Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerető

Csakis a szerető járhat pórul, mert bár az összes félrelépő férfi pont rossz házasságban él, éppen válik, és otthon már szex sincs, valamiért mégis marad. Mind. Nyilván mindegyik szeret szenvedni. Nyilván.

 

image_181.jpg

 

Szép jó reggelt Kedveseim! 

Ugye, mondanom sem kell, hogy én már megint akkora faszságot álmodtam, hogy őszinte megkönnyebbülés volt felébrednem. Azt hiszem, mától nem vacsorázom.

Szerencsére az álombéli sokkomból volt más, ami kizökkentett és újrasokkolt. A 36 éves nős Norbi írt nekem, aki megmagyarázta, hogy szerinte miért lenne egy szűz lánynak pont jó nős faszival kezdenie.

Én azt gondolom, hogy ez az önzőség felsőfoka, mert hogy szeretőnek lenni még sok fasz után is lelkileg megterhelő és hálátlan feladat, de legalább akkor már tudja az ember lánya, hogy mit választ. Egy szűz nő pedig mindenképpen érzelmeket köt az első szexuális partneréhez, még akkor is, ha csak egyéjszakás volt. Az mindig örök emlék marad.

Egy szűz lány-nős faszi szeretői kombó semmi másról nem szól, csakis a faszi egójáról, mert egyrészt tudja, hogy a kezdő kislány rajongani fog érte, másrészt el is dobhatja a szexuális kérdőjeleit magával kapcsolatban, mert hogy egy szűz kisasszonynak úgy sincs mihez viszonyítania. Alapból feltétel, hogy egy lány elvileg érzelmekkel adja oda magát egy férfinak, és mivel tudjuk, hogy a szeretőt tartó férfiak 99%-a nem válik el a szeretője kedvéért, egy ilyen kapcsolat csakis egyoldalú lehet. Csakis a szerető járhat pórul, mert bár az összes félrelépő férfi pont rossz házasságban él, éppen válik, és otthon már szex sincs, valamiért mégis marad. Mind. Nyilván mindegyik szeret szenvedni. Nyilván.

Szóval Norbi ezt írta:

Nekem az a véleményem ezzel kapcsolatban, hogy az ne kezdjen nős pasival, aki éppen az előtt áll, hogy szeretne végre megállapodni, és csak komoly kapcsolatban gondolkodik. Aki szórakozni akar, vagy egyszerüen nem akarja feladni még a szabadságát, az sokkal jobban jár ha olyasvalakivel kezd, aki nem független. És hidd el, vannak így páran mindkét nem résztvevöi között. Mert ugye ismerjük az előnyeit ha egy nős pasiba vagy férjezett asszonyba kötünk bele. De ha akarod, akkor szívesen leírom.
Azzal meg pláne nem értek egyet, hogy egy szűz lány ne kezdjen nős pasival. Miért ne? A nős pasik általában tapasztaltak, tudják mi kell ahhoz, hogy a nő is élvezze a szexet. 

Én meg meg annyit tennék hozzá, hogy ha a nős pasik annyira tudják, mi kell ahhoz, hogy egy nő élvezze a szexet, akkor azt miért nem otthon, asszonypajtinak bizonygatják? Egy szűz kislányt viszonylag könnyű megszédíteni, úgyhogy uraim, kezdjenek magukhoz méltókkal, és ott fitogtatni a fitogtatni valót. Egyébként meg ha szar a házassaguk, akkor ne félrebasszanak please, hanem legyenek bátrak és váljanak el. Pont. 

 

image_180.jpg

 

Dia is reagált a sok felvetésre, íme:

Még azt akartam írni, hogy kérdezték páran, hol vannak ezek a hollók, azaz mi? Máris hihetetlenül értékesek lettünk, mert szüzek vagyunk, holott ez csupán egy jellemzőnk. Azon belül azért elég különböző személyiségűek vagyunk. Lehet sokkal kibírhatatlanabbak, mint a ribancnak minősített lányok. Ráadásul én nem is vagyok 'fehér holló', azaz ritka madár. Többen vagyunk lányok, akiknek nem volt még senkink, de nem írjuk a homlokunkra. S kevés fiú van, akinek meg lehet úgy nyílni, hogy mindezt el merjük mondani. De nem csak ezt, bármi mást magunkról. A bizalom ritka kincs. S őszintén szólva, én kevés olyan fiúval találkoztam, akivel ez kiépült volna. S talán legtöbbször nem is az én zárkózottságom volt az oka, hanem egyszerűen őket nem érdekelte a személyiségem.

Dia nagyon köszöni a sok lelki támogatást, és ha valaki vágyat érez arra, hogy közelebbről is megismerje őt, nálam jelentkezzen please. Na nem azért, mert felcsaptam madamnak, hanem azért, mert nálam rejlik Dia elérhetősége. 

Nemrégiben Zitával azt firtattuk, hogy vajon van-e olyan férfi, aki nem tud érzelmek nélkül szexelni. Nos, jelentem, van. Alant Robi levele, aki ezt írta:

Jelentkezem. Ez amúgy egy mocskos nagy handicap, pedig az ember eleinte az ellenkezőjét hinné. Ugyanis az ilyen férfi, amíg nem érez úgy, nem fog szexuálisan közeledni a nő felé. Ehhez idő kell. Az idő pedig az, amit a nők férfiaknak nem adnak, legalábbis az elején nem. Ha nem közelít szexuálisan rövid időn belül, akkor a feltételezés az, hogy nem tetszik neki a nő (ettől a nő menekülőre fogja), vagy töketlen, mimóza, sérült stb. (ekkor is menekülőre fogja). És ez független attól, hogy a nő szexuálisan készen áll-e vagy sem, a férfi szexuális készenléte magától értetődő kell, hogy legyen. 

Engem őszintén meglepett Robi levele, és tény, hogy ha engem egy férfi nem akarna megdugni mondjuk a harmadik randi magasságában, akkor valóban menekülőre fognám. Mert hogy vagy meleg, vagy impotens, vagy pancser, vagy csak szimplán nem is jövök be neki annyira, hogy meg akarjon dugni. 

De Robi levelén felbuzdulva a jövőben ez nem így lesz. Már csak azért sem, mert közben anti-szexuális fogadalmat tettem magamnak. Nem fogok dugni április ötödikéig. Akkor sem, ha közben szerelembe esnék, meg akkor sem, ha mar szét fog vetni a vágy, hogy faszt lássak. 

Ez a fogadalmam, és magamat ismerve felmerül bennem a kérdés, hogy vajon kibírom-e. Nem tudom, de ha gondolják, tippeljék meg.

Csók,

xLady

 

 

Képek: http://kacsusskezdetek.blogter.hu/page/3 www.konyves.blog.hu 

0 Tovább

Igazság

Félreértés ne essék, nem az igényeim nagyok, sőt még beképzelt sem vagyok, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy a net tele van lelki és érzelmi sérült emberekkel. Még párkapcsolatban él, még a volt pasijával lakik, pszichológiai problémája van, durván depressziós.

 

image_178.jpg

Szép jó reggelt Kedveseim!

Csak tudnám, mi a faszért üldöznek ilyen megterhelő álmok mostanában. Bár, lehet, hogy szimplán nem kellett volna a mekiben vacsoráznom tegnap este. Mondjuk.

Épp hogy kiheverem a babás álmot, erre mit álmodom másnap éjjel? Na, mit? Ezellel please. Hogy ráírtam, hogy adjon magyarázatot please, ő meg tök békésen megírta, hogy ne haragudjak rá, de kényszerhelyzet volt. 

Erre én nem elküldöm a picsába, hanem megkérdem tőle, hogy van a neje. Mire azt mondja, hogy a neje egyáltalán nem szép, viszont nagyon kedves. Erre én azt mondom, hogy oké, jövök.

A következő kép meg már az, hogy ott vagyok Macedóniában, meg ott van a neje is, aki amikor meglát, nem hisztitik, hanem kedvesen térül-fordul. Én megjegyzem Ezelnek, hogy valóban nagyon kedves neje van, és végül azt mondom, hogy na de most már itt vagyok én, és teljen, amibe telik, bebizonyítom neki, hogy én is vagyok olyan kedves. És vágytól epekedve, meg a fogamat összeszorítva megfogadom, hogy teljen, amibe telik, nekem akkor is Ezel kell, és addig nem jövök el, amíg vissza nem kapom őt. 

Aztán ezen a ponton az ébresztőórám kijózanított, és előbb megnyugodva konstatáltam, hogy csak álom volt, utána meg felháborodtam saját magamon, hogy akár még álmomban is ilyet mondtam.

Életemben egy férfi volt, aki után futottam, és miután lefutottam minden kört, megfogadtam, hogy többet bizony nem futok én senki után. És nem azért, mert az egómba szorultam, hanem szimplán csak azért, mert rájöttem, hogy nem egészséges egy olyan kapcsolat, amiben a nő jobban rajong a férfiért, mint fordítva.

Miközben ezen merengek, nézem a telefonom, és látom, Ezel kurvára online még mindig. Én meg úgy ráírnék, hogy helló-szia, képzeld, azt álmodtam, hogy. Vagy csak annyit, hogy bazmeg, miért csináltad ezt az egészet. Vagy csak azt, hogy bazmeg, nekem te nagyon jó voltál, gyere vissza please. 

De aztán meg eszembe jut a kedves neje, és arra gondolok, hogy ebben a történetben ugribugrizni csak addig volt jogom, amíg nem volt neje. Ugyanis mostantól már cafkaság belelépni Ezel életébe, mert hogy a neje nyilván nem tehet semmiről, és csak kedvesen szereti az ő férjét. És nyilván neki arról sincs fingja, hogy annak idején az ő férjecskéje volt az én macedón hősszerelmesem. Még akkor sem, ha én meg közben azt érzem, hogy ez nem igazság please.

By the way Ezel születésnapja a napokban lesz. Ez nyilván lehetne alibi arra, hogy ráírjak, de alapfeltételezés, hogy nem nézem a másik hülyének, ha én sem szeretném, hogy az hülyének nézzen engem.

Szóval ülök az ágyamban, és ezen morfondirozom, aztán megtúrom a hajam, felkelek, megrázom magam, beágyazok, és kávéért indulok. 

Akármerre is tekerjem magam, Ezel nem tágít a fejemből, de én nem adom fel, kitartok, és hősiesen nem gondolok rá. 

Elolvasom az emaileket, és van benne két érdekesség. Az egyikben a nem szűz Bogi üzen a szűz Diának és Rózának, a másikban meg Lali keresi az igazságot.

Íme:

A "fehér hollóknak" azt szeretném üzenni, hogy a női szexualitás kb. 25 éves kor után ér a csúcsára. Nem csak arról van szó, hogy nem veszítettek semmit, de hogy a saját példámmal éljek, én 16 évesen veszítettem el a szüzességemet és nyomában sincs annak az élménynek, mint amilyen most 25 évesen. 
 
De ami még szembetűnőbb, itt a te blogod, ami remekül példázza, hogy mire vágyik egy nő 25-30 körül. 


 
image_179.jpg
 
 
Abban Bogival tökre egyetértek, hogy mást jelent a szex 28 évesen, mint mondjuk jelentett az 18 évesen. Ugye. 
 
Mert hogy mostanra már tisztában vagyok a testemmel, és a vágyaimmal, na meg azzal is, hogy hova kell nyúlnia ahhoz egy fiatalembernek, hogy azonnal zizzenjek. Vagy legalábbis nem félek én odanyúlni, ha esetleg ő nem találná. 
 
Zita közben azt mondja, hogy ő nem tudja elhinni, hogy a férfiak tudnak érzelem nélkül szexelni. Én meg azt mondom, hogy még én is, nőként bármikor tudok. Olyankor nem vágyom érzelmekre, csakis a másik teste kell, és nem hajt semmi más, csak a szenvedély, meg a kielégülés iránti vágy. Tudom, hogy nőben ez ritkább, de bizony van ilyen. És akkor nyilván van olyan is férfiban, akinek nem megy a dolog érzelmek nélkül. Ha van Önök között olyan, aki magára ismer, az írja meg nekem please. 
 
Addig is jöjjön most Lali levele, aki töretlenül az igazságot keresi. 
 
Íme:
 
36 éves leszek tavasszal, közel 7 éve élek Budapesten, de le kell írnom Neked, hogy túl sok-sok netes ismerkedésen, és találkán nem találkoztam normális értékrendű nővel.
 
Félreértés ne essék, nem az igényeim nagyok, sőt még beképzelt sem vagyok, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy a net tele van lelki és érzelmi sérült emberekkel. Még párkapcsolatban él, még a volt pasijával lakik, pszichológiai problémája van, durván depressziós.
 
Akkor azt hiszem, leszűrhetem a tanulságot, Dia és Roza valószínűleg nem a neten ismerkedik.
 
A városban? A tömegben? A szórakozóhelyeken?
 
Ha valaki kisebb társasággal rendelkezik, kevésbé jár el a szórakozóhelyekre, akkor vajmi kevés esélye lehet találkozni, megismerkedni az említett hölgyekhez hasonló nőkkel?
 
Hol az igazság?

 

És hogy hol az igazság Kedveseim? 

Azt bizony már én is keresem egy ideje, de egyelőre még nem találtam meg. Ha magukkal már szembejött, írják meg nekem please. 

Csók,

xLady

 

kép: http://managedview.emc.com/category/roles-and-skill-sets/page/2/, www.sheknows.com 

0 Tovább

Re: Fehér holló # 2

Eriknek annyit üzennék, hogy nem rejtőzünk. Fényben járunk, néha reflektorként sütjük ki a szemeteket, de ti akkor is vakok vagytok. Mert a hozzám hasonló nőket a férfiak valahogy képtelenek észrevenni.

 

image_177.jpg

 

Szép jó reggelt Kedveseim! 

Érdekes álomból ébredtem ma reggel. Álmomban megszenvedve és szétcsúszva feküdtem a szülőágyon, amikor megmutatták az üvöltő és újszülött kisbabámat, én meg egyszerre sírtam és nevettem. Kiborultam, olyan gyönyörű volt, és én egyből az ágy sarkában álló és ott zokogó Mamikámra néztem. Együtt sírtunk az élménytől, miközben a kisbabámat odaadták, én meg magamra fektettem és csak arra gondoltam, hogy ez bizony a világ összes szopatását megérte. Szerelem volt első látásra és nem lett volna az a pénz, amiért odaadtam volna őt bárkinek is. 

Eddig tartott az álmom, és miután felébredtem, úgy döntöttem, hogy azért biztos, ami biztos, hamarosan tesztelek egyet, mert nem csak az álmom volt felettébb megrázó, hanem a huncutkodó mellbimbóim is azok. 

Szóval jó lesz tudni, hogy vajk tényleg alakul-e bennem valaki, vagy csak szomatizálok. Addig is, míg ez kiderül, én ma reggel először vallási zenét hallgatok, és vadul blogolok tovább. 

A szűz téma felettébb felkorbácsolta a nyugvó szenvedélyeket, és nem csak azért, mert az egyik oldalról többen is megírták, hogy a 25 éves szűz Dia ne aggódjon, majd eljön az igazi, hanem azért is, mert előkerült a szintén 25 éves, szintén érintetlen Róza is, aki megírta, hogy 25 évesen szűznek lenni nem is annyira fehér hollós történet. 

Rózának már a töke tele van a sajnálkozó megértőkkel, mert attól, hogy nem járt még benne farok, ő bizony egy nagyon szenvedélyes bige. 

Íme:

Kedves xLady!
 
Már az első posztot is olvastam Dia leveléről, de gondoltam most én is hozzászólok. Teljesen ugyan abban a cipőben járok, mint hollótársam. 25 éves vagyok és szűz. Csak mostanában kezdtem tehernek érezni, egész eddig nem gondoltam rá, hogy ez gáz lenne. Ennek csak annyi oka van, hogy egyszerűen eddig nem volt a közelemben olyan férfi, aki olyan vágyat tudott volna bennem ébreszteni, amiért kérdés nélkül odaadtam volna magam. Mondjuk nem mintha túltengtek volna jelentkezők.
Most, hogy van ilyen, aki már az illatával őrületbe kerget, én szívok: nős és még szeretője is van. Az étlapra már nem fogok felkerülni, marad az irodai flört, mert arra még van energiája. Pedig én már nem akarok fehér holló lenni.
 
Eriknek annyit üzennék, hogy nem rejtőzünk. Fényben járunk, néha reflektorként sütjük ki a szemeteket, de ti akkor is vakok vagytok. Mert a hozzám hasonló nőket a férfiak valahogy képtelenek észrevenni.
 

Egyébként vicces: ahány pasinak mondtam el, hogy én még nem voltam senkivel, kivétel nélkül a pofámba röhögtek. Mert "egy csaj, aki így csókol, nem lehet már szűz". Az fel sem merült bennük, hogy azért, mert szenvedélyes vagyok, attól még képes vagyok nemet mondani. Ebből talán kiderül, hogy nem azért vagyok még érintetlen, mert gátlásos vagyok. Mert egyáltalán nem.

 
Az együttérző dumákkal meg igazából már tele van a padlás. Hogy mindenkinek eljön az ideje stb...stb. De a többségnek sajnos fingja nincs milyen, amikor már annyira vágyok az érintésre, simogatásra, hogy az már fizikailag fáj. Gőzük sincs milyen az, amikor senki nincs aki enyhítené a bennem tomboló tüzet. Rohadt szar ügy.
 

Ez most így kikívánkozott, köszi, ha elolvastad! 

 
Puszi:
Róza

 

Nos. Gondolom, pont úgy, mint Diának, Rózának is akadnak majd jelentkezők bőven. Mármint nem kupakolásra, hanem udvarlásra. És kérem, segítsenek nekem Rózát arról meggyőzni, hogy nős férfival sok faszt látott kollegínakent sem kezdünk, nem hogy szűz kisasszonyként. De ha csak álomfejtőként fejtegetnék az én álmomat, azt is bátran írják meg nekem.

Csók,

xLady

 

kep:www.szeretlekmagyarorszag.hu

0 Tovább

Re: Fehér holló

Közben mi meg épp egy ilyen fehér hollót keresünk, akivel kapcsolatot kezdeményezhetnénk. Hol rejtőznek ők? Hiszen nem kevesen keressük őket, mert nem ribancokat akarunk választani örök párnak.

 

image_172.jpg

 

Cimbalmos jó reggelt Kedveseim!

Meglepően sok reakció érkezett a 25 éves, szűz Dia levelére, amiben arról írt, hogy szinte már kellemetlenül érzi magát amiatt, hogy huszonötéves korára nem járt még benne farok. 

Volt olyan harmincas hölgy, aki megüzente neki, hogy ne aggódjon, anno ő is ebben a cipőben járt, volt olyan fiatalember, aki arra bíztatta Diát, hogy ne féljen attól, hogy ezt el kell majd mondania a leendő kedvesének, és volt olyan is, aki azt javasolta, hogy hozzuk össze Diát az ő harmincas, szintén szűz barátjával.

Én belegondolni sem merek, hogyan zajlana egy szűz-szűz dupla játszma, de inkább azt gondolom, hogy szerencsésebb lenne, ha Dia egy tapasztalt fiatalember karjaiban élné meg első szexuális élményét. Nyilván ezt nem mi döntjük el, hanem Dia, de jöjjenek most a támogató levelek, szépen, sorban. 

Íme az első a harmincas Abigéltől, aki ezt írta:


Ma olvastam Dia levelét. Szomorkodik, mert 25 évesen még nem volt senkije. Ne szomorkodj Dia. Tudom nem vígasztal, de én is átmentem azon amin te. Voltam szerelmes, jól pofára is estem mert nem viszonozták. Aztán 28 évesen, életemben először merész voltam és moziba hívtam egy srácot, aki tetszett. És ő igent mondott. Következő héten már ő hívott el kajálni. Búcsúzásnál már csókolóztunk is. És két nap múlva randiztunk. Az első "rendes" randinkon elmeséltem neki mindent: párszor csókoloztam, még sosem volt barátom, szűz vagyok. Kicsit csodálkozott, de elhitte. És egyáltalán nem volt ciki.

Tudom nehéz várni, de amikor majd eléred, rájössz, hogy nem véletlenül alakult így. Mindig voltak rossz érzéseim, mikor egy-két srác próbálkozott én meg nemet mondtam anélkül, hogy megismertem volna őket. Nem rájuk vártam, most már tudom. Mikor eljön a szerelemed, nem lesznek kétségeid. És neki sem lesz gondja azzal, hogy milyen vagy. Mert úgy szeret majd, ahogy vagy. A szex miatt meg ne izgulj, majd kialakul. Nem kell elkenődni, ha az elején még nem élvezel egetrengetőeket. Sok évi magadra szedett gátlást és tiltást kell levetkőznöd, de sikerülni fog. Sok sikert a jövőben! És ne felejtsd el, nem baj, ha ritka madár vagy. Mindenkinek más az útja. Néha nem úgy tűnik talán, de hidd el, akkor is az utadat járod, mikor úgy tűnik eltévedtél.
Kedves Lady neked meg köszönöm, hogy ilyen leveleket is posztolsz. Amikor ezt megéli az ember leánya, azt hiszi hogy egyedül van a világon. "Csak én lehetek ilyen pancser, hogy 29-hez közeledve még nem volt senkim. Meg "biztos bennem van a hiba". Nincs senkivel semmi baj, csak nem vagyunk egyformák. Amit néha nehéz elfogadni, de fura mód, ha elbeszélgetsz a "furcsasággal" már nem is olyan idegen a dolog.

Abigél kedves levele után jöjjön most Erik, akinek a sorai elgondolkodtattak. Tényleg ilyen szomorú a helyzet a másik oldalon?

 

Szia xLady!

Épp most olvastam Dia levelét hozzád, ami igazán megkapó volt. S ép
ezért nem is értem. Van egy ilyen kedves lány aki a mai világban
tartja magát s szinte már úgy jön le a dolog mintha szégyelné, hogy
még nem volt egy, de több tucat pasija sem, akivel tartós kapcsolata
lehetett volna. Közben mi meg épp egy ilyen fehér hollót keresünk
akivel kapcsolatot kezdeményezhetnénk. Hol rejtőznek ők? Hiszen nem
kevesen keressük őket, mert nem ribancokat akarunk választani örök
párnak. Mint írtad neked is eddig 10 kapcsolatod volt s ennek
majdnem fele egyéjszakás. Ez még nem is kaland, sokkal
tivornyázottabbakat is ismerek, akik már csak arra is ugranak, hogy
megfogják a karjukat s elvigyék őket. Semmi tartás bennük. De olyannal,
ki tényleg tartaná magát még sose találkoztam. Manapság már versenyt
rendeznek abból, ki veszíti el előbb vagy, hogy kivel akarják.
Sajnálatos.

Miután kurvára elgondolkodtam Erik sorain, arra jutottam, hogy akkor mégis csak igaza volt Mamikámnak, amikor azt mondta, hogy ha az első héten baszok a friss kandúrral, ne lepődjek meg, ha tovább nem érdeklem please. Bár valójában így még sosem jártam, de Erik levele szerint azért mégis csak van abban valami, hogy egy nőnek igenis legyen tartása.

 

image_176.jpg

 

Miközben ezen morfondírozom, idepattintom Máté levelét is, aki beajánlotta a spanját. Íme:

Harmincas faszi vagyok, a barátaim közül többen még szüzek. Nagyon fura szituáció, mert többünknek is mindig volt állandó kapcsolata, vagy csak jöttek mentek a lányok. A barátaim korombéliek, egyébként róluk annyit érdemes tudni, hogy nagyon jó fejek, normálisak, jó állásokkal, jó fizuval, jó humorral, de mégis egy dolog hiányzik belőlük: a kezdeményező készség. 

Én hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja az igazit, de áldozatokra szükség van. Dia esetében azért elgondolkodnék, hogy mi lehet a baj, amellett, hogy gátlásos és fél a következményektől, hogy mi lesz ha kiderül, hogy még szűz. Esetleg a külső, azon tud változtatni, esetleg stílus azon is, a belső még akár azon is. Viszont én is csak azt tudom ajánlani, hogy találja meg előbb az első igazit és akkor bújjon ágyba az illetővel. Az exem úgy vesztette el a szüzességét, hogy lement buliba és összejött valakivel, de nem emlékezett ki volt az és utólag belátta, hogy hülyeség volt így megtörténnie. Összefoglalva, vannak még fehér hollók fiúkban is. Legyünk kerítők és hozzuk össze haverommal Diát! 
Nos, én kíváncsian várom Dia válaszát a felvetett ajánlatra. Közben pedig eldöntöttem, hogy a következő faszival direkt ki fogok várni, nem fogok vele lefeküdni jó sokáig. És nem csak azért, hogy ő ne veszíthesse el az érdeklődését dugás után irántam, hanem azért is, hogy én ne veszítsem el az én érdeklődésemet iránta.
Faszi agyam van, most már nem kérdéses, a szex meg nagyon fontos, de most először azt mondom, hogy márpedig ismerkedni fogok, és csak akkor fogok baszni, ha már szétvet az izgalom, meg a vágy. 

Azon gondolkodom, hogy van-e olyan, hogy újrajátszás. Ha már lefeküdtem valakivel, nyilván meg nem történtté nem tehetem, de vajon van-e olyan, hogy egy megvolt kannal direkt nem fekszem le jó sokáig csak azért, hogy fokozzam az izgalmakat. Van ilyen? Azt hiszem, Princeszel kipróbálom. 

Csók,

xLady

0 Tovább

Fehér holló

Szóval a külföldi faszik váltották egymást az életemben, és így nem csak én jártam be a fél világot, de kis túlzással a fél világ is bejárt engem.

 

image_173.jpg

Cimbalmos jó reggelt Kedveseim! 

Sorban kapom a leveleket, osztókat, hogy ne picsogjak már a múltamon, hogy ne lepődjek meg a csalódásokon, ha mindig reklámarcú fiatalemberekkel kezdek, és bíztatókat, hogy a picsogásom majd nemsoká elmúlik, ne aggódjak. 

Nagyon köszönöm a kedves és építő kritikákat, meg azt is, amikor virtuálisan bokán rúgnak, hogy térjek már magamhoz. Nos. Gond egy szál se, ugyanis xLady zakatol tovább, és ha most nem is felhőtlen baszásokról regélek, hadd osszam meg a 25 éves Dia levelét, aki azért írt nekem, mert irigykedve olvassa a soraimat arról, hogy milyen felszabadultan baszok reggel, délben, este. Mert hogy ő meg nem. Sosem.

Dia hezitált, hogy írjon-e, de végül bátor volt és végül megtette. 

Íme:

Kedves xLady!

Ma bukkantam a blogodra, és bevallom, kicsit irigykedve olvastam. És pár bejegyzés után el is döntöttem, hogy írni fogok neked.

Még nem olvastam végig, így lehet olyannal kapcsolatban írok, amiről már írtál.

A helyzet az, hogy még szűz vagyok, 25 éves, és szűz. A legtöbb, ami fiúval volt, az csók volt, de azt se nagyon élveztem, csak azért tettem, mert úgy gondoltam, ki kell próbálni.

Szerelmes voltam már, de csak plátóian, soha sem viszonozták az érzelmeimet.

És itt vagyok ennyi idősen, és nem tudom, mit tegyek. Szoktak közeledni hozzám fiúk, de mindig arra gondolok, hogy mi lesz, ha elmondom. Hogy mondjam el? És mi lesz, ha nem élvezem a szexet? Mitől függ az, hogy valaki élvezi-e? 

Én mindig azt gondoltam, azzal vesztem majd el, akit szeretek, de itt vagyok ennyi idősen, és még nem jött el. És azért kíváncsi vagyok a szexre.

Szerinted mit tegyek?
Kicsit szégyellem.

Üdv,
Dia

Nos. Dia levele elgondolkodtatott. Elsősorban azon, hogy nekem hány kanom volt 25 éves koromig. Ec-pec, kimehetsz, öt. Ebből kettő egyéjszakás, egy kapcsolat, egy szeretősdi, és egy házasság.

Aztán visszatekerem magam a jelenbe, 28-hoz és újra számolok. Ec-pec, kimehetsz, tíz. Egy nyári lámúr, két egyéjszakás, egy Ezel és most egy Prince. 

Aztán már mondanám is, hogy a mérleg igazából kurvára nem dőlt semerre. Mert bár járt bennem tíz fasz, volt, amelyik szeretett, volt, amelyiket én szerettem, de a végeredményen nem változtat. Szingli vagyok. Aztán meg azon gondolkodom, hogy vajon másképp csinálnám-e, ha újra kezdhetném.

Volt egy házassági kérőm 16 évesen. Egy cigányfiú, aki első látásra belém szeretett, és a mai napig érdeklődve követi a kapcsolati állapotomat. Akkor, 16 évesen eszem ágában nem volt férjhez menni. Sokkal izgalmasabb volt barátnőzni, meg nagy álmokat kergetni, hogy én majd megtanulok sok nyelven, meg majd bejárom a világot, és menő bizniszvumen leszek.

 

image_175.jpg

Emlékszem, úgy hét éves lehettem, amikor Papikámmal a buszon ültünk, és velünk szemben ült két fekete férfi, és valami érthetetlen nyelven beszéltek egymással. Én meg nem tudtam mást tenni, csak meredten bámultam őket, és próbáltam kitalálni, vajon mit mondhatnak. Aztán hirtelen az egyik hozzám szólt. Megkérdezte angolul, hogy értem-e, amit mondanak. Én meg hirtelen nagyon megijedtem, de hogyan volt tovább, arra már nem emlékszem. 

Szóval az évek teltek, én meg mindenből jeles voltam, és csak haladtam az álmaim felé. Nyelvvizsga, meg világjárás már a középiskola alatt, és minél jobban szagoltam bele abba, hogy milyen érzés külföldön külföldieket látni, meg nem a saját nyelvemen hozzájuk szólni, annál inkább éreztem azt, hogy nekem erre van szükségem.

Így lett hát rengeteg külföldi barátom, és nem utolsó sorban külföldi kanom. Minél többet láttam a nagyvilágból, és minel többet éltem külföldön, annál kevésbé éreztem magam itthon otthon. Mindig is úgy éreztem, hogy semmi másért nem vagyok magyar, csakis azért, mert anyanyelven beszélem ezt a nyelvet, és mert magyar útlevelem van.  Ennyi. Nekem sosem jelentett semmit a sertéspörkölt, a bor, vagy a pacal. 

Aztán egy alkalommal, mikor 24 órát repkedtem a világ felett, mert minden kibaszott csatlakozásomat lekéstem, valami megváltozott bennem. Emlékszem, a magyar mezőtáblák felett, ereszkedés közben elsírtam magam. Akkor éreztem először igazán, hogy hazaértem. Onnantól kezdve máshogy néztem még a körútra is, és rájöttem, hogy akárhol is éljek, olyan város, mint Budapest, nincs még egy a világon. 

Így maradtam itthon, de a külföldi kanoktól továbbra sem szabadultam. Itthon is folyamatosan beléjük botlottam, bármerre is mentem. 

Szóval a külföldi faszik váltották egymást az életemben, és így nem csak én jártam be a fél világot, de kis túlzással a fél világ is bejárt engem. Egyszer az egyik külföldi pasim azt mondta nekem, hogy külföldi férfit ne szeressek, mert azok mindig haza vágynak, és haza is mennek. Akkor nem hittem neki, de így, az évek távlatából, ennyi külföldi faszi arcra ejtése után már belátom, igaza volt. 

 

image_174.jpg

 

Volt, amelyiknek izgalmas magyar pina voltam, volt, amelyiknek szexi szerető, volt, amelyiknek szerető feleség. De egy sem volt, amelyik maradt volna.

Szóval ha újra kezdhetném, azt hiszem, semmit sem csinálnék másképp. Mert bár sokszor estem arcra, de sokszor repültem is. Ezek a férfiak reptettek ideig-óráig, és azt hiszem, rengeteg élménnyel és tapasztalattal lennék ma szegényebb, ha kihagytam volna őket az életemből. 

Úgyhogy Dia, ne bánj semmit. Inkább légy büszke arra, hogy kis hazánkban 25 éves szűzként olyan ritka vagy, mint a fehér holló. És csak azért ne bassz valakivel, hogy túl legyél rajta. És hidd el, az a férfi, aki megkaphat majd téged, százszor többre fog értékelni, mint a valaha is volt legjobb szopását. 

Csók,

xLady

 

képek: http://www.erdekesvilag.hu/feher-hollo-ritka-es-kulonleges-madar/, http://puteri-farah.blogspot.hu/2010_11_01_archive.html, http://autism.lovetoknow.com/treatment-goals-autism

0 Tovább

Azt a kurva mindenit!

blogavatar

Valahogy mindig így van ez. Mi hercegnők várjuk, hogy eljöjjön értünk a szőke hercegünk fehér lovon. A mesében, amikor a herceg megérkezik, megmenti a hercegnőt és élnek boldogan, míg meg nem halnak. Itt elsztorizgatom, hogy szerintem a meseírók valamit elhallgattak, mert valójában ez nem is így van. Kurvára nem.

Legfrissebb bejegyzések

2014.02.05.
2014.02.03.
2014.01.27.
2014.01.25.
2014.01.24.

Utolsó kommentek