you-love-me. És azt mondom, hogy biztos-csak-a-puncim-volt-ilyen-hatással-a-kukidra. Ő azt mondja, hogy nem, mert a jó pina kevés ahhoz, hogy valaki tetsszen valakinek. Na ez egy faszi szájából azér' fura. 

Azt is mondja, hogy nagyon tetszik neki az arcom, na meg a szemeim. Azok nélkül nyilván a puncimat sem próbálta volna ki. Jogos. 

lo2.jpg

Aztán megkérdezi, hogy én lávolom-e őt. Mondom, hát persze, hogy lájkollak. Aztán mentem a menthetőt és elmagyarázom neki, hogy ha nem lájkoltam volna, akkor nem mozdulok rá a klubban, nem hagyom, hogy fogdosson, azt meg pláne nem, hogy megbasszon. Azt is mondom neki, hogy a klubban, amikor elkezdtünk táncolni, az első magába húzásnál éreztem, hogy ez bizony jó kupak lesz, és láss csodát, nem is tévedtem.

Mosolyogva veszi tudomásul, hogy élveztem a farkát, Aztán miután jól kiveséztük a mitől-lépünk-kapcsolatba-valakivel- témakört,  kibüfizi, hogy tudja, hogy jól baszik. Hmm. Mert hogy a nők baszás után mindig mondják. Jófej vagyok és elhiszem. Tényleg jól baszik.

Aztán a zenére lágyan ölelkezünk, nézzük közben a tévét, meg kortyoljuk a kis vörösborunkat és azt mondom neki, hogy ne-haragudjon-a-múltkoriért-de-a-barátnőm-nagyon-nem-akart-Mehmetkével-aludni. Na persze.Túllépünk a sztorin és egy kicsit úgy csinál, mint ha már legalább két hónapja együtt lennénk. Húz magába, belefúrja magát a nyakamba, az illatomból szippantgat, aztán elkezd keménykedni. Meg a fasza is. Látom, az ajkai már kéjesen leejtve, a szemei meg tüzesbe kapcsolva vannak és akkor megfog és rádönt az ágyra. Mozog rajtam, és a csipkén keresztül érzem, hogy iszonyatosan meg fog baszni ma is. A szemei kezdenek durvulni, én kezdek kurva nagyokat sóhajtani, aztán felülök, a csipkék meg a ruhák a földre kerülnek, én felállok, azt mondom neki, hogy üljön csak nyugodtan, és a vibrátoromért, Zoéért indulok.  Úgy gondoltam, egy kicsit játszom az új kis szerelmemmel a fickóm előtt, ő meg nézheti. De csakis nézheti, kisszerelmemhez hozzá más nem érhet , csakis Tamásom. Épp azon gondolkozom, hogyan lövöm majd le a fickómat, ha nagyon rámozdulna és ő akarná bennem tologatni. De erre nem volt szükség, ugyanis ami ezután történt, még engem is meglepett. Visszaérek, ő meglátja a kezemben a puncimájsztrót, felpattan, és hitetlenkedve ordibálni kezd. Macedónul. Nem értem, mit mond, de annyit azért kiveszek, hogy minek a vibrátor, ha ott van az ő fasza. Hmm.

Annyira bestresszelt, hogy végül jobbnak láttam Zoét visszatenni a szekrénybe. Sebaj, gondoltam, majd hasznát veszem máskor.  Aztán visszatértem a kanapéra, és ahogy leültem, már éreztem is, hogy a pohár borocska gyorsan a fejembe szállt. Becsiccsentettem. Mondtam. Nyilván nem értette, de mielőtt értetlenkedni kezdhetett volna, csókolgatni kezdtem, rádőltem, hogy hanyatt feküdjön és elindítottam az estét.

Finoman végigcsókolgattam, meg nem finoman végigharapdáltam és a hangulatfény csodájában lecsusszantam a lábai közé. Ismerősként buktam a brére, a kis fütykös is nyilván megismert, meredten bámulva nézett rám és kérlelte, hogy kedveskedjek még neki. Megtettem. Rápattintottam egy gumit, majd finoman szopni kezdtem. A fickóm már a gumi ráhúzása közben ájuldozott, tudtam, ha rákapok a brére, vége lesz, mint a botnak.

Lelkesen szopok, mélyen, finoman, durván, fel-le és körbe-körbe, a fickóm meg csak vergődik a kéjtől. Aztán felül, rábasz háttal a kanapéra és már bennem is van. Olyan heves szemekkel néz és olyan hangosan zihál, mint aki egy éve nem baszott. Tetszik és azon gondolkozom, hogy mekkora hiba lenne egy férfit ilyen állapotában cserben hagyni. Tapintható a férfierő, nincs kérdés, hogy –ha nem akarnám- akkor is megbaszna. Iszonyatosan kíván és akar, és már amikor beteszi, hangosan sóhajt ő is, velem együtt. És ekkor érzem megint azt az elementáris erőt, ami nem jöhet létre sehol máshol, csak és kizárólag egy férfi és egy nő között, csak és kizárólag szex közben. Az a vad, genetikailag belénk kódolt szükség, és a vágy, hogy basszunk.

Mi meg csak baszunk, baszunk és baszunk. Áttesz kutyába, hátulról belém jön, a csípőmet megmarkolja, széthúzza a seggem és már csattogok is. Imádom. És hirtelen eszembe jut az exem, aki pont ugyanígy baszott hátulról és ezzel tartott engem fogva évekig. A fickóm, megfogja a nyakamat, majd ráfog a két vállamra és húz magába, miközben kegyetlenül tol hátulról. Én kibaszottul mondogatom, hogy ez kibaszott jó és hogy még fuck me, ő meg –hallom- mindjárt elélvez. Az ablakok nyitva és már biztos vagyok benne, hogy a szomszédok, ha a tegnapi megbaszásomat nem is, a mait biztosan hallják. Úgy döntök, hiba lenne felállni és becsukni őket, majd mikor már tartani sem bírom magam, annyira a fickóm kezében vagyok, érzem,  hogy lassan élvezni fogok. Ő meg ismét visszatesz misszionáriusba, mit visszatesz, rábasz az ágyra úgy, hogy nyekkenek, beteszi, én kezdenék  puncizni, ő megfogja a kezem és a testem mellett mindkettőt szorosan lefogja. A kezeivel lefogja a karjaimat, és iszonyatos erővel bassza a nunimat. A fejemen kívül más részemet mozgatni sem tudom, teljesen az övé vagyok, esélyem sincs. Kész szerencse, hogy én szeretem a vad szexet, mert ha ezt egy ártatlan szűz lánnyal, vagy egy baszatlan prűdpicsával csinálja, az minden bizonnyal sírva fakad. Tol még egyet, kettőt, hármat, a nevemet üvölti és végül akkorát élvez, amekkorát én még férfitól nem hallottam. Tényleg.

Aztán vagy egy percig csak nagyokat sóhajt, meg fújtat, én meg kimászom alóla és ismét Zoéért indulok. Visszateszem magam az ágyra, Zoét bekapcsolom és már a puncimban is van. A fickóm fejet csóvál és kiszalad a fürdőszobába. Én meg pont leszarom, hogy ez neki ilyen fájó pont, így Zoéval röpke két perc alatt máris hatalmasat élvezek. 

Aztán a fickóm visszajön, én pucéran pihegek a kanapén, ő meg ledobja magát hanyatt. Elmegyek letusolni, visszafelé új zenét kapcsolok, visszaindulok a kanapéra, a fickóm meg kitárja a karját, jelzi, hogy feküdjek bele. Én belefekszem, az illata azonnal becsavar, ő magába húz, a bal lábamat az övével a magáéra húzza, megcsókolja a homlokom, bal karjával ölel a csípőm alatt, a jobbal meg a hajamat simogatja. Én meg csak benne fekszem az érzésben és azon gondolkozom, hogy tulajdonképpen nem is olyan rossz vele. Keresem a választ arra, hogy miért nem akarok tőle többet. Kegyetlenül meg tud baszni, nyilván ha szerelmes lennék belé, ez csak még jobb lehetne. Rosszabb semmiképp. Abszolút utcaképes, és még csak úgy pihegni is jó vele, szóval vajon miért blokkoltam a történetet már az elején?  Lehetnék szerelmes, de nem vagyok. Aztán eszembe jut, hogy közös nyelv híján, ennél több nem is nagyon jönne ki ebből a sztoriból, de ezt meg nyilván nem tudtam az elején, szóval megint a zsigereimre hagyatkozom és hagyom a kérdést a levegőben. A fejem a vállán, meg a bal mellkasán, közben a bal kezemmel felcsúszom a nyakáig és ott pihentetem meg. Ő még egyet rám csókol, a jobb kezével megfogja a bal kezemet és már hallom is, hogy szuszog. Én is érzem, hogy lassan pilledek, de a bennem lévő rossz érzés nem hagy nyugodni. Közben az iPodról megszólal a Lélekdonor, belém meg akkorát hasít, hogy szinte megrezzenek tőle. Figyelem a szöveget,  és figyelem az érzést. Az ember mélyeket szuszog, tovább takarózom a karjaival, és érzem, hogy nem itt kéne lennem, és nem vele. Megint eszembe jut az exem, és várom, hogy összetalálkozzon bennem az érzés a kétellyel és megjöjjön a válasz a kérdésre, hogy miért akarok most mással és máshol lenni. Az exem gondolata hirtelen bennem van, az érzés  a kétellyel máris összetalálkozik, és hipp-hopp tovább is megy. Próbálom visszahúzni, de érzem: bár én visszahúztam, és újra játszottam, nem ott fáj. Bassza meg, ez nem az exem. Eszmélek hirtelen.

 

what.jpg

 

Nem akarok most filózni, hagyom az érzést tovább menni a dallal együtt. Kezdek én is bepilledni. Pillednék, de nem tudok, megszólal a következő zongoraszóló és akkorát teker rajtam ott nagyon bent, hogy a szívem ki akar szakadni. Mi a fasz van? Kérdezem magamtól. Aztán azzal nyugtatom magam, hogy biztosan csak az az érzés hiányzik, amikor egy-eszméletlenül-jó-baszás-után-biztonságban-érezve-magamat-és-a-világot-leszarva-kezdek-így-elpilledni-életem-szerelmének-a-mellkasán. Eszméletlenül jó baszás pipa, világ leszarása pipa, pilledés pipa, de a biztonság, meg életem szerelme még nincs itt.

Alszunk. A kanapén, a hangulatfény csodájában én hirtelen megébredek. A mozdulatomra a fickóm is megébred, magába húz, megcsókol és aludna tovább. Én kómásan elkezdem csókolgatni a nyakát, végigsimítom a testét és érzem, hogy már megint ágaskodik. Hűvös van, magamra terítem a plédet, és behelyezem magam a lábai közé. Az emberem kómásan kezdi tudomásul venni, hogy most le akarom szopni. És meg eldöntöm, hogy le is fogom. Behelyezem magam a lábai közé,  keményen ráfogok a szerszámára és szépen a számba veszem. Ő kispárnát tesz a feje alá, hogy lásson. Én meg nézem a szemeit, látom, hogy a fickóm kész van tőlem, figyelem a zenét és felveszem a ritmust. A dalt végigszopom és most én is annyira élvezem, hogy majdhogynem elélvezek. Érdekes. Teljesen átadom magam az érzésnek, és élvezettel szopok tovább. Gyengén szívogatom a heréit, végignyalom a farkát, és közben baszottul csak őt bámulom. A fickóm meg csak a nevemet sóhajtja és vergődik. Aztán megfog és magára húz. Beleülök, és még mindig hagyom, hogy pihenjen. Én mozgok rajta. Aztán a seggembe kap, feláll, és velem az ölében átszalad a hálószobába. Ott az ágyon maga elé fordít és az ágy már nyikorog is bele az éjszakába. A fakeret csak úgy csattog a falon, az ember meg csattog mögöttem. Magamhoz nyúlok és egyre jobban érzem magam. Lebasz a földre, hátulról rám fekszik, a lábaimat összezárja, beszorít a karjai közé és úgy kúr tovább. 

Úgy tűnik ez a póz mindig előhozza belőlem Tamást, így megint ő rá gondolok. Becsukom a szemem, rámozgok és hipp-hopp, hatalmasat élvezek.  Mivel a képzeletemben Tamás baszott meg, a valóságban viszont a fickóm, így csúnya lett volna ott maradnom, vele fetrengeni. Elszaladok zuhanyozni, visszamegyek a sötét nappaliba és leülök a kanapéra. A fickóm a néma hálószobában van még mindig. Előveszem a telefonomat, bújni kezdem, és dobok egy üzenetet Tamásnak, hogy bár most basztak meg, tényleg emberesen, azért én megint rá gondoltam közben. 

A fickóm kijön utánam, leül mellém és továbbra is nagyon kedves velem. Én kimegyek valamiért és mire visszaérek, látom, hogy tekeri a kis dzsangáját. Na. Nyilván ezért nem gondolkoztam vele komolyabban az elejétől fogva. Nem zavar, hogy elszívja, én már aludni akarok, ő kirántja a kanapét, én megágyazok és bedobjuk magunkat, mint két kiskanál. Magába húz megint, pont úgy teker körbe, ahogy körbe tekerve lenni jó. Érzem, hogy ott van, és érzem, hogy férfi. 

Aztán a tévé fényénél lassan elalszunk.

Reggel én hamarabb ébredek, nem akarom kiverni az ágyból, így hagyom, hogy aludjon. Becsukom a nappali ajtaját, leülök a konyhába és írni kezdek. Két órával később kitámolyog, én megkávéztatom, rendbe teszem magam, az óráját a kezébe adom és együtt elindulunk a dolgunkra. Mindenki a magáéra. Amikor elválunk, ő megcsókolna, én meg a füléhez hajolok és megcsókolom az arcát. Elmosolyodom, ő rám kacsint , én újra mosolygok és  már tipegek is tovább a belvárosi forgatagban. 

 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

 

0 Tovább

Egyenlítő - folytatás

"Aztán kiterül, és semmi másra nem képes, csak arra, hogy a nevemet suttogja. Közben a jobb karjával magára húz, én is kifekszem és pihegek, ő meg lihegve azt mondja, hogy perfect. Én kényesen mosolygok. Magára húz és megcsókol, aztán átfog a karjaival, és még mindig a szex hevében azt mondja nevetve, hogy i love you. Elmosolyodom és hálám jeléül már rajta is vagyok a brén.  A számmal."

 

bat.jpg

 

Én tolatok, esélyem nincs lépdelni, de attól sem félek, hogy megbotlok, annyira szorít magához. Mostantól az övé a testem, és átengedem neki az irányítást. Megérkezünk a hálószobába, azonnal a farkáért nyúlok, majd szépen leveszem az ingét, kicsatolom a nadrágját, lehúzom a cipzárját és elkezdem lágyan simogatni a farkát. Ő meg üzemi pontossággal csatolja ki a fekete fűzőmet, és hipp hopp, rajtam már se bugyi, se fűző. Hátat fordítok neki, és négykézláb bemászom az ágyra. Ő elkap, megfordít és rábasz az ágyra. Újra nyekkenek. A mellbimbóimat harapdálja, meg a számat, én meg túrom és tépem a fekete haját. Aztán fogom, elkezdem a faszát húzogatni, ő hanyatt vágja magát, én ráhúzom a gumit és kérdezés nélkül rácuppanok a kurva vastag farkára. Szopom lelkesen, ő meg sóhajtozik, egyszerre nyög kéjesen és nyúl felém. Mikor érzem, hogy már nagyon jó neki, lepattanok a számmal, és várom, hogy bemozduljon abba a pózba, amelyikben magáévá szeretne tenni.

Misszionáriusba tesz, a lábaimat szétteszem és már érzem is magamban a kibaszottul vastag farkát. Nem szarozik, egyből tövig beteszi, én meg azt érzem, hogy szétfeszülök, és mindjárt kiugrok a bőrömből, annyira hiányzott már ez az érzés. A vágytól feljebb emelem a csípőmet, ő meg az egyik karjával a nyakam alá nyúl, a másikkal meg a derekam alá és úgy szorít magába, mint ha a szerelme lennék, akit nem dughatott meg fél évig.  Elkezd bennem ki-be járni, pont olyan hevesen, hogy még jó legyen és pont olyan ügyesen, hogy két perc múlva már élvezzek is. Esélyem nem volt még magamhoz nyúlni, és az érzés, hogy egy faszi elsőre hüvelyi orgazmushoz juttat, teljesen megtébolyít, ezért szinte már szét akarom őt tépni. Be akarom kebelezni, ő meg csak kúr tovább, tol még egy párat, majd megfog és átfordít magára. Elkezdek rajta fel-le mozogni, néha-néha kicsúszik, aztán körözni kezdek, ő meg néha ránt rajtam egyet, hogy tényleg biztosan tövig bennem legyen. Az ágy közben szétszakad, a fakeret nyekereg és a falat veri, üvölt tőle a ház, bele az éjszakába és azon gondolkozom, vajon Ivették hol járnak. Röpke gondolat továbbszáll és baszottul élvezem, hogy baszok. Végre. Lovagolok még rajta egy keveset, néha ráhajolok, ő néha alám nyúl, aztán megfogja a nyakláncomat, és letépi rólam, mert zavarja, hogy a medálom hol a mellkasát, hol az arcát veri. Lerántja rólam és azzal a lendülettel elhajítja a picsába. Aztán én már másodjára készülök élvezni, amikor ő még mindig lelkesen csókol, harap és baszik. Ú, de finom. Aztán bedob kutyapózba, és ha valami, hát tényleg ez az, amitől teljesen kikészülök. Imádom, ha hátulról tolnak, én meg csattogok, mint valami kibaszott kis csattogós falepke. Tövig érzem magamban, hallom, ahogy csattog a seggemen, imádom, azonnal magamhoz nyúlok, ő meg ki-be, ki-be, én már harmadjára készülök élvezni, de ő még mindig csak veszetten kúrja a pinámat. Suttogni kezdem, hogy yes, meg hogy fuck it, aztán meg ordítom, hogy ez fuckin' good, don't stop. Ettől még jobban beindul és én épp elélvezek harmadjára, amikor ő két hatalmasat lök még rajtam, a seggem szétcsattan, és végül kurvára elélvez ő is.

Aztán kiterül, és semmi másra nem képes, csak arra, hogy a nevemet suttogja, én meg már kezdek megijedni, hogy baj van. A nevemet mondogatja, közben a jobb karjával magára húz, én is kifekszem és pihegek, ő meg lihegve azt mondja, hogy perfect. Én kényesen mosolygok. Magára húz és megcsókol, aztán átfog a karjaival, és még mindig a szex hevében azt mondja nevetve, hogy i love you. Én meg nevetve kijavítom, hogy szerintem your dick loves my pussy, mert azért annyira túlzásba ne vigyük a romantikát. Aztán gyanús kérdéseket tesz fel, hogy van-e barátom, satöbbi. Én megtanítom neki magyarul a legalapvetőbb szexuális szavakat, melyek kimerülnek a punci, kuki és cici szavakban. Mondom neki, hogy nyilván, ha lenne barátom, akkor ő most nyilván nem baszhatott volna halálra. Nyilván. A nevét még mindig nem tudom kimondani, de nem is érdekel. Kiderül, hogy két  évvel fiatalabb nálam, és az is, hogy ilyet még nem baszott. Surprise surprise, elmosolyodom és hálám jeléül már rajta is vagyok a brén. A számmal. A heréinél kezdem, megnyalom, egy kicsit megszívogatom őket, aztán lentről felfelé végignyalom az álló faszát. Ő meg csak annyit bír mekegni, hogy aooouhhhh...very good.....én meg mivel tudom, szopok tovább. Szép fasza van, így szívesen játszom a makkjával, a nyelvemmel szórakoztatom, aztán mint egy porszívó, lemegyek a legaljára és tőtől szopom, teljes szorításban. Megint engedek a szorításon, aztán kicsit rányálazok a hegyére és kezdem előröl. Nem bírja sokáig, a gumit megint felhúzom, ő meg beleültet. Pont.

Én keringek rajta megint, körbe-körbe, fel-le, változó tempóval. Aztán megemeli magát a talpain, megemeli a csípőjét, megfogja a picsámat, és elkezd sorozatba baszni. Ugh. Olyan érzés, mint ha épp a mennyei halálom következne. Végem van. Az az állapot, amikor megszólalni nem, csak nyekkenni tudok. Én megint elmegyek, ő befordít háttal maga elé, a lábaimat széttolja, rám nehezedik, én szinte már hason fekszem, csak a seggem emelem ki, ő meg már tolja is belém azt a kurva jó faszát. Amennyire tudok, én is rámozgok, érzem minden levegővételét, liheg a nyakamba, és érzem, ahogy csorog rám a verejtéke. Keményen dolgozik rajtam és csak szakadatlanul bassza tovább a pinámat. Aztán hirtelen kezd uncsi lenni, eszembe jut Ivett, várom, hogy a kan bennem élvezzen, hogy végre szabaduljak. De csak nem akarja. Aztán becsukom a szemem, Tamásomra gondolok, azt képzelem, hogy ő van mögöttem és máris könnyedebben leng a nunim tovább. Ribanc vagyok. Tudom.

 

jajj.jpg

Aztán úgy tizenöt perc után, mikor már ömlik róla a verejték, látom, szenved tőle, én meg kihasználom az alkalmat, felpattanok, és kiszaladok egy törölközőért. Megköszöni és megtörölgeti magát, közben pedig a kis fütykös aludni indul. Látom, a gazdája nem akarja még altatni, így tovább próbálkozik. Tudom, hogy szar úgy maradnia, ezért még bepucsítok neki a padlószőnyegen, alkarommal az ágyon támaszkodom és játszom neki magammal. Ő meg húzogatni kezdi a farkát a szeméremajkaim között, egészen fel a csiklómig. Élvezem újra, aztán beteszi, de a kisfickó elfáradt, és pihenőre küldi magát. 

Én meg elmegyek zuhanyozni, előkeresem az összes tartozékom, felöltözöm és kimerészkedem a nappaliba Ivettékhez. Csend van és nyugalom, de a fickóm egyenesen bemegy, így követem én is. Ledobjuk magunkat a kanapéra, és pont, mint aki jól végezte dolgát, elismerően egymásra mosolygunk, majd én Ivettre nézek és megkérdem, mi volt. Kiderül, hogy ők is basztak. Mi nem hallottuk őket, ők viszont hallottak minket. Azt mondja Ivett, hogy Mehmetkében több volt, mint gondolta, csúnya, de baszni tud, jól megcsinálta. Örülünk egymás örömének, aztán csinálok négy teát, és leülünk beszélgetni. A fickóm magába húz, én meg a karjára dobom magam, hallgatjuk a zenét és bámuljuk az üres tévét. Simogatja és túrja a hajamat, megcsókolja a homlokomat, majd végigsimítja a testemet. Látom, hogy kezd megint pörögni, kicsit játszunk megint. Én fáradt vagyok, hajnali három óra, kielégültem, tán Ivett is, és most már nem bánnánk, ha útra kelnének. Várunk, várunk, kedvesek vagyunk, aztán a fickóm magába húz és azt mondja, hogy my baby. Huh. Kezdek gondolkozni. Az illata még mindig fogva tart, és igen jó érzés a karjaiban lenni. Aztán elkezdünk azzal viccelődni, hogy a nyáron csapunk egy négyes lagzit és bizony addig már nincs szex. Nyilván nem jó vicc.

Kínunkban Ivettel már a telefonjainkat bújjuk, hátha veszik a lapot, hogy indulni kéne. De nem. Eltelik még egy óra, amikor megemlítjük, hogy aludni szeretnénk. Mire Mehmetke megkérdezi, hogy kivel szeretnék aludni. Én mondom, hogy természetesen a leendőmmel. Gondoltam, ha már viccelődünk, akkor viccelődünk. Ivett mondja, hogy ő csak velem akar aludni, mással biztos nem. Na igen. Mehmettel én sem szívesen ébrednék. A fickóm mosolyogva megkérdezi, hogy mit gondolok a kukijáról, én meg a hüvelykujjamat mutatom és azt mondom neki, hogy really good.  Tetszik neki a válasz.  És pontosan látom a szemében, hogy ezt ő is pontosan tudja. Más választ nem várhatott. Nyilván nem ma kezdte. Aztán miközben odébb hajolok vízért, az asztal fölött magyarul azt mondom jól-megbasztál-te-kis-köcsögAztán  párszor még magába húz, párszor még alám nyúl, párszor még megcsókol, párszor meg csak úgy ülünk. 

Aztán utánam jön a konyhába és azt mondja. Kérdezni szeretnék valamit. A nyakláncommal játszik, és közben a földet bámulja, mint egy szégyenlős három éves gyerek. Szóval...szeretnék szexelni a barátnőddel. Lehet? Erre én elnevetem magam, azt mondom, persze, de azért őt is kérdezzük meg. Ivettnek beordítom a nappaliba, hogy érdekli-e az ajánlat, Ivett meg magyarul elkezdi kőkeményen oltani a fickómat. Szétszívja a vérét azzal, hogy nem normális, hogy ilyet kitalál. A fickóm nyugtázza, közben Mehmet megkérdezi tőlem, hogy aludnék-e vele. Őrület. Végül mindenki visszaül a saját helyére és kezd a helyzet kellemetlen lenni. 

Közlöm velük, most már határozottan, hogy aludni szeretnénk. Mehmet megkérdi, hogy melyik szobában? Én mondom, hogy a hálóban. Mire ő mondja, hogy akkor ő, meg a barátja alszanak a nappaliban. Én meg mondom, hogy nem. Akkor hol alszunk?  Otthon. -mondom én.

Ez láthatóan egyiknek sem tetszik és se megérteni nem akarják, se elfogadni. Erélyesen kihangsúlyozom, hogy mi most már aludni szeretnénk, és szeretnénk, ha távoznának. A fickóm kiakad, idegesen felpattan, magára rántja a kabátját és megindul a konyhába, mint a villám. Mehmettől kérdem, mi baj van, mire még mindig értetlenkedő válaszok jönnek. Intek Ivettnek, hogy segítsen őket kirakni, jöjjön kikísérni őket. Veszik a cipőjüket, a fickóm szúrós szemekkel néz rám, soha többet nem vagyok számára oly vonzó. Csóválja a fejét, majd azt mondja, hogy biztosan jön haza valaki, azért akarom őket kirakni pirkadat idején. Megnyugtatom, hogy tényleg nem, de ha nem nyugtatom meg, az sem érdekel, csak húzzanak már el a picsába. 

Nagy nehezen kilépünk a lépcsőházba, kinyitom a kaput nekik, még értetlenkednek, hogy melyik irányba is kell menniük és végül a fickóm köszönés nélkül, Mehmet meg egy puszipacsival lepattanak.

Mi Ivettel bejövünk, sóhajtunk egy nagyot, örülünk, hogy végre elmentek és megállapodunk, hogy akkor kellett volna pattintani őket, miután basztunk és kijöttünk a hálóból. Na, majd legközelebb.

Összeszedem a sok poharat, meg üres mogyis zacsit, aztán leülök a géphez és azt mondom Ivettnek, fogadjunk, mindjárt jön az sms. Ezt kimondom, és a telefonom már dalol is. A fickóm az. Azt írja, visszajönnének, mert kint hideg van. 

Kezdem azt gondolni, hogy nem jó fejek. Nem válaszolok, de tudom, hogy mindjárt jön a következő sms. Eltelik két perc és egy üres kérdőjel érkezik. A faszt nem lehet azon érteni, ha nem reagálok. 

Aztán újabb húsz perc múlva újabb üzenet, nah-gondoltam, érkezik a faszszopó-köcsög-kurvák-vagytok üzenet, de nem. Csak annyi áll benne: We're leaving. See you.


Miért, baszki, eddig kint ültetek a ház előtt? Fasz se érti, minek. 

Szóval a megbaszásom megtörtént, jó is volt, de valamiért azt érzem, hogy ez még nem az igazi volt.  Valami még várat magára.  A második baszásunk közben, egy pillanatig ugyan azt éreztem, hogy végem van és beszélni sem fogok tudni a végére, de végül nem így lett. Emberesen megbaszott, tényleg. Egy tapsot azért mindenképp érdemel. Volt sok játék, és kibaszottul sok kémia, viszont más nem nagyon. Megkívántuk, majd megettük egymást, elvettük, ami járt és csókolom. Az óráját viszont sajnos itt hagyta. 

Én meg érdekes módon, ahogy megvolt a kis akció, zuhanórepülésben láttam egyre kevésbé vonzónak a kandúrbandimat. Hmm. Mondom én, hogy férfiagyam van. 

 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

0 Tovább

Egyenlítő

"Én elindulok a konyhába, egy pohárért, ő meg utánam jön. Sötét van. Egyszer csak elkap, kifordít, háttal nekiküld a pultnak, én meg azt hiszem, ott rögtön meghalok. Átkulcsolom a jobb lábammal, mire ő megfogja a balt, a seggem alá nyúl, magába húz és felemel. Tart a magasban, én meg megőrülök és amikor lecsúszom rajta, a nunim kellemesen megbotlik az ágaskodó dákóján."

 

bor.jpg

Kezdem azt hinni, hogy az van a homlokomra írva: Gyere, bassz meg és utána légyszi aludj velem!


Történt ugyanis, hogy a kis külföldi, akiről közben kiderült, hogy macedón bejelentkezett, hogy azóta is csak rám gondol (nyilván), és hogy mikor talizunk. Mondtam, hogy holnap pont átjöhetne. Ezen egy kicsit értetlenkedett, de végül dekódolta az üzenetet és megbeszéltük, hogy holnap ütközünk. Aztán közben bejelentkezett Ivett, mondta, hogy úton van felém. Szuper! - gondoltam. És jól gondoltam.

Közben a kis fickóm tovább zargatott, hogy egyedül vagyok-e otthon és hogy mit csinálok éppen. Gondoltam egyet, tudtam, hogy Ivettnek se lesz ellenére, meg nekem se, így mondtam neki, hogy a barátnőm épp érkezik, és ha van egy jó kis cimborája, őket is szívesen látjuk ma estére. Pár perc, meg nyilván egy telefon után jött is a válasz, hogy akkor este várjuk őket, mert bizony érkeznek. 

Ivett megérkezett, mondtam, hogy készüljön, mert randija lesz. Ráadásul vak. Nem szaroztunk, összekaptunk magunkat, füstölő, mécses, lámpák, meg lágy zene bedob, haj belő és kezdünk úgy tenni, mint ha mi sem történne.   Egyszer csak kapcsolunk, hogy indulni kéne, kimegyünk eléjük, hogy biztos idetaláljanak. Kérdezem Ivettet, ő hogyan emlékszik a fickómra, mert nekem az rémlik, hogy egész jó volt. Mire Ivett megnyugtat, hogy baszásra jó, de utcára azért nem vállalható. Fasza. És akkor egyszer csak begurulnak, majd megjelenik két macedón forma a pesti éjszakában. Messziről kiszúrom az enyémet, és bizony, ha fényes nappal, a villamoson jött volna velem szembe, akkor is felszedem. Majdnem pont zsánerem. Kellemes szett, puszi nyuszi, és kurva jó illat. Ez ugye fontos. 

Bemutatkozik a másik is, Mehmet. Elindulunk a kapuhoz, én lányos zavaromban elejtem a kulcscsomót, bemegyünk a lakásba és ők már dobják is magukat a kanapéra. Helyes. Gondoltam, nem lesz sok macera, hamar a tárgyra térünk. Lágy zene ringat, bor kinyit, kamu beszélgetés meg elindul. És akkor ülünk négyen egymás mellett, mire Ivett közli, hogy neki baszottul sokat kell innia ahhoz, hogy bármit is tudjon kezdeni Mehmettel. Én mondom neki, hogy már pedig értékelném, ha szórakoztatná egy kicsit, ugyanis én minden bizonnyal félre fogok vonulni az enyémmel. 

Aztán zene még mindig szól, kamukörök lemennek és jön az ötlet, hogy táncoljunk. Ivett elkezdi, Mehmet folytatja, majd szépen megérkezünk mi is. Táncolunk a nappali közepén, mint valami szar Szex és New York epizódban. Sőt. Még ott sincs ilyen szar. Na mindegy.

Egyre-egyre közelebb táncolunk egymáshoz, a hangulat emelkedik, és én kezdem megint élvezni, hogy itt és most nem lát senki, kurvára azt csinálok a fickóval, amit csak akarok, ha épp olyan kedvem támad, leszophatom a nappali közepén. Ez tetszik. És nem utolsó sorban izgat. Táncolunk, a mozdulatok, meg a csókok már ismerősek, megint úgy kap el, hogy nyekkenek, és alig várom, hogy betegye. Dörgölöm magam, körözök, ő meg nagyokat sóhajt, ráfog a mellemre, a csípőmre, vagy a derekamra és úgy húz magába, mint valami őrült. Kezdem én is az eszemet veszteni, közben látom, Ivett is ismerkedik Mehmettel. Már ők is lágyan ringatóznak, amikor egy cseles mozdulattal kifordulok a fickóm elől és leülök a kanapéra egy kortyért. Leül mindenki, természetesen mindenki a saját áldozata mellé és ismerkedünk tovább. Engedem, hogy nyúlkáljon, meg csókolgasson, de csak finoman. Aztán mikor már a kanapén ülve is látom, hogy áll a fasza a nadrágjában, újra táncba viszem. A körök ugyanazok, csak még huncutabbul. Én ugyanúgy játszom vele, ő meg ugyanúgy mosolyog. Élvezzük. Két kört futunk még, aztán az ember már teljesen belém van bújva, és nem enged el.

 

kitchen2.jpeg

Én elindulok a konyhába egy pohárért, ő meg utánam jön. Sötét van. Egyszer csak elkap, kifordít, háttal nekiküld a pultnak, én meg azt hiszem, ott rögtön meghalok. Már csókol is, olyan, mint ha hat keze lenne egyszerre, nem bír betelni velem, és mostanra már én se vele. Átkulcsolom a jobb lábammal, mire ő megfogja a balt, a seggem alá nyúl, magába húz és felemel. Ő tart a magasban, én meg megőrülök, közben megesszük egymást, és amikor lecsúszom rajta, a nunim kellemesen megbotlik az ágaskodó dákóján. Filmjelenet megint, de ez most tetszik.  Keringünk a konyhában, áll a fasza, a nunim meg már nagyon nedves és várok egy utolsó táncot, mielőtt magamba engedem. Visszamegyünk táncolni, Ivett és Mehmet már ölelkeznek. Alakul az este. A fickóm meg fogja, alám nyúl és a csiklómat keresi a harisnyán keresztül. Segítek neki. Ő háttal van Ivettnek és Mehmetnek, én meg háttal vagyok neki. Megint húz magába, megint olyan, mint ha éppen baszna. Aztán megfordulok, csókolozunk vadul, harapdáljuk egymás száját és játszunk a nyelveinkkel, amikor magába húz, én újra nyekkenek, és susogva a jobb fülébe, felteszem a kedvenc kérdésemet: Szeretnél megbaszni? A válasz nem marad el, majd csókolozás közben elindul velem a hálószoba felé.

Folyt. köv.

Csók,

xLady
 
 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

 

0 Tovább

Megvan az áldozat

gent.jpg

 

Az igazság pillanata elérkezni látszik. Holnap találkozom a kis külföldivel, a klubból. (http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/22/vadaszni_mentem_folytatas)  Egy jó baszásnak nézek elébe. Remélem. Kicsit sértve érzi magát, amiért leegyszerűsítem és nem teázni szeretnék vele a belvárosban, de -ahogy már mondottam volt- ezt elsőre eldöntöm és az biza többnyire úgy is marad. Ő meg az a kupakolós kategória, akárhogy is nézem. 

Megkérdezte, mit fogunk csinálni, én meg elmondtam, hogy hazamegyünk és folytatjuk, amit elkezdtünk. Csak azt nem értem, miért van az, hogy ha egy faszival hagyom a fölös köröket és egyértelműen jelzem, hogy feküdnék, az miért sérti az egóját. Lehet előtte is teázni. Vagy utána. De ha nem teázunk, az sem baj. 

Szóval kezeket a magasba és taps. Megvan az áldozat. És ő még csak nem is sejti, hogy ez a blog egyáltalán létezik. Hmm.

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

0 Tovább

Love Story


"Mert hogy repülünk a lávtól,  biztosak vagyunk abban, hogy végre eljött a mi lovagunk, aki végre kiskirálylányként fog minket a tenyerén hordani forever. Hát kérem, baszottul nem. Mert
az emberi önzőség előbb-utóbb felüti a fejét és az sem lesz neki elég többet, hogy a fűtött garázsából, a fasza autójával elgurul a fasza munkahelyére, este meg hazagurul a fasza kérójába a fasza szerelméhez."
 

perfect2.jpg

 

Előrebocsátom, hogy ez lett az eddigi leghosszabb írásom. Hogy miért, azt én sem tudom, hogy érdemes-e végigolvasni, azt meg pláne. 

Azzal a gondolattal aludtam el, hogy Bridget Jones kurvára elbaszta. Mármint nyilván nagyon irigylem, hogy megtalálta az igazit; Mister Darcy-t, de azért kár volt kihagynia egy utolsó numerát Hugh Grant-tel, meg a thai masszőrlánnyal. Ha már úgy alakult volna a helyzet, hogy Thaiföldön is vagyok, csillagok is vannak, meg már bemért kandúr is van, akiről tudom, mit művel az ágyban, bizony én nem szaladok el dühösen, amikor bekopog egy szexi kis thai lány alig felöltözve.

Főleg akkor nem, ha tudom, hogy a pasival jó dugásoknál sokkal komolyabbat úgysem tervezek, sőt azt is tudom, hogy én voltam a legjobb numerája. Sokat témáztunk már itt arról, hogy milyen egy maradandó szex-macska egy férfi életében, így nem gondolnám, hogy Bridget Jones -nagy bugyi ide, vagy oda- bevállalósan betérdelve szopkodta Darcy-t, vagy alias Danielt. Sokkal inkább gondolnám, hogy Bridget Jones a gátlásait és prűdpicsaságát ledobni még nem tudó, klasszik harmincas szingli nőci; amire nyilván a forgatókönyv írók is hajaztak. 

Aztán a sztori kering tovább, a nagy szerelem az nagy szerelem és bizony ha bekakukkolt az igazi, még mi, felszabadult szex-imádó vadmacskák is nehezen mondunk igent egy csábító Don Juannak. Sőt. Elvileg biztosan nemet mondunk. Elvileg.

Mert hogy minden nő arra vágyik, hogy eljöjjön az igazi, aki valójában egy rajzolt hímnemű, általunk felruházott ál tulajdonságokkal, akire pontosan azokat a tulajdonságokat vetítjük rá, amit mi olyan nagyon szívesen látnánk rajta. Na még egyszer. Szóval jön egy átlagos faszi, valami megfog, elragad és ott is tart. A faszi teljesen átlagos, teljesen rendben van, és akkor jövünk mi, gyorsan belezúgunk, és azt mondjuk, hogy nincs nála helyesebb, okosabb, kedvesebb és jobb szerető. Jó esetben ő is így gondolja rólunk, ha meg nem, hát bukta, de legalább megint tanulhatunk valamit, hogy legközelebb kevesebbet vetíthessünk.

Van az a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart, a jó szex meg hozzáláncol. És ez bizony kurvára igaz, mert hány, meg hány olyan kapcsolatról hallani, ahol semmi nem működött, csak a szex és emiatt az exek még évek múltán is összefeküdtek néha-néha egy egy hancúrra. Ugye. 

Mialatt végignéztem rengeteg körülöttem lévő hölgy szerelmi hanyatlását és miután én is nyaltam már bele a fagyiba fordítva, rájöttem, hogy a nők tényleg teljesen másképp vannak bedrótozva, mint a férfiak. Általában. Mert valahogy nálam ez tényleg fordítva működik. Természetesen én is nőből vagyok, a legtöbb classic shit női tulajdonsággal együtt, de nekem valahogy megy a dekódolás. Utálom a felszínes faszikat, utálom, amikor már a nézésükből kiolvasom, mivel akarnak hülyíteni és mindig eszméletlenül elkeseredem, amikor rájövök, hogy ez is csak egy pöcsfej, akiben annyi spiritusz sincs, hogy megadja a módját annak, hogy jól nézzen hülyének. Ehhez is kell valami plusz és nem azért, mert én olyan hű-de-nagyon-okos-vagyok, hanem azért, mert nincs is annál kiábrándítóbb, amikor előre tudom a forgatókönyvet és választhatok, hogy eljátszom a szerepet, vagy sem.  Abban viszont nincs izgalom, és mint mindenki más, természetesen én is azt keresem. Ha viszont egy lovag kedveskedve és ügyesen játszik velem, és meg tud szédíteni, na azt már szeretem. Nagyon. Csak sajnos ez ritka, mint a fehér holló, de pont ezért a számomra túlon túl kedves.  

Visszatérve a témához, én nem riadok meg, ha az új pasi hirtelen eltűnik, aztán pár nap múlva előbukkan, és tesz úgy, mint ha mi sem történt volna, vagy attól sem, ha a harmadik randin szerelmet vall. Ha eltűnik pár napra, főleg ha miután megkúrt, nyilvánvalóan ő is gondolkozik, vagy rosszabb esetben sajnos be kell nyelni, hogy csak meg akart fektetni. Hölgyeim, ilyen helyzetben sajnos kár duzzogni, meg kamu sms-eket küldözgetni, ha nem teljesen tapló az ember, még talán válaszol is, de a kegyetlen igazság az, hogy ha egy férfi nem keres az első randi, vagy baszás utáni mondjuk 48 órán belül, akkor tessék inkább arra gyanakodni, hogy nem mi voltunk számára az igazi, mint arra, hogy elütötte a villamos és ő azért nem tud telefonálni, mert épp kómában fekszik.

A harmadik randin szerelmet vallani, sőt, még kezet kérni is extrém, de ha a szerelem egyszer betalál, akkor bizony betalál és mivel mi emberek önző népség vagyunk, a jóból is sokat akarunk, igent mondunk és el is basszuk jó gyorsan az egészet. Hipp-hopp. Mert hogy repülünk a lávtól,  biztosak vagyunk abban, hogy végre eljött a mi lovagunk, aki végre kiskirálylányként fog minket a tenyerén hordani forever. Hát kérem, baszottul nem. Mert senki nem fából van faragva (csak szegény Diána pinája), az emberi önzőség előbb-utóbb felüti a fejét és az sem lesz neki elég többet, hogy a fűtött garázsából, a fasza autójával elgurul a fasza munkahelyére, este meg hazagurul a fasza kérójába a fasza szerelméhez. 

Megelégedetten fekszünk le két hónapig, mert azt érezzük, hogy szeretünk és szeretve vagyunk, aztán a hónapok száma nő, a baszásoké meg csökken és kezd rémleni, hogy ez a valami nem is az, amit az elején hittünk. Mert hogy a kedves hirtelen már nem is olyan kedves, rájövünk, hogy ő is büdöset sz*rik, hogy ijesztő reggel, smink nélkül, meg hogy kurvára nem teszi a szennyesbe a zokniját. A lavina meg beindul, hirtelen sokkal több munkánk lesz az irodában, meg hirtelen tök fontos lesz megint összeülni Barbival, hogy elmesélje a legújabb csalódását, századszorra. A főtt kaja azért még otthon vár. A hűtőben. 

chicken.JPG

Aztán szépen, lassan kezdünk elszontyolodni, hogy pedig-az-elején-nem-is-ilyen-volt, meg hogy most már mindegy és beletörődve kezdünk haragudni a szerelmünkre. Jaj, bocsánat, a volt szerelmünkre. Néha még megpróbáljuk újratölteni a kapcsolatot, mert az elején minden annyira klappolt és hát mindenki úgy irigyelt minket, na-ne-má-hogy-most-be-kelljen-nyelni-hogy-elbasztuk. Aztán a herceg egy nap mikor munkába indul, próbál nem is filózgatni az otthoni dolgokon, mert tudja, hogy ha már otthon nem is, azért   a munkájában még mindig ő az ász. És akkor beér a munkahelyére, leül az irodájában a kurva nagy foteljébe, és kurva fontosan ügyintézni kezd. Aztán meg bejön Anita, a miniszoknyás pénzügyes kisasszony, megkérdi, mi-a-baj-főnök? Majd kimegy mosolyogva. A főnök meg azon gondolkozik, hogy Anitának milyen helyes a kis pofija, meg amúgy a segge sem rossz. És akkor hazamegy, a lakás üres, mert a Kedves épp Barbival van, a herceg vacsorát melegít a mikróban, a tévé előtt meg bezabál belőle egyedül. Azon gondolkozik, hogy már a pörkölt se olyan, mint az elején volt. De azért megeszi, elmegy zuhanyozni és bedobja magát a tévé elé. Egyedül. Aztán kapcsolgatja a tévét, eszébe jut, hogy milyen jó lenne egy isteneset baszni végre. Aztán eszébe jut, hogy de a Kedves olyan fura mostanában, meg már nem dugtak vagy két hete, hát mégis hogyan. Mindegy. Aztán eszébe jut Anita az irodából. Kicsomagolja magát, behunyja a szemét és elképzeli, milyen lenne Anitát megbaszni az íróasztalon. Kiveri a farkát, kurva nagyot élvez, aztán szomorúan tudomásul veszi, hogy mekkora szarházi. Aztán megtörölgeti magát a fürdőben, a kulcs meg fordul a zárban és a Kedves megérkezik haza. A herceg szájrapuszilja, megérdeklődi, milyen napja volt és úgy tesz, mint ha minden a legnagyobb rendben volna. A Kedves megkérdezi, hogy vacsorázott-e már valamit, lezuhanyzik ő is, és együtt bámulják tovább a Barátok Köztöt. A Kedves bealszik. A herceg meg lekapcsolja a tévét, sóhajt egyet, befordul a fal felé és lassan elalszik ő is. 

Reggel felkelnek,  és kezdődik minden előröl. A herceg ma már várja, hogy Anita megint bejöjjön és ő megint megbámulhassa  a csinos kis seggét, de mivel érzi, hogy hiba lenne megfektetni a titkárnőt, este inkább kurvázni megy. Megbassza a kurvát, kiéli benne minden dühét, eszébe jut Anita is, meg a Kedves is, azt érzi, neki ez jár, ezért büntetésből bassza a kurvát. 

Aztán bűnbánóan hazamegy, de azért magabiztosan somolyog, hogy van egy kis titka a Kedves előtt. Mert ő akkor is megmutatta. Aztán lágyan megöleli Kedvest, és itt borul az egész. Mert bizony a Kedves megérzi, hogy az embere más nőben járt. Egy darabig megy a huzavona, meg a hajcihő, míg végül ordibálások közepette tényleg bebizonyosodik, hogy a herceg félrekúrt.

Kedves szakítani akar. Hiba.

És az egész történelmi hosszúságú írásomnak a lényege talán most következik. A herceg -bár félrekúrt-, nem akar szakítani. A Kedves -mert megcsalták-, szakítani akar. 

different.JPG

Hölgyeim! Egy alapvető biológiai magyarázatot engedjenek meg nekem. Szó sincs arról, hogy a férfinak mindent lehet, a nőnek meg semmit. Egy frászt. De. Egy fontos apróság, ami nem is annyira apróság. Ha egy férfi félrebaszik, az nem azt jelenti, hogy már nem szeret. Egy férfi ha félrebaszik, azt jelenti, hogy hajtja a vére. Vagyis inkább a farka. Vadásznia kell. Így van programozva. El kell szórnia magát. 

Viszont Uraim, ha egy nő megy félre, akkor baj van. Egy nő csak akkor baszik félre, ha már érzelmileg nincs a kapcsolatban. Ez is a genetikai programunk része, pont úgy, mint az, hogy levadásszanak minket. 

Mint minden másban, így nyilván ebben is akad kivétel. De ha hiszik, ha nem, még egy ilyen oltári nagy fasz-bubus, mint én vagyok sem tenne ilyet.

Én soha nem csaltam meg senkit, és nem is fogok. Ha kapcsolatban vagyok, a lábaimat bizony összezárom, és más kanra bizony rá sem nézek. Ha viszont azt érzem, hogy másra kezd zizzeni a nunim a pasim helyett, akkor tudom, hogy baj van és inkább pattanok. Szomorú és fájó beismerni, ha tévedtünk, de tévedni bizony még mindig emberi dolog.

Ha épp szakítás előtt állnak, és félnek megtenni ezt a nagy lépést, kéretik arra gondolni, milyen jó lesz bűntudat nélkül jókat kupakolni valaki egészen mással. 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

 

 

0 Tovább

Azt a kurva mindenit!

blogavatar

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

Legfrissebb bejegyzések

2014.02.05.
2014.02.03.
2014.01.27.
2014.01.25.
2014.01.24.

Utolsó kommentek