Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szex a fedélzeten

Bemutatkozunk -szigorúan magázódva-, gépre szállunk, elfoglaljuk a kis helyeinket, majd egy órával később baszunk egy oltárit a repülőgép toalettjében. 

sex-airplane.jpg

Társkereső kalandjaim folytatódnak, és én továbbra is lázasan keresem az igazit. Na jó, igazából először csak egy jó faszit, akire zizzenek és aki rendbe rakhatna végre. Van most egy újonc, harmincas faszi, nem rossz. Ő még nem sejt semmit. Mármint ezt a blogot és a kis vágyaimat. Csak a képeimet ismeri. Most az jutott eszembe, hogy milyen sokan szeretnék ismerni a képeimet azok közül, akik engem olvasnak. Az lenne a legtutibb, ha valamelyik társkeresőn rám mozdulna valaki, aki elküldené linkben a blogomat és azt mondaná: ilyen nőt akarok! Faramuci egy helyzet ez. Szóval a harmincassal lehet, hogy találkozom, de lehet, hogy nem. Meglátjuk. 

De most nem ezért írok. Hanem azért, mert a millió kedves levél közül volt egy pár, amelyik külön megért volna egy misét, volt egy pár, amelyiken jót nevettem, és volt egy pár, amelyik felkeltette az érdeklődésemet. Köztük volt ez  is. Mármint Tamásé. A stílus nagyon rendben, érezhetően úriember, aki tulajdonképpen olyan nemes szavakkal körülburkolva írja le, hogy szívesen megbaszna, amilyenekre nehéz nemet mondani. Levelezünk a szexről, semmi másért, csakis a stílusért. És magáz. Felemelő érzés valakivel úgy beszélgetni a baszásról, hogy Tamás, Ön most akkor engem szívesen megbaszna? Ugye, milyen egyedi? Sosem gondoltam volna. Szóval trécselünk a blog robbanása óta. Aztán levelet levél követ, megmozdul a kis barométerem és egyre kíváncsibb leszek. Kérek fényképet. Megkapom és igen. Azt mondom, rá bizony zizzennék szívesen. És igen, szeretném, ha azt mondhatnám Tamásnak, hogy kérem, legyen szíves sietni, mert már nagyon rajtam van a baszhatnék. Szóval a fénykép rendben van, a huncut levelek szintúgy. Érzem, hogy ez a faszi lesz az, aki meg fog végre dugni. Aztán kiderül, Tamással hasonló területen dolgozunk, csak ő kicsit magasabb szinteken műveli az ipart, mint én. Hasonló foglalatosságokat találunk fölös szabadidőnk eltöltésére, hason szenvedélyeknek hódolunk és az is kiderül, hogy pont úgy szeret baszni, ahogy én szeretek baszva lenni. Ez már valami. Gondoltam. 

Aztán a napok telnek, majd Tamás finoman tájékoztat arról, hogy hamarosan üzleti útra indul Monaco-ba. Meglepetésként ér. Monaco-ba vágyom egy ideje. Ugyebár. 

Majd fogja és meginvitál. 

Hezitálok, mert nem hiszem el, hogy komolyan gondolja. De bebizonyítja, hogy tényleg. Megbeszéljük, hogy a reptéren fogunk találkozni először. Bemutatkozunk -szigorúan magázódva- gépre szállunk, elfoglaljuk a kis helyeinket, majd egy órával később baszunk egy oltárit a repülőgép toalettjében. 

Izgalmas lesz.

És az is izgalmas, hogy elmesélem neki, hogyan puncizom. Mármint magamon.  Mióta levetkőztem prűdségemet, nehezen jövök zavarba, de azért ez még nekem is új. Főleg az arcomat vállalva, mert bizony Tamás látta a képeimet és ha még meg is fog dugni, remélhetőleg, véglegesen sikerül eloszlatnom azt a kételyt, hogy ezeket a sorokat egy férfi írja.

Jut eszembe! Egyik olvasóm írta, hogy egy volt nője azzal szórakoztatta, hogy telefonon végighallgattatta vele ahogyan maszturbál, majd elélvez. Ezt én is ki fogom próbálni. 

Csak egy helyen hibádzik a történet.  Még pár hét van az indulásig. Addig vagy levakarom a falat, vagy rárepülök a harmincas újoncra, vagy beiratkozom egy jógatanfolyamra. 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

0 Tovább

Best of kurvahatározó

Vajon ki van jobban megalázva? Én, akit pénzért basznak, vagy ő, aki annyira nem tud egy nőt megbaszni, hogy az inkább tévét néz? 

58214_3944750551959_1026067584_n.jpg

  

És igen. Elkészült a kurvahatározó. Sokan írtatok sokfélét, és bár a Velvet egyszer már feszegette ezt a témát   (http://velvet.hu/blogok/randi/2013/01/05/hany_skalptol_lesz_ribanc_egy_no/), én is kíváncsi voltam, mit gondolnak a férfi olvasóim. Úgy őszintén.  

Vérbeli férfiaktól kapott gondolatok, melyek értékesek, így kihalásztam a legszebb gyöngyszemeket, és gondoltam, egy az egyben közzéteszem őket. Íme: 

G. H. szerint kurva az, aki pénzért olyat csinál olyat, amit rühell. "Pl. én is egy büdös kurva vagyok mert utálom a munkámat, de csinálom. Pénzért. Sok pénzért. Ha nem esne jól, de a pénzt elteszed, az kurvulás. Asszem, átmenet, az nincsen."

Több férfi egyben válaszolt a felvetett kérdésemre, hogy vajon szexeljek-e egyet az idegennel, mesés összegért, avagy sem. Egy éjszaka alatt 200.000 Forint elég-e ahhoz, hogy eladjam magam? Vagy ez nem eladás? Szép kereset, viszont a test efféle használata súrolja a határokat, és a prostitúció mindenkinek mást jelent. Ha egyszer baszok egyet pénzért, onnantól már kurva vagyok? Eszembe jutott, hogy basztam én már pénzért. De csak olyannal, akivel amúgy is basztam már előtte, aztán bedobtam neki, hogy nézzük meg, milyen lenne, ha fizetne értem egy jelképes összeget. Vajon többet akarna? De nem. Pont ugyanolyan szarul volt bennem pénzért is, mint anélkül, talán azzal a különbséggel, hogy abban az egyetlenegy együttlétünkben azt éreztem, leszarja, nekem mi a jó, másra nem figyelt, csak a saját élvezetére. Uraim, így kapcsol át automatikusan az agyatok, ha kurvához mentek? Meglepő volt, hogy addig szeretett nyalni, és kéjelegni rajtam, abban az egyben viszont betette, vonaglott rajtam, mint valami pancser fasz. Úgy jó húsz percig maszatolt rajtam, aztán elment, és csá. Mi van akkor, amikor egy pasi annyira szar az ágyban, hogy inkább a tévét nézem közben és azon gondolkozom, hogy szálljon már ki belőlem? Vajon ki van jobban megalázva? Én, akit pénzért basznak, vagy ő, aki annyira nem tud egy nőt megbaszni, hogy az inkább tévét néz? Vagy ha már fizetett értem, illett volna eljátszanom, hogy élvezem? Előtte sem játszottam el. Ha jól megkúrt, azt érezhette, ha pedig silányan, hát azt is. És az összes dugásunk közül az első volt csak maradandó a számomra. Akkor is azért, mert kinéztem magamnak és meg akartam baszni. Igen, Uraim, a nők is vadásznak. Elhitetjük, hogy mi választunk, pörgünk, topogunk, a lényeg, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, de remélem, az azért minden férfinak tiszta, hogy ez bizony csak a látszat. Csak annak fogunk tipegni-topogni és pillákat rezegtetni, akit szívesen magunkban éreznénk. Talán vannak, akiknek kiábrándító vagyok, talán van, aki pont erre vágyik és talán pont ezért gondolja I.H. rólam a következőt: "Te nem ribanc, hanem az álmaimban szereplő szadista nőstényállat vagy."

Citrom szerint "Van, aki nem akarja, de mégis odaadja magát valami dologi haszon érdekében. Ezt talán úgy ki lehet cselezni a te esetedben, hogy egy kicsit beszélgetsz a fickóval előtte, és csak akkor fekszel le vele, ha tetszik is. Ha nem tetszik a fickó, és mégis hagyod magad, nos, akkor akár ki is állhatsz a sarokra. És ezen hogy változtat a fent leírt esetem? 

Érdekesmód több férfinak éles határ van a kurva, a ribanc és a prostituált között. Mi nők nem teszünk ilyen nagy különbséget, főleg nem ribancok és kurvák között. Példának okáért valószínűleg a legtöbb nőnek, aki olvasta bármelyik írásomat én egy ribanc vagyok, de lehetek kurva is. Ha egy nő leribancoz, vagy lekurváz egy másikat, az csenghet sokféleképpen, de bókként biztosan nem. Ezzel szemben sok férfi szerint a ribanc egy pozitív jelző, míg a kurva negatív. S. nevű olvasóm szerint "A ribanckodás egészen más. Az lehetsz te is.  Nyilván nem kurváz le senki, hiszen nem vagy az." H.M. is ugyanígy gondolja: "Ribanc vagy, és/de igazad van. A ribanc egy pozitív szó. ". 

Másképp látja TanyasiEdömér, aki szerint "Kurva az, aki pénzért baszik. Ribanc, aki dolgokért, pl. ital, vacsora, bunda. És van persze a büdös kurva, aki mindenki mással baszik, csak az ezt hangoztatóval nem."  Nyilvánvalóan ez a savanyú a szőlő esete, valójában a nőknél is ez a rosta képezi a legtöbb ribancot/kurvát. Megbaszott valakit a pasija? És az a nő tudta, hogy a pasi nem szingli? Hát mekkora egy oltári ribanc az a nő?! - mondja az átlag fapina. Pedig ha esze lenne, és lelkesen szopkodná a párját reggeltől-estig (lásd: http://aztakurvamindenit.blog.hu/2013/02/07/esti_ajanlo_holgyeknek), nyilvánvalóan az embere sem ment volna mást megbaszni. Hömm. 

Egy 29 éves férfi olvasóm leegyszerűsítette a történetet. Szerinte "a kurva egy nőtípus, pénzért szexelés nélkül, a pénzért szexelő nők pedig prostituáltak, de csak akkor ha huzamosabb ideig, megélhetésszerűen végzik e szakmát. Ha egyszeri vagy esetleg több, mint egyszeri alkalommal egy nő él egy ajánlattal, mely szép összeget ígér neki (melyből elmehet nyaralni vagy szép ruhákat vehet magának), akkor az még nem prostituált. Viszont ha a pénzből ocsmány műkörmöket, hülye frufrus hajat, térdig érő csillogó csizmát vesz, akkor nem prostituált lesz belőle, hanem egyenesen kurva!"


És ebben a pillanatban érkezett egy komment daninettől, amiben azt írja, hogy "az átlag nő nem úgy beszél és gondolkozik, mint én, még ha perverz is. Az útszéli ribancok talán. "


Nos, Uraim, azt hiszem, a témát alaposan körbejártuk és véleményem szerint a kurvahatározás is pont ugyanolyan szubjektív, mint az, hogy mit, vagy kit engedünk be a hálószobánkba. 

Csók,

xLady

ui: hamarosan érkezik a best of re: Esti kedvcsináló. Hölgyeknek. 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

0 Tovább

Esti kedvcsináló. Hölgyeknek.

És azt, hogy kicsomagolt, mint egy doboz bonbont. Azóta is bárkivel basztam, mindegyik könyörgött a puncimért, mert ha egyszer bizony kinyílik egy kisasszony, az úgy is marad és onnantól kezdve nem fél egy férfi előtt magához nyúlni, megfordulni, csúnyán beszélni, satöbbi. 

 

386476-sex_kitchen.jpg

 

Ebben a bejegyzésben leírom, hogyan lettem prűd picsából érett nő, aki nem fél kimondani szexuális vágyait. Főként nem a partnerének. Ezt azért írom le, mert rengeteg levelet kaptam, amiben kétségbeesett férfiak kérik a tanácsomat és keresik az utat a saját feleségükhöz. Sokan havonta egyszer szexelnek, vannak, akik még ritkábban, vannak, akik prostikhoz fordulnak, vannak, akik szeretőt tartanak, vannak, akik még bizakodóan próbálkoznak újra feleségeik kegyeibe férkőzni, de egy közös mindegyikükben van. Hogy ettől mind szenvednek. 

Hölgyeim! Tessék elolvasni ezt az írást, de előtte tessék végiggondolni, milyen érzés megcsalva lenni, milyen érzés ezért hisztizni és válni, milyen érzés úgy befeküdni az ember mellé, hogy undorodunk a testétől, mert képes volt más nőt megcsókolni, de epekedünk a lelkéért, és fájdalmunkat nem enyhíthetjük azzal, amivel mindig szoktuk. Nem bújhatunk a karjaiba, ahol megnyugszunk, mert bizony pont ő volt az, aki kőkemény szenvedéseinket okozta. 

Tessék elképzelni, milyen érzés emiatt elveszíteni a férjünkbe vetett bizalmunkat, átverve érezni magunkat és megrengeni az addig felépített egész életünkben.

És most tessék arra gondolni, hogy mekkora szerencse, hogy ez még nem történt meg, és gyakorlatilag ha megfogadják tanácsomat, remélhetőleg nem is fog. És most ne tessék azt gondolni, hogy hála Istennek, az én férjem biztosan elégedett. Ha heti egy szexnél kevesebb van, akkor gyanakodjon arra, hogy a kedvese máshol keresi az örömöket. Szerezze hát vissza! 

Kezdjük azzal, hogy minden férfi arra vágyik, hogy a felesége imádattal csodálja az egóját, és a szerszámát egyaránt. Értem én, hogy nehéz elengedni a gyeplőt az ágyban, amikor pár év házasság után már megszoktuk a maszatolást, meg már az ember is elfogadta a helyzetet, de ki mást szeretnénk, hogy eget rengetően megbasszon minket, ha nem a saját férjünket? Ugye, Hölgyeim? Ha ez mégsem így van, akkor az kellemetlen, rosszat választottunk, de próbáljuk meg kihozni abból is a maximumot! 

Rendes kislány voltam én is. Szerető családban, békében nőttem fel és bár a szexualitásunkról sosem beszéltünk, különösebben nem is hiányzott. Aztán tini lettem és elkezdtem felfedezni a saját testemet, de szexualitásról akkor még egyáltalán nem beszélhettünk. Éltem így apró kis életemet, próbálgattam a kapcsolatokat és a férfiakat, de valójában az a kép élt bennem, hogy egy nő tisztességes, nem baszik, hanem a paplan alatt, lekapcsolt villanynál, szigorúan misszionárius pózban szeretkezik, nem szopik, mert azzal a szájjal csókolja a gyermekeit, hátat meg végképp nem fordít, mert az elképzelhetetlen, hogy a párja kontrollálatlanul nézegethesse, miközben hátulról dugja. Volt egy pár ilyen kapcsolatom és őszintén be kell vallanom, nem is értettem, miért van mindenki úgy oda a szexért, mikor az semmi mást nem jelent, mint egy kellemetlen kötelességet, ami a férfinak biztos örömet, nekem meg plusz egy zuhanyzást jelent. De elviseltem, mert akkor még nem tudtam, milyen lehet a szex másképp. Rá is tudtam, hogy én nem vagyok valami nagy baszós nő, bár, hadd tegyem hozzá, hogy minden egyes maszatolás közben a nyelvem hegyén volt, hogy megszólaljak, de sosem tettem, mert féltem attól, mit fog rólam gondolni a párom. 

Aztán az élet felém sodort egy olyan igazi csődört. Zizzentem már a nézésére is, sőt, elég volt csak rágondolnom és már izzottam is. Nem értettem magamat sem, de izgalmas volt. Aztán az első szexuális együttlétünknél, én lepődtem meg a leginkább, hogy bruttó 48 órán keresztül szexeltünk. Nem szarozott, megfogott és befordított maga elé, esélyem nem volt ellenállni. Mármint ha akartam volna. Megállás nélkül basztunk, mint a nyulak, haláli szerelem volt a miénk, és basztunk mindenhol, ahol csak lehetett. Meg ott is, ahol nem. Majd egy másik posztban mesélek arról is. Szóval ez az ember megfogott és akkor még nem bántott, de éreztem, hogy bizony ez úgy fel fog tenni a falra, hogy ott maradok. Teltek a hónapok és az évek, és mi még három év után is ugyanolyan lendülettel basztunk reggel, délben, este, mint az elején. Sőt. És most figyeljenek Hölgyeim. Ha azt hiszik, hogy késő váltani, tévednek.

Az idő múlásával, ahogy egyre jobban ismertük meg egymás lelkét is-mert addigra már egymás testét jobban ismertük, mint a sajátunkat-, úgy vált a szex is egyre, egyre jobbá. Úgy kúrtunk, mint a nyulak, gyakorlatilag kiszálltunk magunkból, nem volt ott semmi más, csak ő, meg én, meg az az irdatlan szenvedélyes baszás. Volt, hogy nyitott ablaknál, földszinti lakásban arra lettünk figyelmesek, hogy a kutyasétáltató öreglányok az ablak alatt motyognak, hogy vajon mi történik odabent, mert úgy sikongattam, mint akit vernek. 

Aztán jött az is. Egy idő után tépte közben a hajamat, fogott, tartott, pakolt úgy, ahogy neki volt kényelmes, én pedig hagytam, mert iszonyatosan élveztem. Aztán egyik baszásunk alkalmával annyira feltüzelt, hogy nem bírtam tovább és elkezdtem hergelni. Beszéltem neki, könyörögtem, hogy basszon, szívtam a vérét, hogy csak ennyi?, ő pedig vette az adást, még jobban elkezdett baszni, pofázni, és a seggemet csapkodni. Aztán én haraptam, csíptem, a csiklómmal játszottam, gyakorlatilag, amit el lehet képzelni egy fasza baszásban, az mind ott volt, mindig úgy megbaszott, hogy utána csak halk sóhajokkal bírtam könyörögni egy pohár vízért. Teljes orgia, a valaha volt legjobb baszásaimat köszönhetem neki. 

És azt, hogy kicsomagolt, mint egy doboz bonbont. Azóta is bárkivel basztam, mindegyik könyörgött a puncimért, mert ha egyszer bizony kinyílik egy kisasszony, az úgy is marad és onnantól kezdve nem fél egy férfi előtt magához nyúlni, megfordulni, csúnyán beszélni, satöbbi. 

A szopás egy érdekes dolog volt mindig is. Sosem szerettem a csúnya farkakat, sokkal élvezetesebb egy szépet szopkodni. Szóval sokáig nem szoptam, aztán miután a csődör kicsomagolt, gyakorlatilag úgy szoptam le magamtól, mint ha mindig is azt vártam volna. Közben végig a szemébe néztem, mert ugye anélkül mi értelme az egésznek, szóval én bámultam és szoptam, nyaltam a heréit, ő meg elkaphatta a hajamat és irányíthatta a fejemet, ahogy csak akarta.

Nem járt érte harag.

Szóval Hölgyeim, kéretik a prűdpina álarcot levenni, embernek meg hagyni, hogy csak egyszer az életben azt csináljon az asszonykájával, amit csak akar. Hagyja, hogy bemásszon ő is a zuhany alá, hagyja, hogy elkapja hátulról a konyhában, amikor főzni készül, vagy lepje meg egy hirtelen szopással munkába indulás előtt! A férje garantáltan egész nap csak arra fog várni, hogy hazaérjen és viszonozhassa a kedvességét. Higgyenek nekem, utána már maguk fognak könyörögni az ember farkáért. Van az a jó öreg mondás, hogy egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni. Valóban. Meg két gyerekkel. Egy igazi nő azonban pontosan tudja, hogy, a párját hol kell megfogja ahhoz, hogy az sose akarjon mással huncutkodni. És az bizony semmi más, csak a farka. Szeressék, imádják emberüket farkostól, egóstól, mindenestül!

 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

 

 

0 Tovább

Polgármester Úr, Ön nős?


Aztán eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha én lennék az a szingli picsa, vajon az ágyban is mosolyognék-e, vagy inkább azt ordibálnám, hogy "keményebben Polgármester Úr!"? 


gyuru1.jpg

Pár napja díjátadón voltam, ahol jelen volt a Polgármester is. Meglepően fiatal, többször találkoztunk már hasonló rendezvényeken és többször méregettem már őt is, mint fiatal, sikeres férfit. 

Ő is ismer már engem, előre köszön, ha találkozunk és én mindig elmosolyodom, amikor kezet fogunk, mert látom a szemében azt a kis huncut kurafit, aki akkor lehet, amikor éppen nem polgármesterkedik. Ültem és hallgattam a beszédét, közben sasszememmel az ujjait fürkésztem, és igen, ahogyan azt ebben a státuszban illik, ujját jegygyűrű díszíti. Az más kérdés, hogy nyilvánvalóan ő is belógatná a farkát bármelyik ingyen bigébe, ha biztosan tudhatná, hogy a bige némaságot fogad. Azt meg ugye nem lehet tudni. Szóval ahogy fel-alá járkált, a kis seggét sasoltam, azon gondolkoztam, milyen lehet egy Polgármester Úr az ágyban? Nem anyuci mellett, hanem amikor egy szingli picsát dug éppen féktelenül. Aztán eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha én lennék az a szingli picsa, vajon az ágyban is mosolyognék-e, vagy inkább azt ordibálnám, hogy "keményebben Polgármester Úr!"? 

A díjak átadásánál, a kamerák kereszttüzében elvileg a kötelező kézfogás és mosoly a menetrend, de a kézfogást követően, amikor a díjazott visszaindult a helyére, polgármesterünk úgy mérte be az esedékes hölgyek seggét, ahogyan azt egy strandon tenné egy egészséges férfiú, tangás seggeket bámulva. Aztán az jutott eszembe, hogy ha még itt sem tudja tűrtőztetni magát, vajon milyen lehet, amikor ledobja a kis öltönyét? Megint elmosolyodtam. Rám nézett, hitelen zavarba jött és olyan volt, mint ha látná a gondolataimat. 

Aztán hazafelé menet, ahogy sétáltam a városban, azon gondolkoztam, vajon hány férfi mellett sétálok el, akik engem olvasnak reggelente? Hirtelen azt éreztem, minden férfiszem engem bámul, élveztem, hogy gyakorlatilag bármikor elsétálhatok egy arc nélküli férfi mellett, aki ismeri a legbensőbb szexuális vágyaimat és ekkor, mint egy páva, kihúztam magam és próbáltam még kecsesebben topogni a kis magassarkúmban. 

Elérve a metróig már megint a kis Polgármesterünkre gondoltam és azon gondolkoztam, hogyan reagált volna, ha a díjátadót követő pezsgőzés közben elé topogtam volna a kis magassarkúmban, és  megkérdeztem volna:

Polgármester Úr, Ön nős? 

 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

0 Tovább

Ribancnak születni kell

Dugnék, ez a férfi is célirányosan ezt tenné, semmi vadromantika, csak a szex, aztán viszlát. Egy mesés összegért. 

Na most vagyok csak igazán bajban. Az egyik társkeresőn kaptam egy érdekes ajánlatot. Summás összeget ígértek egy baszásért. Volt már ilyen ezek előtt is, de akkor figyelemre sem méltattam ezeket a leveleket. A mostani viszont elgondolkodtatott. Dugnék, ez a férfi is célirányosan ezt tenné, semmi vadromantika, csak a szex, aztán viszlát. Egy mesés összegért. 

Az a kérdés merül fel bennem, hogy vajon mikortól számít egy nő ribancnak? Ha pénzért baszik? És ha igen, akkor mekkora az az összeg, amiért egy nőnek megéri eladnia a testét? Tízezer? Százezer? Egy férfi vajon mikortól gondolja azt egy nőről, hogy az kurva? Ha ő megbassza pénzért, vagy ha a nőjét megbaszta a legjobb barátja is. Ingyen. Vajon melyik a nagyobb ribanc? Vagy talán a kitartott kurva, aki hozzámegy egy vénemberhez a vagyonáért, és esténként azon imádkozik, hogy holnap ne ébredjen már fel az a vénember, és ne kelljen tovább hallgatnia a szuszogását?

Melyik a nagyobb kurva? Engem mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen lehet pénzért baszni. Vajon többet megengednék annak a férfinak, aki fizetett értem, mint annak, aki nem? Vajon tudnám élvezni? Igazából minden kapcsolat ugyanazon alapul. Az is kurva, aki rosszul van a párja érintésétől, de tűr, mert muszáj. 

Élvezem a leveleiteket, csodás a saját élményeiteket olvasni és érezhető az arctalanság, mert mindannyian őszintén, szókimondóan írtok nekem. Ezt szeretem. Van, aki tanácsot kér, van, aki mesél, de mindenképp tanulságos. Kíváncsi vagyok, mitől lesz valaki kurva a férfiak szemében.

Az eddigi írásaim alapján -bár trágár vagyok, mint egy kocsis- még senki nem kurvázott le. Kíváncsian várom hát, Nektek mikortól lesz kurva egy nő.  

 

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

0 Tovább

Azt a kurva mindenit!

blogavatar

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

Legfrissebb bejegyzések

2014.02.05.
2014.02.03.
2014.01.27.
2014.01.25.
2014.01.24.

Utolsó kommentek