Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cigánylagzi

Emlékszem, nekem tiniként teljesen egyértelmű volt, hogy nem mutogatom magam a férfiak előtt és hogy hosszú szoknyát veszek fel az uokatesóm lagzijára. Az már más kérdés volt, hogy azért a nemi hormonjaim meg a vágyaim már alakulóban voltak, és erősen próbáltak kompenzálni.

 

image_90.jpg
 

Kezdem az elején. Cigány család lányaként én is úgy nőttem fel, hogy a szexualitásról beszélni tilos. Tilos. Se a szülőkkel, se a barátokkal, se mással nem beszélhetünk a szexről, vagy bármiről, ami azzal kapcsolatos. Már kislányként, úgy tízévesen megtanuljuk anyukánktól, hogy otthon sem szaladgálunk a fiúk előtt bugyiban, meg trikóban, aztán meg tiniként azt, hogy nem pasizunk, és nem hordunk miniszoknyát sem. Nem tesszük ki a melleinket sem, és nem nem sminkeljük magunkat ribancosra. Természetesen a drága és szép ruha megengedett, de csak akkor, ha takar minimum a térdünkig. A fedetlen vállak sem megengedettek tinikorunk után. 

Aztán ott vannak a családi összejövetelek. Például egy cigánylagzi. Mindenki hallott már cigánylagziról, mindenki hallotta már, hogy mekkora partik azok, és mindenki elképzelte már, hogy elmegy egy cigánylagzira, ahol fel is szed valakit egy éjszakára. 
Nos. Rossz hírem van az Uraknak. Nálunk az nem menő, legalábbis publikusan biztos nem. A legtöbb tizenéves cigánylány még szűz, és érintetlen, a szülei úgy tekintik és úgy is bánnak vele, mint legszebb gyémántukkal, és mindezt nem véletlenül teszik. Ezért van az is, hogy sok hagyománytartó cigány család általános iskola után egyszerűen kiveszi a lányát az iskolából. Mert attól félnek, hogy egy másik cigány család elrabolja, vagy cigányosan mondva inkább elszökteti a lányt. És ha valakit elszöktetnek, az bizony megpecsételi a sorsát, mert onnantól kezdve egy cigánylány elveszíti legnagyobb értékét: az ártatalanságát. 
 
 

image_87.jpg
 
Jó esetben együtt marad a szöktetőjével, szül gyorsan egy gyereket és viseli a sorsát. Ebben az esetben össz-vissz a lagzit bukták, amit mondjuk kár kihagyni. Rossz esetben viszont a szülei nem tudják benyelni a helyzetet, nem elégedettek a fiú családjával, ezért a lányt visszaszerzik, hazaviszik, rátudnak, hogy ez bukó volt, és bíznak benne, hogy a lányuk egyszer még férjhez megy egy valamire való cigányemberhez. 
Erről szól az egész történet nagyjából. Egy cigány fiú ugyanezekkel az értékekkel nő fel, ergo nem szűz lányt nem szívesen vesz el. Vagy el sem veszi. Nálunk nagyon fontos, hogy ne tudják megszólni a ház elejét, és ebbe az is beletartozik, hogy ne mondhassa senki azt a feleségünkre, hogy jómadár, vagy sok faszt látott kollegína. 
Emlékszem, nekem tiniként teljesen egyértelmű volt, hogy nem mutogatom magam a férfiak előtt, hogy nem ribancoskodom nyilvánosan, és hogy hosszú szoknyát veszek fel az uokatesóm lagzijára. Az már más kérdés volt, hogy azért a nemi hormonjaim meg a vágyaim már alakulóban voltak, és erősen próbáltak kompenzálni.
Például amikor tizenhét évesen már nagyon szerelmes voltam az akkori igaziba, Mamikámnak azt hazudtam, barátnőzni megyek, a valóságban pedig vonatra dobtam magam az éjszakában, hogy akkori szerelmem karjaiba és farkára dobjam magam. Reggel, mint ha mi sem történt volna, hazamentem, és elhittem, hogy én milyen fasza vagyok, mert ezt is be mertem vállalni. 
A dolog csak ott hibádzott, hogy lebuktam, Mamikám meg két hét iskolán kívüli szobafogságra ítélt. Sőt. Még Papikám is nagyon bepipult, érthető: szégyent hoztam a fejükre, mert viszketett a nunim. 
Aztán természetesen az első szerelem elmúlt, viszont a szűzhártyám nem nőtt vissza, így minek után kitudódott, mit tettem, nyilván nem számíthattam kezeimért és puncimért sorban álló szép szál cigánylegényekre. Tök őszintén azért ezt annyira nagyon nem is bántam, mert én már akkor is éreztem, hogy rám még nagy kalandok várnak. És büszkén jelentem, hogy igazam volt. 
Ha valamit is megbántam az egészből, az csak az volt, hogy nem lett hatalamas lagzim, hatalmas fehér ruhában, dínom-dánommal. 
Ez is egy döntés volt, amit meghoztam, és amiért felelősséggel tartozom. 
Nyilván így közel a harminchoz, a nagy ő keresése közben, egy-egy újabb pofon után feldobom magamnak a kérdést, hogy a faszér nem tudtam én is inkább tizenöt évesen férjhez menni és letudni a történetet egy életre. 
De ahogy mindig, én  most is azt mondom, hogy mert így kellett lennie. Pont.
És azért előnye is van. Oda megyek, azt csinálok, és azzal kúrok, akivel akarok. 
 
 
Csók,
xLady
0 Tovább

Cigány-Szex-Bloggerina

"Nem Kedveseim. Én sem vagyok más. Ugyanolyan vagyok, mint maguk. Egy különbséggel. És nyilván nem gondolom, hogy majd ettől ENSZ-es világbékéért küzdő amazon leszek, de hátha."

image_61.jpg

Nos. Akkor következzék egy meredek bejegyzés. Rólam.

Az elején írni kezdtem, cél nélkül. Aztán folytattam, mert megszerettek, és mert most meg úgy gondolom, ebből érdemes célt kovácsolni. 

Mamikám mindig úgy nevelt, hogy az embereket ne a külsejük, vagy a foglalkozásuk, hanem a valós tulajdonságaik alapján ítéljem meg. Idővel ezt jól meg is fogadtam, így lett hát rengeteg külföldi és itthoni barátom, cigányok, zsidók, és muszlimok. 

Hogy ezt miért írom most ide? 

Azért, mert sokat gondolkoztam rajta, mit szólnának hozzá, ha megtudnák, hogy xLady zsidó, kerekesszékes, cigány, vagy éppen néma. Mit szólna ahhoz egy szélsőjobbos radikális férfi, ha megtudná, hogy két hónapig egy cigány pinára rejszolt esténként? És mit szólna egy radikális beállítottságú, harmincas emancipunci, aki cigánnyal szóba nem állna az utcán, hogy a blog, amit két hónapja szeret és olvas, egy cigány nő gondolatait tükrözi? 

Átverve érezné magát? Megharagudna? Tovább olvasna és azt mondaná, de-xlady-más?

Nem Kedveseim. Én sem vagyok más. Ugyanolyan vagyok, mint maguk. Egy különbséggel:

Cigány vagyok. Száz százalékosan, gyárilag, és visszavonhatatlanul. 

És bár nekem ez a mindennapi életemben már nem jelent problémát, mégis megírom, ugyanis abban bízom, hogy miután annyian megszerettek, megkedveltek és megkívántak azért, aki valójában vagyok, belátják, hogy a rassz bizony nem számít kutyaszarnyit sem. És hogy a cigány szó hallatán pejoratív gondolatok helyett, vagy mellett mostantól én is eszükbe jutok majd. 

image_66.jpg

 

Egyrészt emiatt nem mutattam meg még magam. Mert a cigány társadalom is felzúgna, hogy vajon ki lehet ez az erkölcstelen, szégyentelen kurva, aki szégyent hoz ránk? Még akkor is, ha elötte ők is szívesen olvastak. Amúgy.

És nem mellesleg, lehet, arról kéne inkább blogolnom, hogy milyen tabukat döntöget egy cigány nő, aki a szexualitásáról publikál.

Az ismerőseim, akik eddig olvastak, és csak gyanakodtak, mostanra már biztosan tudják, ki vagyok. De nem baj. 

És nyilván nem gondolom, hogy majd ettől ENSZ-es világbékéért küzdő amazon leszek, de hátha. Én ugyanis a lázas tüntetések helyett abban hiszek, hogy csak a személyes, pozitív tapasztalás oldhatja az előítéleteket. Hátha lesz legalább egy valaki maguk között, aki nem fogja tovább utálni a cigányokat csak azért, mert azok annak születtek. Aki nem fogja azt gondolni, hogy cigánnyal sose, és aki akár csak egyszer is el fog azon gondolkozni, hogy bassza meg-ez fel-se-merült-bennem.

Mert hát nyilván ha fel sem merült, az is azt jelenti, hogy olyan túl nagy különbség azért nincs köztünk. Ugye.

Remélem, ettől nem átverve érzik magukat, bár ha mégis, akkor azért kérdezzék meg maguktól, hogy miért. Mert két hónapig olvastak, szerettek, izgalmas voltam Önöknek. Nem játszottam a kegyeikért, mégis abba fogadtak. És talán most beköszön a tükör, hogy bassza meg, mindezt egy cigány nő nyomta xladyként.  

Megértem, ha azt mondják, baszódjak meg, de összességében remélem, hogy sikerült csak egy hangyafasznyit elgondolkodtatnom bárkit is azon, hogy sztereotípiákban fröcsögve élni felesleges. Szeressék egymást. 

Mert látják: van ilyen is. 

 

image_65.jpg

 

Csók, 

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts.

0 Tovább

Céllövölde

"A faszi közben próbál baszottul okos lenni, és előadni magát, mint baszottul-menő-és-jóképű-bizniszmen. Játssza a fejét, meg próbálja Ivettet bekeríteni a szavak mezején. Csak szegény Dávidunk egyet nem tudott. Hogy Ivett épp mellettem ül, és ő velem cseverészik. Hiába dobálta a magaslabdáit, gyakorlatilag mindegyikkel azonnal pofán is basztam."

céllöv.jpg

 

A minap Flóra barátnőmmel trécseltem borozgatás közben. Természetesen a nappalimban. 

Flóra barátosném velem egyidős és arról panaszkodott, hogy a faszik-mind-lúzerek-meg-köcsögök-merthogy-egyik-sem-normális. Ő is arról mesélt, mint a nők legtöbbike, hogy mindegyik csak baszni akar

És akkor mi van? Tettem fel a kérdést Flórának. Flóra drágám, basszál és élvezd.De kivel basszak? -kérdezi Flóra. 

Elnevetem magam. Hogy akkor most ez hogy is van? Flóra baszna is, meg nem is. Tudom, sok nő jár hasonló cipőben, mint Flóra. Jó lenne féktelenül baszakodni valakivel a réten, az autópályán, vagy jó lenne felhőtlenül és önfeledten leszopni, de nem meri, mert. Mert akkor jujj-mi-lesz. Kibuggyan a kis fodor a csípőjén, meg elkenődik a sminkje. Meg kineveti a faszi, ha szexiskedni akar, mert úgyis egy dagadt tehén. Flórát imádom, évek óta próbálom őt is trenírozni arra, hogy legyen egy kicsit lazább és legyen sokkal, de sokkal elégedettebb saját magával.

Hölgyeim! Nem kell ahhoz ötven kiló, meg 90-60-90, hogy valaki szexi, dögös és kívánatos kis ribanc legyen. Harisnyatartót, szexi fehérneműt beszerezni mindenkinek ér és ha hiszik, ha nem egy kevésbé homokóra alakú hölgyike is istennővé válik egy feltüzelt kandúr szemében, amint az szexi fűzőben térdel be elé a brét szopkodni.

Tessék bátran elővenni magukat a fiókból! Én tudom, hogy mindannyiukban ott van a mocskos kis szajha, és könyörögve kérem Önöket, hogy ne féljenek őt elővenni. Egy igazi, felszabadult baszás nélkül meghalni hatalmas vétek. Igazi, felszabadult baszás meg nincsen, ha a fejükben maradva azon gondolkoznak, hogy most nehogy meglássa a narancsbőrömet, jujj! Tessék leszarni és átadni magukat az élvezetnek. Fantasztikus érzés.

Szóval Flóra drágám itt agonizált, amikor hirtelen bejelentkezett nála egy kis kandúr, aki hajtja egy ideje Flóra pináját. A kis kandúrral annyi csak a baj, hogy van egy kis kandúrnéja is. Flórában ez azonnal gátat szab mindenféle további ismerkedésnek. Aztán feldobom a labdát Flórának, hogy Kedvesem! Te véletlenül éppen nem pont baszni akarsz? Végülis de. -mondja Flóra. Akkor tessék neki most azonnal válaszolni, hogy másfél óra múlva tárt combokkal várod. Aztán Flóra félve nyúl a telefonjáért, látom rajta, hogy nagyon szeretné neki ezt elküldeni, de nem meri. Aztán látom rajta, hogy nagy levegőt vesz, és arra gondol, hogy én, mint vezér punci biztos nem tévedhetek, majd elküldi az smst-t a kiskandúrnak. 

Kiskandúr meglendül és kezd előjönni belőle a férfi. Flórát tovább izzítom, mit válaszoljon, hogy biztos legyen a puncisajgatós esti kamatyolás. Flóra beleül a nyeregbe, de közben azért még húzza a száját egy picit és jól nevelt lányként azt mondja, de-van-csaja. Én meg emlékeztetem a nőgyógyászos sztorim zárómondatára ( A nőgyógyász - folytatás), ahol azt mondom, hogy nem független faszival csak akkor baszunk, ha csak és kizárólag egyetlen egyszer akarunk beleülni a karójába. Többször nem. A faszi ígyis-úgyis félrebaszik, mi meg kerüljük a felesleges macerát. Természetesen az egyszeri baszás után meg is szüntetünk minden kapcsolatot, hogy még véletlenül se nehogy. 

Szóval végül Flóra is belátja, hogy nincs ezzel semmi gond, fiatalok vagyunk, meg amúgy is, egyszer élünk. Ugyebár. 

mikor.jpg

Esti kupakot lebeszélik, majd Flóra ahelyett, hogy kiugrana a bugyijából örömében, elkezd úgy tenni, mint egy hetven éves öregasszony, akinek épp belenyilalt megint a visszerébe. Ráförmedek, hogy így nem lehet baszni. Ha maszatolni akar, akkor inkább hagyja az egészet a picsába, így nekiindulni egy esti kamatynak teljesen felesleges. Vegye elő a spirituszt, meg a kis szajhát és tessék egy oltárit beterpeszteni a fickónak.

Flóra útra kelt, azzal engedtem el, hogy azért minimum egy szexi csipkét dobjon magára, mielőtt ajtót nyit, de Flóra hadakozott, hogy na-azt-biztos-nem. Hát jó. Flóra elindult, örömöt sajnos még mindig nem láttam az arcán és őszintén szólva azon gondolkoztam, hogy én mennyire kibaszottul szerencsés vagyok, hogy átléptem saját magamat és merek szopni, baszni, meg ezt elmondani.

Nem meglepő módon Flóra lehetséges baszásának állapota accepted-ről cancelled-re változott. Sajnos.

Nem baszott. Aztán Flóra két nap múlva örömmel mesélte, hogy rajtam felbuzdulva ő is beszerzett egy műfaszt. És igen, ők is jóban vannak. Surprise surprise.

Közben Ivett is változik mellettem, ugyanis ő is kezdi elővenni magát rendesen. Szexről beszélni neki is ciki volt, széttenni a lábat könnyebb, mint erről beszélni. Kislány még. Viszont a napokban belendült ő is, és kifejezetten kérte, hogy fotózkodjunk már egy picit. Mi meg fotózkodtunk. Jön a nőnap, és alakulnak az ajándékok is a kis postafiókomba. Mi meg előre örülünk Ivettel. Én megígérem, hogy minden darabot bemutatok magamon, vagy mellettem. Isten bizony. 

Szóval Ivettem ül a kanapén és becsippan a telefonja az egyik faszitól, akivel kerülgetik egymást egy ideje és  aki egyébként teljesen rendben is van külső adottságait illetően, hogy mizu? Mizu? Menj a picsába. - gondolom én. Hát hogy a faszba lehet így indítani, hogy mizu? Na jó, ezért egy kis bünti jön. - mondom Ivettnek. Kérdezd meg, hogy áll-e még az ajánlata. Menj rá keményen, nehogy már azt higgye, hogy egy madár kis pina vagy, akit oda tesz, ahova akar. Mert nem fog. 

bizn.jpg

Ivett számonkér, faszi meg sasol nagyokat, hogy hoppá. Közben próbál baszottul okos lenni, és előadni magát, mint baszottul-menő-és-jóképű-bizniszmen. Mondom Ivettnek, hogy na-akkor-ezt-bizony-most-kifingatjuk-pár-napra. Szóval a csávó, Dávid játssza a fejét tovább, meg próbálja Ivettet bekeríteni a szavak mezején. Csak szegény Dávidunk egyet nem tudott. Hogy Ivett épp mellettem ül, és ő velem cseverészik. Szegény. Hiába dobálta a magaslabdáit, gyakorlatilag mindegyikkel azonnal pofán is basztam. Aztán mikor már nem tudta hova tenni Ivettet és kezdett zavarba jönni, mondtam Ivettnek, hogy akkor-most-van-itt-az-ideje-a-kegyelemdöfésnek. És átpattintottuk neki Ivett egyik viszonylag alulöltözött fényképét.

A csávó némi némaság után kezdett visszavenni az arcából, aztán meg Ivettel egy szép, magas ívben pattintattam a kis köcsögöt. De csak átmenetileg, hogy biztosan értékelje, ha felhúzhatja Ivettet. Hadd gondolkozzon. Gondolom, mondanom sem kell, hogy reggelire elfogyott szegényt. 

Dávid, és többi sekélyes faszkalap! Mielőtt nagyon elhiszik magukról, hogy minden pinát megbasznak, olyan-nagyon-menők-, make sure, hogy nem ülök-e véletlenül éppen az adott baszásra szánt pina mellett.

Mert ha igen, akkor a spiritusznélküliségért -szeretett kis barátnőimért-is bizony lesújt a haragom.  

És nem mellesleg hatalmas örömmel venném már, ha egyszer nekem nyalna vissza a fagyi, és csapna arcon végre a saját magas labdám.  Mert az bizony azt jelenti, hogy ott van bőven spiritusz! De ez sajnos ritka, túl ritka, én meg evezgetek a sekélyes faszfejek felszínén, szörnyülködöm azon, hogy mindenki baszna valakivel, mégis olyan baszottul mellélőnek, mint hatéves gyerek a céllövöldén. És közben azért tovább keresem az igazit. Mert ugye Coelho is megmondta. 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

Küldj nekem valamit a postafiókomba!  xLady 1701 Budapest Postafiók 213.

0 Tovább

Átbaszás

Ha nem soroltak át minket a másik kategóriába, úgysem fognak. Fájó sztori, de illik benyelni. Pont úgy, mint a faszát, amikor még kellettünk neki. 

 

sad.jpg

 

Kedveseim!

Elsősorban drága Hölgyeim! Nagyon örülök, hogy egyre többen bátorkodnak nekem írni, írjanak is, mert fantasztikus magukat olvasgatni.

Engedjék meg, hogy szenteljek egy posztot egy olyan problémának, ami bizony sokunkat arcon csapott már. Mi van akkor, ha belezúgunk abba, akivel az elején megbeszéltük, hogy csak vad kamatyolásba burkolt perceket osztunk meg egymással, mást meg nem. Na vajon mi van akkor? Lófasz se. Ezt nyugodtan könyveljük el magunknak. 

A 25 éves Anett írt nekem egy hosszú keserédeset, amely sokunknak ismerős lehet. Mert hogy sajnos ez egy classic shit fake love story a javából. Idézem:

"A Lovebox kontra Titanic című írásod óta olvaslak, amikor is azt éreztem, hogy igen, ez a csaj bizony leírta a gondolataimat és merte is ország világ előtt vállalni. Szóval valami lelki társ félének érezlek azóta és persze minden nap figyelem, hogy írtál-e. Magamról annyit, hogy mondjuk azt, szingli vagyok, bár utálom a kifejezést, mert sztereotípiák tömkelege jár vele, de mivel nincs állandó kanom, biza másként nem tudom magam definiálni. Nem mintha nem akarnék szívem mélyén koszos alsókat mosni heti kétszer szín szerint válogatva, de nem jött még az a férfi, akinek megtettem volna. Illetve jött, talán neki még kivasalni is hajlandó lettem volna, de jól át is baszott a kis buzi. Ezért is írok neked, a Ferraris írásra reagálva.
 
Azt írod a macedón kapcsán, hogy idézlek: Én meg tudom, hogy már alakul benne az érzés, és el is keserít egy picit a gondolat, hogy egy férfinak elég a szerelembe eséshez egy jó punci.
 
Na akkor jövök én, cáfolni. Van olyan pasi, akinek ez nem elég. Röviden a kis történetem: Közös haverok,összegabalyodás, részeg szex, jó volt. Már amire emlékszünk.
 
Persze az elején megállapodunk, hogy ez csak ennyi, ő kategorikusan kijelenti, hogy tudja, soha nem fog ÚGY szeretni. Kamatyoltam már érzelmi töltet nélkül párszor, pasik olyankor nem bújnak, nem ölelgetnek és főként nem beszélgetnek órákat utána összebújva, és nem alszanak veled. A kúrást is meg tudom különböztetni a szeretkezéstől. Ezzel teljesen összezavar, nőből vagyok, belé szeretek szép lassan. Olyan jó velem kúrni, hogy részegen megint akar, mi több, részegen hulla szerelmes belém. Mint egy pincsikutya. Rá pár napra meg kell beszélnem a dolgot, mert megint összezavart, nem tudom mi van. Ő sem tudja, jó velem, és hálás, mert visszaadtam az önbizalmát. Hurrá, a mennybe jutok, gondoltam a szagelszívó fényében megvilágítva. Nem veszi a lapot. Inkább megdug megint. Mert azt nagyon szereti velem csinálni. Végül arra jutunk, hogy nem erőltetünk semmit, majd alakul valami, ő sem és én sem akarunk most annyira elköteleződni. Oké.
Közben elutazik egy kis időre, mint utólag kiderült, lányokkal. Hazajővén mintha mi sem történt volna, megbasz még párszor, hangulat alakul, költözik közénk valamiféle bizalmas meghittség vagy mi a tököm. Épp kezdenék örülni magamnak, hogy alakul a  dolog, mikor közli, hogy bocs, de az utazás során kurvára megtetszett neki az egyik tyúk, neki az kell. Ott, akkor meghalt bennem valami.Őszintén? Tudom, hogy én voltam a hülye és a naiv, basszam meg magam. Az jutott most eszedbe, hogy talán mégsem voltam olyan jó. Dehogynem, hidd el. Tudom, hogy kurva jó volt velem a szex, és senki nem fogja soha úgy leszopni, ahogy én tettem. Ronda sem vagyok, és ostoba sem. Sőt, mindenki szerint sokkal jobb pasi jutna nekem, tudod, külsőleg. 
Van olyan pasi, akinek sajnos nem elég a pina. Már kezdek túl lenni rajta, volt búbánat-baszás, beújítottam egy régi-új kant, aki tényleg csak kamatyolni akar, én meg tuti nem zúgok bele, mert ahhoz kellően gáz, és megkeményítettem a szívemet. Nem fogom csak úgy akárkinek odadobni többet, hogy darabokra cincálják.
Közben meg őszintén, tiszta szívből remélem, hogy mindig rám gondol, amikor az a kis picsa szopogatja a farkát. Mert nálam jobban senki nem fogja megcsinálni.
A pasiknak meg, akik sírnak a sok lelketlen kurva miatt, azt üzenem, hogy ők tesznek azzá bennünket, basszák meg. Mert minden kislány a herceget várja, még 25 évesen is, hogy boldogan moshassák a telefingott gatyáját. Ehelyett jönnek ilyen fasztarisznyák, és porrá zúzzák a rózsaszín álmokat. A barátnőimmel közös jelszóval búcsúzom: A baszás mindenre megoldás, a baszás a VÉGSŐ megoldás!
Maradok hű olvasód:
Anett, aki még titokban várja a herceget"
 
lovon.jpg
Miután őszintén sajnálkozom a történteken, nagy levegőt veszek és egy dologban teljesen egyet is értek Anettel. Hogy a baszás bizony sok mindenre megoldás. De nem mindenre. A sztorija sajnos nagyon is gyakori, de hölgyeim! Engedjék meg, hogy bemutassam Anettnek küldött válaszomat. És kérem, vegyék fontolóra. Ezzel megkímélik magukat a fájdalomtól, a drága férfijainkat meg a felesleges melodrámáktól.
 
"Kedves Anett,
Nagyon köszönöm, hogy megírtad nekem a sztoridat. Nem tudom, hogy azert írtál-e, hogy elmondjam a véleményemet, vagy csak hogy kiöntsd pici szívedet, de akárhogyis, azért valamit muszáj erre reagálnom. Sajnálom, hogy belezúgtál ebbe a faszkalapba, de valójában sajnos azt kell mondanom, hogy magadra vess. Ha egy faszi az elején azt mondja, nem tud 'ÚGY' szeretni, akkor biza nem is fog.
 
Ők is emerből vannak, nyilván egy tüzes kamaty után előtõr belőlük is az érzés, hogy férfinak lenni egy nő oldalán jó dolog. Kicsit összebújunk utána, ettől különbözünk mondjuk a csimpánzoktól. De tudod, nincs olyan, hogy "most pont nem akarok komoly kapcsolatot". Ez csak egy classic shit faszi duma (na jó, néha én is mondom) és gondolj csak bele, ha te egy csak baszásnak induló sztori közben esel szerelembe, nyilván azonnal rá fogsz érni komoly kapcsolatba kerülni. Ugye? 
 
Magyarul, a kegyetlen igazság sajnos az, hogy jó kis ribanc voltál neki az ágyban, de valamiért sajnos nem sorolt be téged az "utcaésbarátképes" kategóriába. Ez előfordul, de ne hagyd, hogy a düh vezéreljen, és ne gonoszkodj. Hagyd, hadd szopogassa az új pina a farkát, te meg keresd meg magadnak azt a faszit, aki egy közös fagyizás után is szívesen alád vág, úton a vasárnapi ebédre a szüleidhez."
 
Drága Hölgyeim! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy ne tessék elhinni mindent, amit látnak. Tudom, nehéz, de ne tegyék. Ha egy kan csak baszogat minket, és gyanúsan csak akkor keres, amikor pisztolyt ürítene, nyugodtan gyanakodhatunk arra, hogy ő bizony nem velünk szeretné lepkehálóval kergetni a gyerekeit a Városligetben. Ne akarjuk őket üres női praktikákkal megfogni. Magunkkal baszunk ki, ha fölös ábrándokba kergetjük saját magunkat, aztán meg zokoghatjuk tele a micimackós kispárnánkat. Ha nem soroltak át minket a másik kategóriába, úgysem fognak. Fájó sztori, de illik benyelni. Pont úgy, mint a faszát, amikor még kellettünk neki. 
Sorry.
 
Csók,
xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

0 Tovább

Nyaloszkóp

lick.jpg

 

Stimmt.

Hölgyeim! Az alábbi poszt segít eligazodni a csillagjegyek viharában. Milyen nyelvi készségekre számíthatnak az újonc kandúrtól? A Nyaloszkópból kiderül. Íme.

KOS

A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban.


BIKA

Nyalásra született. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekről, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozás után, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád nyalni, nyugodt életed lesz mellette.


IKREK

Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetőleg mindezt egyszerre, és
tükör előtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepődj meg, ha hirtelen 69-re vált.


RÁK

Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívből jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernőjét boldognak látni. A nő melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsőrangú szeretővé teszi, akit minden nőnek meg kell tartani.

OROSZLÁN

Méltóságán alulinak tartja a nyalást, számára az előjáték nem is létezik. Ha megkíván egy nőt, azonnal maga alá kell gyűrnie áldozatát. Ha hízelegsz neki, sok mindenre ráveheted, idővel talán a nyalásra is, de 5 percnél tovább akkor se csinálja.

SZŰZ

Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs nagy jelentőssége. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szűz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tűnnek.


MÉRLEG

Nem sima szex-élmény. Nem ismer tabut. A szeretkezés előtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne.


SKORPIÓ

Úgy kinyal, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet.


NYILAS

Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána.

BAK

Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság nem az erőssége.


VÍZÖNTŐ

Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítő, változatos az előjátékban. Szuper szerető, aki egyetlen nőt sem hagy kielégítetlenül. Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak
használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetően sose fogsz unatkozni mellette.


HALAK

Úgy nyal, mint egy álom. Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Azt hiszi, Isten lakik a puncidban, aki előtt nap mint nap áldoznia kell. Te meg persze ráhagyod.

Hölgyeim! Stimmel? Uraim! Magukra ismertek? Írják meg nekem! 

 

Csók,

xLady

Ribanc vagyok? Igazam van? Másképp látod? Írd meg nekem az xlady85@gmail.com-ra!

Kövess a Facebook-on is! https://www.facebook.com/pages/Aztakurvamindenitbloghu/500199580021132?fref=ts

 

0 Tovább

Azt a kurva mindenit!

blogavatar

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

Legfrissebb bejegyzések

2014.02.05.
2014.02.03.
2014.01.27.
2014.01.25.
2014.01.24.

Utolsó kommentek